maanantai 17. marraskuuta 2014

ALL WHITE


IMG_7035
IMG_7049
Crop top Missguided.com, hame Reserved 

photo by ; Elina N

Vitsi, tuntuu kuin joka päivä valittaisi jostain asiasta. Outoa, että toivoin aina pääseväni vain pois koulusta lomalle. "Kumpa ei tarvisi tehdä mitään, että saisi vain istua paikallaan tekemättä mitään tai sitten ihan mitä vain haluaisi, kumpa ei tarvisi mennä kouluun" tämän sanominen kuului ihan normaaliin päivärutiiniin. Nyt sitä vain toivoisi, että olisi joku tarkoitus päivälle ja tartun jokaiseen mahdollisuuteen tehdä jotain muuta kuin istua. Päivisin harvemmin on ketään kummempaa seuraa eli valokuvien ottaminen blogiinkin on aika vaikeaa ellen joka päivä esimerkiksi ota vain aamupalastani kuvia tai telkkarista. Varmaankin pitäisi olla jokin harrastus..? Onko teillä ideoita!! 

with love
Juuli 

20 kommenttia:

 1. Oon aivan samassa tilanteessa kuin sä! Lukio loppui ja nyt ei oo arkipäivissä oikeen mitään sisältöä. Luin, että olit käynyt TE-toimistolla. Oliko siitä jotain hyötyä? Mitä siellä tehtiin?:) Oon itekkin miettinyt, että voisko sitä kautta oikeesti saada jotain pientä työtä ainakin välivuoden ajaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle TE toimistolla käyminen on tuottanut hyötyä ja menin heidän kauttaan myös uraohjaukseen joka on avannut mun silmiä monille uusille ammateille! Suosittelen jos et ole käynyt. He auttavat sua rakentamaan CVn ja myös avustavat työn haussa! Kannattaa käydä!

   Poista
 2. Mistä kaikkialta oot yrittänyt hakea töitä? :) jouluksi sais varmaan hyvin töitä, kun tarvitaan jouluapulaisia :p ja itse tykkään käydä pelaamassa tennistä, kannattaa kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka mistä, ihan pikaruokalavintoloista kassanhoitajaksi ymsyms.. Ihan melkeen mitä vaan johon pystyn mun kokemuksella hakea! Kiitos :)

   Poista
 3. Valitettavasti tän postauksen kuvat näkyy valkosina flickerin logolla varustettuina kuvina :( varmaan jotain häikkää flickerin puolella, toivottavasti saat kuvat pian näkyviin :) ja täällä eletään tasan samoja lausahduksia käyttäen.. Koskaan ei ole tyytyväinen.. :D

  VastaaPoista
 4. hae töitä, mee avoimeen yliopistoon/amkiin, mee iltalukioon korottamaan numeroita...:-D en tiedä! alota joku uus taideharrastus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon hakenut töitä koko ajan :) Pitäis varmaan keksiä mitä menisi opiskelemaan jos menisi vaikka avoimeen yliopistoon :D Kiitos ideoista

   Poista
 5. moikka! täällä toinen välivuoden viettäjä.. sain lakin keväällä ja täällä sitä istutaan himassa tyhjän panttina. turhauttaa oikeesti tosi paljon et näinkö yks vuosi valuu vaan hukkaan.. en ois viime keväänä kuvitellu olevani tässä tilanteessa, tai en osannu kuvitella er oikeesti mun välivuos menis tälleen. kirjotin iha hyvät paperit, hain yliopistoon mun en päässyt ja heinäkuusta asti oon hakenut töitä mut ei oo napannu.. hahah en oikeesti vaa voi ymmärtää et oon tässä tilateessa yhteiskunnan pohjasakkana xD sori kauhee vuodatus mut mitkä sun fiilikset on? ja tuliks sulle yllätyksenä et töiden saaminen on näin vaikeeta? kivaa joulun odotusta (kai noin voi jo sanoa) juuli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan samaa mieltä, luulin että lähtisin vaan matkalle ja saisin samantien työtä ja olisi ihan sairaan ihanaa vaan rentoutua! haha ei mitään ihan samalla tavalla mäkin vuodatan päivät pitkät tosta samaisesta aiheesta! Tuli mulle vähän yllätyksenä se etten saanut töitä koska aikaisemmin sain kesätöitä aika helposti suhteiden kautta, mutta nyt kun tutuilla ei ole tarjolla töitä ja joutuu itse oikeasti hakemaan niin onhan tämä aika vaikeaa. Kiitos samoin <3

   Poista
 6. Mulla on ihan sama tilanne, olis kauhea hinku jo päästä kouluun ja palata normaaliin arkeen! Alkaa tympimään tää joutenolo, ku täältä pk-seudulta ei meinaa edes työpaikkaa näinä päivinä saada...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :( Olisi kiva saada joku työ.. Aika vaikeetahan toi työn hakeminen ja saaminen on nykyään hirveä kilpailu!

   Poista
 7. noi kuvat ei näy ainakaan mun koneella :/ tulee vaa valkonen ruutu mis lukee eri kielillä jotaan ja flickr logo

  VastaaPoista
 8. Ihana blogi ja tosi upeita kuvia! :)

  Ootko harkinnut tekeväsi jotain "vähemmän hohdokasta" osa-aikatyötä, vaikka siivousta? Muutamana päivänä viikossa ei olisi edes paha ja saisit siitä vähän rahaakin käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Heehe joooo siis oon hakenu ihan pikaruokaravintoloistakin yms, että tässä vaiheessa ei oikeen pysty olla kauheen valikoiva.

   Poista
 9. Tää on kyllä niin jännä miten ihmidet on niin eri tilanteissa. Mä toivoisin että mulla olis enemmän aikaa. Työt ja opiske syö niin paljon ettei jää aikaa vain olemiseen. Kannattaa siis nauttia myös hiukan siitä. Tulee taas se aika kun koko ajan on kiire. Mietin vaan että jos mulla olisi vielä lapsikin niin ei jessus, en selviäisi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah niin no kyllä oon tästä päässyt nauttimaan jo mun mieliks tarpeeks pitkään :)

   Poista
 10. Sulla ei siis oo mitään ideaa mitä haluisit lähtee opiskelemaan ens vuonna? Ootko vaan lakin saamisen jälkeen ollut kotona :O miten ihmeessä sul on varaa olla "noin"? Tai siis porukoilla kun asuu niin joo tottakai ne asumisen maksaa mut saaks niiltä sit edelleenkin jotain "kuukausirahaa" vai millä esim. shoppailet ja juhlit :D? Eiks sua yhtään kauhistuta et jos muutat ens vuonna pois kotoo opiskeleen ni sulla ei oo säästöjä (tai mistä mä tien)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No osittain on ja osittain ei, haluan olla varma mitä aijon opiskella tai tehdä mun elämällä. Mulle on tärkee että teen jotain mikä mua kiinnostaa oikeesti todella paljon, ja vaihtoehtoja kun on aika monia. Miten ihmeessä muka ei? Asun vanhempien kanssa, mulla on omaa rahaa säästössä ja myyn mun vanhoja vaatteita, mun tauluja sekä olen saanut muutamia pieniä työkeikkoja. Miten juhlin? Mitä tarkoitat. Miksi pitäisi ensi vuonna muuttaa pois kotoa kun täällä kotona kaikki on ihan hyvin. Mulla ei ole vielä vakituista työpaikkaa niin en pysty edes lähimaillakaan harkitsemaan kotoa pois muuttamista.

   Poista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.