tiistai 11. marraskuuta 2014

Last outfit from BCN

IMG_7743
IMG_7746
collagebcn1
IMG_7736
collagebcn
IMG_7752
Photos by Niila R

Tässä, mun viimeinen asu Barcelonan reissulta. Toivottavasti ette ole turhautuneet mun barceloonan postauksiin jo ihan totaalisesti. Huomenna pyrin saamaan aikaiseksi postauksen mun uudesta upeasta Liu Jon laukusta. Taustalla on yhteistyö Fashionstoren kanssa! Ne jotka seuraavat minua instagramissa huomasivat hetki sitten lisäämäni sneak peek-kuvan laukuista. Eli niistä enemmän huomenna tai torstaina. 
Olen miettinyt todella paljon tätä blogia vapaa-ajallani ja päättänyt uudistaa blogissani useita asioita. Monet teistä upeista lukijoista ovat seuranneet blogiani jo monia vuosia ja varmasti toivovat, että en muuta tapaani kirjoittaa tai vaatetyyliäni. Tämän voin päätellä muutamasta sinne päin viittaavasta kommentista lukijoiltani. En valitettavasti voi luvata etten muutu ja/tai kasva, en tietenkään muuta sitä kuka olen. Aloitin blogin kirjottamisen lähemmäs kuusi vuotta sitten, olin todella nuori enemmän lapsi kuin aikuinen enkä tiennyt mitä tai mistä kirjottaa eikä minulla ollut ketään joka minua olisi opettanut. Mun maku vuosien varrella on muuttunut todella paljon ja siksi haluaisin tuoda sitä enemmän esille tänne blogiin. 
Kun saan ulkoasuni ja bannerini kuntoon aijon panostaa kuvien laatuun sekä kirjoittamiseen. Haluan kirjoittaa ulkomaisille lukijoilleni englanniksi ja täten tavoittaa myös enemmän lukijoita. 

with love
Juuli 

7 kommenttia:

 1. Tykkään sun blogista ihan mielettömän paljon ja oot todellatodella kaunis!! Mua kuitenkin häiritsee sun tekstin vaikealukuisuus. Voisit saavuttaa, myös Suomessa paljon enemmän lukijoita, jos oikolukisit tekstisi hieman lukijaystävällisemmäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja kiitos neuvosta.. Pyrin tarkistamaan mun kirjoitukset mutta virheiden näkeminen on todella vaikeaa. Pitäisi varmaan laittaa joku muu lukemaan ne.

   Poista
  2. Ylemmän anonyymin kommentin luettuani, luin oikein ajatuksella ton tekstin ja sain kyllä oikein hyvin selvää:)
   Sullahan oli/on lukihäiriö, jos oikein muistan (?).
   Se ei kyllä näy tekstissäsi mielestäni lainkaan:)

   Poista
  3. hyvin tuon tekstin lukee ja selvääkin saa:)on kyllä todella hyvä blogi! kyllä alan seuraamaan:).

   Poista
  4. Ensimmäinen anonyymi, kiva kuulla että jotkut saavat hyvin selvää :) ja kyllä mulla on lukihäiriö.. Hienoa kuulla, yritän kyllä parhaani sen suhteen!! Ja toinen anonyymi kiva että sait selvää ja hienoa kuulla <3

   Poista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.