perjantai 30. tammikuuta 2015

10 faktaa minusta


Tästä lähtee mun lupaama "10 faktaa minusta"-postaus. Mä ihan oikeesti oon väsännyt tätä postausta kolme päivää nyt yhteensä ja viimeinkin aamuyöllä kahden kolmen välillä saan sen valmiiksi. Niska ja jalat ihan jumissa istumisesta, vaikken mä nyt kolme päivää yhtäsoittoa olekkaan istunut tässä mutta silti! Toivottavasti tykkäätte tästä postauksesta sekä mun vanhoista matkakuvista jotka ei todellakaan sovi tähän postaukseen mutta antaa mennä. ENJOY!

1. En osaa kutsua Popcornia Popcorniksi, vaan sanon ja tilaan esimerkiksi leffateatterissakin poppornia tai poccorni. Jotkut mun kavereista hermostuu tai nauraa mulle kun en "sano oikein".

IMG_6608

2. Oon yliherkkä tietyissä jutuissa. Esimerkiksi jos mun joku ystävä itkee, mulla valuu kyyneleet kuin rankkasade. Tai kuka pystyy pidättelemään kyyneleitä kun katsoo Vain Elämää. Vaikka yleensä tollaset jutut ei oo mun mieleen jostain syystä pyyhin kyyneleet salaa kun katon sitä. 

IMG_8898

3. Mä rakastan herkutella. Mulla vaihtuu aika usein herkku mitä tykkään ostaa. Nyt ehdottomasti lemppari on Salt & Vinegar sipsit! En tiiä mikä siinä on, mutta ne vaan on super koukuttavia. Vaikka tollaset ruuat ja herkut onkin epäterveellisiä en ole valmis luopumaan niistä!
IMG_7795

4. Käytän melkeen aina PAITSI kesällä sukkahousuja housujen alla. Laitan sukkahousujen tilalta joskus lämpökerraston housut housujen alle. Oon "vilukissa" eli siis mä kerrospukeudun mahdollisimman paljon. Jos mulla ei ole sukkahousuja jäädyn ulkona..

IMG_8491

5. Mä luulen, että osaan multitaskata eli siis tehdä monta asiaa samaan aikaan. Todellisuus on kuitenkin eri, mä en kykene kuuntelemaan ja kirjoittamaan viestiä samaan aikaan. Hyvä kun pystyn kävelemään ja kirjoittamaan viestejä. Ja piirre jota kaikki vihaa on se, etten kykene keskittymään mihinkään muuhun jos televisio on edes päällä. Se on ihan sama kuinka huono ohjelma sieltä tulee..

IMG_8530

6. Mä en oo kovinkaan itsetietoinen. Huomasin sen kun kirjoitin näitä faktoja itsestäni. Suurinta osaa näistä en ole itse huomioinut tekeväni tai, että mun tekemä asia on jotenkin erilainen. Eli siis kiitos ystävilleni jotka kertoivat mulle faktoja itsestäni!!

IMG_9457

7. Oon super neuroottinen mun vaatekaapin siisteydestä. Laitan mun vaatteet värijärjestykseen ja siististi pinoon. Urheiluleirillä vuonna nakki ja muusi me voitettiin mun ystävien kanssa leirin siistein huone palkinto, koska järjestin meidän kaikkien vaatteet värijärjestykseen. Ja sama palkinto me voitettiin myös rippileirillä!

IMG_7896

8. En haluis myöntää tätä, mutta oon paha auringonpalvoja..Kavereiden kesken heitetään läppää siitä pystyykö kukaan ruskettumaan yhtä paljon ku minä!

IMG_2278

9. Nukun kuulemma aina käsi silmien edessä (eli "facepalm"). Tiedän kyseisestä nukkumisasennosta mun ystäviltä jotka niin ihanina aina ottavat musta kuvia kun nukun.  

IMG_8362

10. Yleisesti oon tyytyväinen itseeni. Olen sinut mun kropan ja persoonan kanssa eli voisin sanoa, että olen itsevarma. Mutta kuitenkin oon itsekriittinen ja petyn jos en onnistu jossain, vaikken sanoisikaan sitä ääneen. 

With love
Juuli 

13 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus, näitä faktoja oli hauska lukea! :)

  VastaaPoista
 2. ihana postaus,kuvatkin oli myös tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
 3. Selailin tässä sun blogii aika pitkälle niin aivan ihana tyyli sulla ja kaikki kuvat on upeit! <3

  VastaaPoista
 4. tosi turha postaus..

  VastaaPoista
 5. haha mulla on toi ihan sama tv:n kanssa!! Pienenä mulla oli vielä yöraudat jonka seurauksena katoin suu auki aina telkkaria.. :D

  VastaaPoista
 6. Eikä ollu yhtään turha! Ihanaa tietää bloggaajasta tolla tavalla pinnan alta juttuja :)

  VastaaPoista
 7. Ois mielenkiintosta nähdä kuva tästä nukkuma-asennosta:D! Kuulostaa hauskalta.

  veukkis.blogspot.fi

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.