perjantai 20. helmikuuta 2015

NEW IN

IMG_0384
IMG_0381IMG_0380
IMG_0378
Hajuvesi J'adore L'absolu Dior (lahja)

Oon niin pitkään kuin muistan halunnut tämän hajuveden itselleni. Jostain syystä sitä ei ole vain tullut ostettua aikasemmin. Nyt sain tämän ystävänpäivälahjana. Olen täysin rakastunut tähän tuoksuun.
Hajuvedet on mun mielestä tosi tärkeä osa naisen asua ja olemusta. Tuoksut tuovat mieleen muistoja, mielikuvia, erilaisia tapahtumia tai ihmisiä ja mielestäni on tärkeää, että tuoksu jonka valitset itsellesi tuo sinulle positiivisia ajatuksia. Käytän mun lempi hajuvesiäni tapahtumiin, illan viettoihin ja tietenkin moniin muihinkin asioihin, mutta tärkeintä mulle on se, että kun joskus myöhemmin haistan uudestaan sen hajun mieleeni tulee muistoja menneistä. 

IMG_0143
IMG_0139
MAC pro conceal and correct palette / ostettu Stockmannilta

Tämä on ehdottomasti yksi mun parhaimpia peiteväri/korostus-varjostus paletteja jota olen koskaan omalla rahalla ostanut. Paletti maksaa noin 45 euroa, mutta oli jokaista penniä myöten sen arvoinen. Suosittelen kaikille jotka haluavat pitkäkestoisen peito ongelma kohtiin sekä hyvät varjot/valot kasvoihin. Minulle kaikista tärkeintä, on pitkäkestoisuus. Mun mielestä on todella ärsyttävää kantaa joka paikkaan meikkejä mukana kun mikään ei pysy kasvoilla. Pyrin olemaan koskematta kasvoihini yhtään enempää kuin on pakko ja mielestäni nämä tuotteet pysyvät erittäin hyvin koko päivän. Joten suosittelen vahvasti!

IMG_0141
MAC PRO longwear  SPF 10 foundation

Mun yksi uusimpia lemppareita on MACin meikkivoiteet. Oon kokeillut nyt kahta erilaista, toinen oli ehkä hieman liian kuiva ja mattapintainen mun ihoon, muttä tämä on mun iholle todella hyvä. Väri jäi hieman vaaleammaksi mitä olisin ehkä halunnut mutta ensi kerralla tiedän ottaa hieman tummemman. 

with love 
Juuli 

5 kommenttia:

 1. haluisitko tehä jonkun kuulumispostauksen? :) nykyään tuntuu että blogi keskittyy melkein kokonaan vain ostoksiin ja asuihin, muunlaistakin juttua olisi kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjotan melkein joka postaukseen lyhyesti mitä mulle kuuluu tai mitä ajattelen mutta voin tehdä myös erikseen jossain vaiheessa sellaisen! :)

   Poista
 2. en kyllä sanois että toi on varjostus-korostus paletti.... ainoa syy miksi siinä on noin monta sävyä on koska se on pro tuote...eli pitää käydä monen ihmisen naamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No myyjä mun mielestä sanoi, että tuo on varjostus ja korostuspaletti. Näitä paletteja oli vaalealle iholle, keskisävyiselle iholle ja tummalle iholle! Mutta en oo mikään meikkaaja en tiedä

   Poista
 3. Hei ois tosi kiva jos tekisit sun jokapäiväsen meikki tutorian jonku videon muodossa!! Oisko mitenkää mahollista? :-)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.