lauantai 21. helmikuuta 2015

BEHIND THE SCENE / Artem x Yonas

IMG_0264
IMG_0188
IMG_0252
IMG_0262
IMG_0261
IMG_0195
IMG_0267
IMG_0263
IMG_0186
IMG_0223
IMG_0234
IMG_0185
IMG_0236
IMG_0269
IMG_0268

Vihdoinkin, saan kertoa teille missä olin noin viikko takaperin. Olin nimittäin puoli kuolleena flunssassa Artem x Yonas uuden sinkun musiikkivideon kuvauksissa. Mulle tällänen videoissa esiintyminen on ihan uusi juttu ja jännitti todenteolla koko tilanne etukäteen. Onneksi tunnen Yonaksen tyttöystävän Saaran joka mua pyysi kuvauksiin mukaan, joten jotain tuttua ja turvallista oli tiedossa.  Porukka oli tosi ammatitaitoisia ja ihan älyttömän letkeä ja hauska meiniki oli koko kuvauskeikan loppuun saakka. 
Osasin kuullemma olla hyvin kuvausten aikana, vaikka flunssa painoikin päälle ja kuume taisi nousta jossain vaiheessa päivää hieman. 

Video julkaistaan maaliskuun puolella ja pistän siitä vielä erillisen postauksen jälkeen päin niin pääsette näkemään millaista materiaalia me saatiin tän porukan kanssa kasaan! Itsekkään en ole nähnyt vielä mitään tulevasta ja jännittää kyllä millasta nämä taitelijat ovat saaneet aikaan. Jos teitä ihanat kiinnostaa nähdä poikien aikaisempaa materiaalia pääset TÄSTÄ toiseen Artem x Yonaksen biisiin josta itse henk.koht tykkään todella!

with love
Juuli 

7 kommenttia:

 1. mahtava kokemus tollane ! :)

  VastaaPoista
 2. eikä haha rakastan näitten mysteeri biisii! how cool juuli haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihää vähä ihanaa <3 Mäki kuuntelin noiden biisei nyt jälkikätee!

   Poista
 3. Moi! Sori kommentti ei liity aiheeseen mutta ajattelin että huomaisit tän paremmin. Saako kysyä mikä koko sulla oli sun yo-mekossa? Ollaan ainakin kuvien perusteella suht samankokoisia, ja oon tilaamassa saman merkin mekkoa. Olisi siis kiva tietää minkä kokoisia tuotteet on, kun ne tulee ulkomailta niin ettei joutuisi palautella. Kiitos paljon jos pystyt vastata!:)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.