maanantai 9. maaliskuuta 2015

BIKBOK FORUM HELSINKI / sneak peek


Ihanat mulla on teille jotain niin mahtavaa kerrottavaa! Kuten tiedätte olen hakenut töitä viime keväästä asti ja olen ollut todella turhautunut, melkeimpä epätoivon partaalla. No nyt mun urakka ja hirveän pitkä työnhakuprosessi palkittiin. Päätin vuoden alussa hakea Forumiin avautuvaan BikBokin myymälään töihin ajattelin, että mun mahdollisuudet on todella pienet mutta eihän se haittaa ainakin kokeilla. Pieni osa minua aina uskoi, että pystyn saada töitä jos vain pistän kaikki panokset hommaan, kuten pistin BikBokin työhön. Tottakai hain tosissani ihan jokaikistä työtä lähes vuoden ajan. Pikkuhiljaa aloin olla todella innostunut ja jännittynyt, en pystynyt miettimään muuta kuin sitä työtä ja millaista olisi päästä vaatemyymälään töihin. Minulle soitettiin ja pyydettiin haastatteluun, olin onneni kukkuloilla. Haastis meni näköjään mun jännittämisistä huolimatta niin hyvin, että sain tosiaan töitä! Olen enemmän kuin onnellinen, en edes osaa kuvailla tätä fiilistä.

Tapasin mun upeat työkaverini ensimmäistä kertaa maanantaina ja muutaman vasta viime viikolla myöhemmin. En koskaan olisi voinut kuvitella, että meistä on saatu kasaan näin ihana ja upea porukka. Yhteishenki toimii ja olen niin kiitollinen, että olen saanut tutustua todella samanhenkisiin ihmisiin kuin minä itse ja oppia tuntemaan niin uusia ja ihania persoonia. Wau mä oon niin hämilläni edelleen.

No meidän avausprosessi alkoi viime viikolla ja siitä lähtien ollaan hikipäissämme tehty super tahtiin kaikki mahdollinen avajaisia varten. Avauspäivä lähestyy siis ja meidän remppaustyö saavuttaa loppuaan, joten kaikki te ihanat OLETTE ENEMMÄN KUIN TERVETULLEITA SHOPPAAMAAN UPOUUTEEN BIKBOK FORUM MYYMÄLÄÄN TORSTAINA 12.3 klo 10 alkaen !!

Avajaispäivänä kaikki tuotteet ovat -30% alennuksessa, sekä 100 ensimmäistä saavat 10 euron lahjakortin BikBok Forumin myymälään. Toivottavasti te kaikki pääkaupunkiseutulaiset pääsisitte käväisemään meidän liikkeessä! 

IMG_0413
IMG_0416
IMG_0432
IMG_0422IMG_0434IMG_0412IMG_0425
IMG_0437
IMG_0474
IMG_0481
IMG_0484
IMG_0473

Toivottavasti näemme avajaispäivänä ihanat! haleja.


with love
Juuli

18 kommenttia:

 1. Paljon onnea uudesta työstä! :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa Bik Bokille! Huikee työpaikka :) mä oon Porin Puuvillan myymälässä ja toi on huikeeta päästä avaan uutta myymälää! :)

  VastaaPoista
 3. voi että vähän mahtava juttu! oon onnellinen puolestasi :) iteki haluaisin isompana jonnekin vaatemyymälään töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Vooii mäki oon aina halunnu joskus työskennellä vaatemyymälässä!

   Poista
 4. Paljon onnea työpaikan johdosta!

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu! Pitää vaan sanoa, että musta tuntuu että BikBok palkkaa ensisijassa bloggaajia! :D Tuskin itsekään jätit blogiasi mainitsematta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei tietenkään palkkaa ensisijaisesti bloggaajia, meidänkin tiimissä minä ja essi ollaan ainoat bloggaajat muut tytöt vain lukevat blogeja ja seuraavat muotia :) En tietenkään jättänyt mainitsematta, mun blogi on osa mua ja täten osa mun elämääkin eli mainitsen aina!

   Poista
 6. voin kuvitella sut tuohon työhön niin hyvin! toi työ on just sua varten :)

  VastaaPoista
 7. Onnea uudesta työpaikasta!:) Ootko muuten hakemassa mihinkään kouluun nyt keväällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 En tiedä vielä, saatan kokeilla hakemista!

   Poista
 8. Onko 30% alennus vain huomenna torstaina voimassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen myöhäsitä vastausta.. Ja tosiaan oli vain tänään tostaina voimassa :(

   Poista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.