tiistai 31. maaliskuuta 2015

Vihdoin, BIKBOK FORUM AVAJAISET

Mua ei yhtään haittaa fiilistellä meidän avajaiskuvia näin muutama viikko koko jutun jälkeen. Mä olen edelleenkin yhtä innoissani mun työpaikasta, kuin tuolloin avajaispäivänä. Mutta nyt haluan kertoa erityisesti tästä meidän päivästä vaikka siitä onkin jo aikaa.

Avajaispäivä, heräsin aamulla todella aikaisin jotta kerkesin kihartaa tukan ja laittaa kivat meikit itselleni. Olin todella väsynyt mutta kai adrenaliini tai joku ihmeen voima piti mua virkeänä ja hereillä. Kun pääsin keskustaan päätin kävellä ulkokautta Forumiin koska ulkona paistoi ihana aurinko. Forumiin sisälle päästyäni, menin yhdet liukuportaat ylös ja huomasin ihan käsittämättömän pitkän jonon. Olin innoissani sekä kauhuissani ihmismäärästä! Kauhun tunne tuli luultavasti eniten siitä, että olin ensimmäistä kertaa ns. töissä niin, että paikalla käy asiakkaita. Eli en ollut tehnyt vielä tunnin tuntia niin sanottua kenttätyötä. 
Menin sisälle jossa jännitykseen ja adrenaliinin virtaan pystyi lähes koskea, kaikki tytöt olivat leveimät hymyt suilla. Nostimme maljaa yhdessä uuden liikkeen avaukselle ja otimme muutamia yhteiskuvia porukan kanssa ( harmillisesti ei kuitenkaan kamerallani). Seuraava upea juttu oli kun meidän myymäläpäälikkö Mira leikkasi punaisen nauhan ja täten avasi uuden liikkeemme! Ja sen jälkeen alkoi ihmistulva. 

Koko päivän aamusta noin kuuteen muistaakseni olin paikalla, kassaa hoitamassa, farkkuja myymässä, vaatejuoksiana kaikkea. Päivä oli ihana ja upea ja kiitän näin jälkikäteen jos jotkut teistä ruudun toisella puolen kerkesivät meidän avajaisiin. Toivottavasti joskus pääsette myös muuten vain meidän Forumin liikkeeseen. 

IMG_0548
IMG_0527
IMG_0536
IMG_0597
IMG_0532
IMG_0600
IMG_0611
IMG_0620
IMG_0612
IMG_0614
IMG_0590
IMG_0598

with love
Juuli 

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Ja paljon onnea työpaikasta! :))

  VastaaPoista
 2. kuulostaa kivalta päivältä. :) osaan niin ajatella sut tuohon työhön, kun sulla on muotitajua ja silmää vaatteisiin liittyviin juttuihin!

  VastaaPoista
 3. Apua, en kestä itteeni tossa vikassa kuvassa - "ei tässä mitään, kaikki hallinnassa...mmmm" :-DD Ja ihana postaus Juuli, toivottavasti kaikki on lähteny siellä kivasti käyntiin ja harmi, ku en oo kerennyt käymään avajaisten jälkeen! ...mutta hei, kohtahan me nähdään taas (ja vähän useammin) ;-))

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hhaah :D no mut toi oli niin sellanen viimeisten minuuttien säätökuva :D On lähtenyt hyvin, jep jep ;) kohta oon siellä pikkasen useemmin!

   Poista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.