lauantai 18. huhtikuuta 2015

LONDON CALLING

londoncollage

OH YES, me lähdetään LONTOOSEEN! Päätettiin Kaisan kanssa jo jonkin aikaa sitten, että halutaan lähteä reissuun ja etenkin Lontooseen. Noin kolme viikkoa sitten me ostettiin Norwegianilta edulliset liput Lontooseen. On todella mageeta lähteä reissuun ja Lontooseen! Olen vain kerran aikaisemmin ollut Lontoossa perheeni kanssa, en kuitenkaan muista matkasta paljon koska siitä on jo jonkin aikaa. Oltiin muistaakseni kolme tai neljä päivää silloin aikoinaan ja muistan ehdottomasti sen, ettei aika vaan riittänyt nähdä ja tehdä kaikkea. Nyt meidän reissu kestää viisi päivää. Uskoisin, että voisin olla pitempäänkin mutta ensi kerralla sitten!

ldncollage

Vaikka mun ihana Lontoo-opas aka Kaisa on aika hyvin tutustunut Lontoon kaikkiin kulmiin haluisin silti kuulla jos siellä ruudun toisella puolella on kenties jotain Lontoo experttejä ja tietävät ehdottoman siistejä menopaikkoja, ruokapaikkoja, kahviloita, shoppailu paikkoja yms otan mielelläni teidän neuvot vastaan ja kirjottelen sitten reissun jälkeen jos kerkesin kenties käydä niissä paikoissa ja tottakai omat mielipiteet paikasta!

londoncollage1

Meidän hotla sijaitsee Westministerissä, eli todella lähellä keskustaa. Suurin syy ehkä tän hotellin valitsemiseen oli täydellinen hinta-laatusuhde ja sijainti. Tottakai aina mitä lähempänä keskustaa yleensä sitä kalliimmaksi hotellit tulevat. 

with love
Juuli 


6 kommenttia:

 1. omat ravintolasuosikit lontoosta on Burger&Lobster, Jamie's Italian ja Zizzi's, ja kahvilasuosikki Le Pain Quotidien :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Suuntaan sinne itse ensimmäistä kertaa toukokuun lopulla niin innolla odottelen sun postauksia sieltä! :)

  VastaaPoista
 3. Princess Streetilta (lähellä Oxford circusta) löytyy ihana italialainen ravintola Bar Remo. Hintaluokka non 10€ per annos ja ihan huippuihana italialainen tunnelma :)

  Suosittelen myös Sky Gardenia, joka löytyy Fenchurch streetiltä 35 kerroksesta näkee koko Lontoon ihanasti! Paikka on ilmainen, mutta liput täytyy varata etukäteen :)

  VastaaPoista
 4. Ei hitsi odotan jo sun postauksia reissusta! Hain nimittäin ite Lontooseen opiskelemaan ilman että oon itse koskaan käynyt kaupungissa, joten odotan innolla sun kuvia ja vinkkejä :) Milloin ootte lähdössä?

  VastaaPoista
 5. Meikäläisen blogi nyt on täynnä Lontoo päpätystä, koska siellä on nyt tullut rampattua parin kuukauden sisällä se 5 kertaa :D Jos nyt jotain pitää mainita, niin menkää Camdenin kautta nappaamaan safkaa ja siitä kävelkää Primrose Hillille, josta näkee koko Lontoon! Bilettämiseen Koko on tosi jees ja matka Tower bridgeltä Tate modernille Thamesiä pitkin kävellen on kokemisen arvoinen! :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.