tiistai 14. huhtikuuta 2015

MEBBI 20

IMG_0756
IMG_0806
IMG_0759
IMG_0766
IMG_0800
IMG_0760
IMG_0793
IMG_0762
IMG_0843
IMG_0849
IMG_0819
IMG_0802
IMG_0773

Voi vitsi näytetään ilosilta näissä kuvissa! Hienoa, nimittäin meidän todellinen fiilis välittyy kuvista teillekkin. Saatiin alku illasta onneksi hienot kuvat ettei jälkikäteen sitten harmita! Meillä oli ihan todella siisti lauantai ilta. Mebbi oli järkännyt upeat synttärijuhlat Erottajan Kasinolla, paikka oli todella siisti ja saatiin nauttia myös ilta auringosta joka paistoi suoraan kaikista ikkunoista sisään. Musta on tosi ihanaa, että mebbi jaksoi järjestää tollaset pippalot. Harvoin enään ihmiset jaksavat nähdä vaivaa ihan aitojen juhlien järjestämiseen. Myöhemmin jatkoimme sitten baariin, joka oli todella helppoa nimittäin tän tilan sijainti oli ihanteellinen. 
Mulla oli päällä punainen mekko Mangosta josta pistän vielä toisen postauksen myöhemmin, jossa näkyy koko mekko. Tykästyin tohon mekkoon jo joskus syksyllä kun satuin Mangon alennusmyynteihin. Mulla ei ole ollut montaa noin raikkaan väristä mekkoa, paitsi oma 19-vuotis synttärimekko. 

With love
Juuli 

9 kommenttia:

 1. Kaikki sun blogissa esiintyvät juhlat ja pippalot on niin fancyn ja ilosen näkösiä! :) ihan kateeks käy, täällä tuppukylässä kun kukaan ei ikinä järjestä mitään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah voi eei ihana, sit ite pitää vaan järkätä :) Tulee hyvä fiilis aina itellekki kun ihmiset kehuu kuinka hienosti on järkännyt :)

   Poista
 2. No siinä on tosiaan kuvissa pirteä fiilis :D

  VastaaPoista
 3. Ihan tosikivojakuvia:)) Hyvin tosiaan välittyy toi hyvä fiilis näistä kuvista, upeelle näyttää toi mekko kiva nähä sit kokonaan asu!:)

  VastaaPoista
 4. oi tuota mekkoa! on kyllä todella kivan näköinen:) tunnelma välittyy kuvista!

  VastaaPoista
 5. satutko tietämään synttärisankarin asun alkuperää.. nimittäin aivan upea ja täällä yksi ketä sen tahtoisi! ihanan pirtsakkaita kuvia, todellakin <3

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.