keskiviikko 27. toukokuuta 2015

LONDON / OUTFIT

IMG_1319
Nimetön
IMG_1303
IMG_1343
IMG_1334
IMG_1307
IMG_1314

Housut ja takki BikBok, kengät Barcelonasta, paita ja kaulakoru H&M, laukku Nelly.com, hattu Gina Tricot
kuvat: Kaisa R

Kiire on vienyt multa kaikki voimat ja kesä taas halut istua tietokoneen ääressä. Tällä hetkellä kirjoittelen ulkona upeassa auringonpaisteessa ja melkein 20 asteen lämmössä! Ihanaa! Tosiaan haluan nyt kuitenkin jakaa teille mun Lontoon asut ja viimeisen Lontoon postauksen vielä. Eli nyt mun asu ja myöhemmin sitten loput kuvat meidän Lontoon reissusta. Tässä välissä saattaa alkaa tulla muutakin hälinää ja kuvaa muista jutuista. 
Kesä alkaa ja onnekseni voin sanoa, että alotan myös kunnon työt itiksen Bikbokissa. Eli oon nyt kesän siellä ja toki myös Forumissa mutta enimmäkseen itiksessä. Siistiä, että pääsin sinne nyt tekemään vähän enemmän töitä niin taskurahaakin kerääntyy hieman enemmän. Oon myös haaveillut kesän matkasta ulkomaille, mutta katsotaan pääsenkö sellaista toteuttamaan ollenkaan. Jos ei kesällä niin sitten ehdottomasti kauemmas lähemmäs talvea!!

Mutta nyt nautin Suomen kesästä ja työstä! Ihanaa kesän alkua jengi <3 div="">

7 kommenttia:

 1. tosi ihana toi takki! ja todella hieno tuo viimeinen kuva.:)

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia, ihana asu ja ihana sä!

  VastaaPoista
 3. Ihana asu ja kauniit kuvat! Tuntuu niin monilla olevan hirveesti kevät kiireitä, niin kuin itelläkin.. Onneks enää muutama päivä kesään! :)

  Picture Me

  VastaaPoista
 4. Siis vau mitä kuvia, aivan upeita!

  VastaaPoista
 5. Luulin että olit ihan vakkarina forumin bikbokissa? :)

  VastaaPoista
 6. Vau, luin sun blogia joskus vuonna 2011 ja nyt sattumalta löysin tän uudestaan ja mietin vaan että miks ihmeessä oon joskus lopettanut sun blogin seuraamisen.
  Oot selkeesti kehittyny bloggaajana ja muutenkin sulla näyttää elämä rullaavan mainiosti :) voi vitsi, miten tuliki hyvä mieli lukee pitkästä aikaa sun blogia ja sun kuvat on kyllä tosi huikeita!

  VastaaPoista
 7. Huuiii miten magee asu!!! Tykkään.

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.