perjantai 18. syyskuuta 2015

Kaikki loppuu aikanaan.

Moikka ihanat ja rakkaat lukijani. Pahoittelen pitkään kestänyttä radiohiljaisuutta täällä blogin puolella. Monet ovat kyselleet olenko lopettanut bloggaamisen jopa mun ystävät ovat olleet huolissaan. 
Monet jotka ovat lukeneet mun lyhyitä tekstejä, muistavat varmasti mun valituksen sanat blogin ulkoasusta. Olen jo pitkään ollut niin tyytymätön blogini ulkoasuun jopa niin tyytymätön, etten ole edes pystynyt avaamaan koko sivustoa. Pitkään mietin kuinka saisin tästä sellaisen kun haluan, otin moniin ihmisiin yhteyttä jotka olisivat pystyneet auttaa minua ulkoasun kanssa, johtamatta haluaamaani lopputulokseen. Tämä johti mun lopulliseen turhautumiseen, jonka jälkeen päätin ettei tästä tule yhtään mitään. Halusin sivuston jossa lukijoillani on mahdollisuus päästä lukemaan myös vanhoja tekstejäni. Ei onnistunut. Joten luovutin koko ajatuksen suhteen, turhautimiseni oli niin suuri, että olin lopettaa koko blogin kirjoittamisen kokonaan. 

Löysin ratkaisun. Kyselin muutamalta tyypiltä joiden sivuista tykkäsin ja etsin kipeästi ihmistä joka voisi auttaa ongelmassani. Se ihminen löytyi ja ehdotti mulle aivan mahtavaa sivustoa josta yksinkertaisesti pystyin itse rakentamaan juuri sellaisen sivuston jonka itse halusin itselleni. Rakennus on edelleen vaiheessa mutta tulossa. Tähän mennessä olen niin tyytyväinen tulokseen ja innoissani. En malta odottaa kun voin teille kaikille näyttää ihan upouuden sivustoni, se on ihan uusi MINÄ! 


Jätän nyt taakseni tämän sivuston, blogin jossa alotin, jota rakensin monien vuosien ajan. Haikein fiiliksin sanon hyvästi. Mutta iloisena myös otan vastaan uudet haasteet ja uuden sivustoni! Toivon, että tekin upeat ihanat lukijani, jaksatte vielä seurata mun menojani ja juttujani uudella sivustollani. 

        Infoa saatte Paper Planesin Facebook sivulla sekä mun instagramista


Rakkaudella Juuli 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.