sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Be my superman.

MAKE-UP AND CLOTHES

Otin vähän kuvia teille vaatetuksestani ja meikeistä
kun jotkut on niistä kyselleetkin.

sain uuden neuleen äitiltä, kun äiti oli kaupungilla.
eikös ole söpö ja sopii tän paidan kanssa hyvin ! :)
Lauantai illan vaatetus.


my mask

ME

THE MAKE-UP

Lancome meikkivoide.
chanel huulipuna/ huulikiilto pakkaus.
Chanel, poskipuna.
Lumene, aurinkopuuteri.
Dior
EY WHATS UP ? :))

Sori ku en oo kirjotellu tänne nyt lähiaikoina, kun aina kun tulee mieleen et pitäis alkaa kirjottaan nii mieleen ei tuu mitään tai on nukkumaan meno aika. Juu no nyt on aikaa eli siis
tein uuden ulkoasun tälle, mitäs tykkäätte ? :)
Lauantaina oli tooooosiii kivaa, oltiin elokuvissa syömässä ja Enjalla, koska Enjalla oli synttärit.
Kerron siitä enemmän kun saan myös kuvia.
Tänään ei ole ollut sen kummoisempi päivä, oltiin äitin kanssa vähän kaupungilla ei menty ostaan sitä sänkyä vaikka luulin, sen sijaan mentiin iso omppuun kuluttamaan aikaa. Mahtavaa ja ajan kulutuksen saavutukseski tuli ostettua yhdet ballerinat, musta neule ja musta liivi ! :) otan niistäkin kuvia ! Lisäilen niitä sitten myöhemmin. :) Ei ollut mitään erityistä kerrottavaa kunhan kerroin jotain, onhan se tällänenkin postaus kiva vai eikös ? :)With love from your one and only
Juuli

16 kommenttia:

 1. paljon toi meikkivoide maksaa? ja mikä toi vimppo juttu on :D

  VastaaPoista
 2. just kiva tää uuus ulkoasu :) <3 your'e so pretty :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi : En ole ihan sata varma muistanko paljonko meikkivoide maksaa mutta sen hinta oli kyllä sen arvoinen. Meikkivoide pysyy koko päivän naamassa jos naamaa ei kummemmin koskattele, ja se sulautuu todella hyvin naamaan ettei näytä että olisi paljonkin meikkiä. Mutta suurin piirtein jossain 30-40 paikkelilla luultavasti. Viimeinen meikki on Diorin sellainen puuteri tai sen pitäisi enemmänkin pitää meikkivoide naamassa mutta silti siinä on sellainen haalea väri mukana.

  Enya : Kiitos enjaa ! :) hyvä että tykkäät !

  VastaaPoista
 4. oon samaa mieltä enjan kans ^___^

  VastaaPoista
 5. allu : hyvä että tykkäät :P

  VastaaPoista
 6. sulla on hauskat hampaaaaaaat, mulla heti tuli semmonen ilonen mieli ku katoin sun kuvia:D:D kiva blogi

  VastaaPoista
 7. kivempi se toinen ulkoasu..

  VastaaPoista
 8. must tää on sillee kivempi tai ku tää on kirkkaampi, mut noi sivujutut ns. tai toi jos kerrot itestäs nii ois kivempi jos ne ois niinku oikeel puolel :)
  kiva postauuss muuten (;

  VastaaPoista
 9. käytätkö muuten jonkunlaisia meikinpohjustus aineita meikkivoiteen alla, jos käytät niin minkä merkkisiä ja millaisia :) ?

  VastaaPoista
 10. ihanat noi smile kuvat :))<3! ja vaatteet <3!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi : Haha kiitos paljon ! :D en ite tykkää kauheesti mun hampaista ja hymystä en tiiä miks :D mut sitä on täytyny harjotella :D
  ja kiitos ! :P

  Anonyymi : Juu kiitos mielipiteestä, vaihoin ulkoasua koska halusin vähä vaihtelua kun tuli niin synkkä olo siitä mustasta. Mutta katsotaan nyt miten säädän tämän ulkoasu jutun !

  Iida : Kiitos iida ! :D tää on tosi hankala varsinki mulle tekniikan ihmelapsi juu juu säätää nää silleen oikein mul meni tosi kauan :D täytyy kattoo mitä pysytyn tehä ! siihen todellakin tarvii totutteluu et muistaa et ne on vasemmalla puolella noi jutut.

  Anonyymi : No siis ihan aamulla kun herään pesen kasvot ja laitan normaalia kasvorasvaa, koska tulee ikävä tunne kun kasvot on kireät ja kuivat. Käytän "vichy " merkkistä tuotetta. Sitä myydään esim apteeksissa en tiedä myydäänkö muualla koska apteekista sen ostin. Eli siis se tekee ihosta tosi pehmeän niinkuin ystäväni kehuvat pehmeitä kasvojani. :)

  Anonyymi : Hihii kiitos :P

  VastaaPoista
 12. kiva postaus ja mustakin ois kivempi jos noi jutut ois tuol oikeella puolella :D

  VastaaPoista
 13. kiva postaus ja ihanii kuvii :) ja joo tää kirkkaampi ulkoasu on kivempi ! mut mun mielest kans oikeelle takas noi jutut :D

  VastaaPoista
 14. Anonyymi : Kiitoksiaa :) juu koitan säätää sen niin sitten kun osaan :D

  Laura : Kiitos laura ! juu koitan säätää sen :D

  VastaaPoista
 15. juuli sul on superihana hymyy ! :D ja noi kuvat on tosi kivooi ja ku niit kattoo ni alkaa hymyilyttää ja naurattaa :D:D must tää kirkkaampi on just kivempi ettei oo niin synkkä ja hyvä nyt ku sait säädettyy noi tonne oikeelle puolelle 8))

  VastaaPoista
 16. Nenna : kiitos paljon ! :D kato tekniikanihme lapsi hoitaa ! ;)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.