keskiviikko 17. helmikuuta 2010

would you like a cookie ?
YO !
AIVAN mielettömän kiva päivä ! :) siis ihan mahtava ! mul oli tänään tosi kivaa tosi hyvä fiilis koko ajan. Liikas oli jotain tanssii jos meni kivasti ja oli kuuma ja mahtava fiilis. Paitsi sattuu vähä peppuu sen jälkee ku kaaduin mut ei siin mitää :D feilaus kuuluu elämää bro !
Oon täs koko päivän suurinpiirtein lukenu ruotsii joka ei oo siin listalla "OSAAN TÄYDELLISESTI" nimittäin osaan sanoo just ja just jag är juuli ? Jos toikaan on oikein ?
Vaikka mulla on ollu skype tosi kauan, keksittiin Even kanssa vasta hetki sitten että kuinka fiksu se on ! :D siinä ei mee yhtään rahaa näkee toisensa ja pystyy puhuu nii kauan ku haluu ja vaik netti menis ei haittais yhtään ! :) IHAN MAHTAVA skypeen siis kaikki !
No mutta kun tänäänkään ei tullut mitään erityistä inspiraatiota joten katsoin jotain Chanelin ja Luis Vuittonin mainoksia ja tuotteita. Joten ajattelin pistää teillekkin jotain nähtäväksi ! :)
Toivottavasti saan jonkulaisen ispiraation !
AINIIIIIN btw joku edellisessä postauksessa sanoi että minun pitäisi laittaa niitä toive postauksia. Joten ajattelin että voitte pistää kommenttia mitä haluaisitte että postaan tai mistä ottaisin teille kuvia ? :) miten ois ? :P no mutta enjoy !


7 kommenttia:

 1. ihana toi kampaus :) oot muutenki tosi nätti

  VastaaPoista
 2. aah haluisin niin ton chanelin suorakaiteen muotosen mustan laukun jos on toi pitkä olkahihna juttu <3awwi;D

  VastaaPoista
 3. ja ihana btw toi yläbanneri tollane happy ;D <3

  VastaaPoista
 4. toi automainos on siisti 8) ja no tee joku postaus sun kavereist tai sellane et esittelet niitä tai kerrot vaik evestä ja miks te ootte nii hyvät parhaat kaverit yms :D oon ehdotellu tätä monelle :D ja sit asukokonaisuuksii ja vaatteit !

  VastaaPoista
 5. tee päivä kuvina- postaus!

  VastaaPoista
 6. ihana täm sinun blogisi. Minulla itsellänikin on lukihäiriö, ja on mukava lukea tätä blogiasi kun saan selvää kun kirjoittat niin selvästi kaikki asiat.

  VastaaPoista
 7. rita : Kiitoksia !

  elskuu : mäkiin ! kumpa ois vaa varaa tollaseen :s

  iida : Juu mahtava ajatus laitan muistiin ! :) kun kerkeen pistän sellast tulemaan !

  anonyymi : Juu pitäis, muttaku ei koskaa aamulla kerkee ottaa ja illemmalla ku tuun kotiin oon järkyttävän näkönen ja sellanen eikuvattava :D

  anonyymi : Kiitos, mahtavaa että saat selvää! lukihäiriö on ärsyttävä. Joskus toivon ettei sitä oiskaan, ois vaa joskus helpompi. Mutta toisaalta se tekee musta erinlaisen

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.