torstai 1. heinäkuuta 2010

Can i have it like that ?

Moi kaikki !

Mun on nyt pakko kertoo tää teille.. Tää mun blogin tarkotus ei oo millään tavalla ohjaa teitä jossain muoti jutuissa, koska mä itsekkin vasta etsin mun tyyliä. Mun niin sanotut asu kokoelmat ei todellakaan oo kaikki ihan teidän makuun tai mieleen. Kaikilla on ihan oma mielipide, ja noi mun asukokoelmat on tehty niin että ne on mun mielestä mun näköset ja mä tykkään niistä. Niiden tarkotus ei oo miellyttää teitä.. Anteeks en haluu kuulostaa ilkeeltä, mut mä pistän vaateet joka aamu itseni takia päälle en kenenkään muun. En ajattele et mitä muut ajattelee musta jos laitan jotain. Ajattelen vaan, että mulla on hyvä olla ja mä tunnen itseni kauniiks niissä vaatteissa. Kuulostaa tosi itsekkäältä ja ilkeeltä mut se on niin, ei kenenkää tarvis pukea vaatteita muiden puoleta päälle, vaan omasta puolesta. Kaikilla on oma tyyli ja oma maku, ja mulla on tällänen tykkäätte tai ette. ( se kyl saattaa vaihella aikalailla ) 
Nii ja sit kans haluun taaaaaaaas vaihteeks sanoo noist mun kirjotusvirheistä. En edelleenkään voi niille kauheesti mitään, joitain yritän parhaan mukaan korjailla mutta silti ne jotkut jää tänne. Moni on pistäny sellasta kommenttia että niiden mielestä ei oo vaikeeta lukea mut ärsyttävää.. Anteeksi siitä.. Kukaan ei ole täydellinen ja tässä on mun virhe. Vaik on niitä kyllä muitakin. Jos mun tyyliä en vaiha teijän takia mun kirjotus tyyliä voin yrittää vaihtaa.. Mä oikeesti lupaan että yritän parhaani kirjottaa niin hyvin kun osaan. Yritän tehä tästä teksistä kiinnostavaa ja helposti luettavaa. Koska jo ihan pienestä asti oon vihannu lukea kaikkia kirjoja. Oon lukenu vaan yhen kirjan mun elämässä joka oikeesti on kiinnostanu mua ja sen kirjan nimi on "NANCY". Myös aavikon kukka jota en kyl lukenu ihan loppuun oli oikeestaan ihan kiinnostava. Ääh, mut ootte kaikki lukijat mulle tärkeitä, koska näytätte ( jotkut ) et teitä oikeesti kiinnostaa tai mul on edes jotai kivoja juttuja yms. Mä tiiän ettei blogia voi tehä ja kuvitella et kaikki vaa tulis kehuu ja sillee, mut silti on se vähä kurjaa elää tietäen et jotku on ajattelee et oon tosi vajaa tai "lukivammanen" ( niinku se yks anonyymi sano :D ). Siis joillekki noille kommenteille osaan nauraan, mut jotkut oikeesti pistää sydämmeen, vaikka en ees tunne teitä kaikkia. Mä en tiiä ajatteleeks sitä hirveesti ku kirjottaa jonku ilkeen kommentin et "hei tää voi vaikka loukata tai satuttaa tätä blogin pitäjää". Edelleen rohkaisen teitä pistään rakentavaa kritiikkiä, en sellasta et tulis vaa sellasta "Oot iha paska lopeta blogaaminen " tai jtn tällästä. Nimittäin oon myös monesti nähny tollasia kommentteja muiden blogeissa. Se on tosi ilkeetä. oho tulipa pitkä romaani.. no ei kaikki ees varmaa lue tätä tai sillee :D mut joo halusin vaa sanoo teille tän.. Mut edeleen ootte kaikki lukijat mulle tosi tärkeitä.. tunnen itteni jollain tavalla erityiseks ku kirjotan blogia.Mutta asiasta toiseen, ton romaanin jälkeen voisin viel ilmottaa et ostin tänää tälläsia juttuja jota noissa kuvissa esiintyy. Eli :
Kuva 1-3 : H&M Toppi / tunika ( tai joku ) - alennuksessa 5 €
Kuva 4-5 : H&M Mekko 5€
Kuva 7-8 : Glitter Aurinkolasit, 8,90 €
Kuva 9 : H&M hiuspanta, 1,95 €

With love
Juuli 

22 kommenttia:

 1. Tosi hyvä toi sun teksti, koska se on so true!:)
  Mä en ees huomaa sun kirjotusvirheitä eikä ne ärsytä mua yhtään, en älyy noit ihmisii ku tää on blogi eikä mikää maailman virallisin kirje blabla !
  Ja mul on just sama mun blogis et jotku kommentit, oikeesti ei voi muutaku nauraa, mut sit välillä kyl oikeesti tuntuu vähä pahalt ku tulee niin paljon kaikkee paskaa anonyymeilt. Mut yes älä lopeta kirjottamist ikin koska tää on iiihana blogi ja sul on paljon lukijoita ! <3
  + toi maksimekko muute sopii sulle just hyvin, harvoille sopii oikeest =) !Ostiks sitä, tai ku tos oot pukkaris se pääl?=D

  VastaaPoista
 2. nice to meet u ... lol

  VastaaPoista
 3. en itse omista tietääkseni lukihäiriöö, mutta pystyn lukemaan kirjoittamasi tekstin tosi nopeasti ja vaivattomasti. en tajua, että miksi ihmiset hokee koko ajan noista vitun yhdyssanoista/kirjoitusvirheistä koska a) emme ole äidinkielen tunnilla b) kirjoitat TOSI HYVIN verrattuna siihen ku sulla on lukihäiriö c) tää on sun blogi ja saat itse päättää et miten/mitä kirjoitat tänne d) kirjoitat ehkä jopa paremmin kuin joku "normaali" ihminen e) mielestäni kaikista tärkeintä on se, että saa selkoa. joo, oli vähän sekava ...

  VastaaPoista
 4. hei pidät vaan tän sun mahtavan tyylin etkä todellakaan välitä mistään tyhmistä kommenteista, sulla on just oma tapas kirjottaa, äläkä sitä muuta joidenki idioottien takia :) tää sun blogi on tosi kiva, rakastan sun tyyliä ja vaatteita ja oot hurjan parsoonallinen ja kaunis. keep it going ;)

  VastaaPoista
 5. Täs tulee nyt pieni romaani: Juuuuuls sun ei ikimaailmassa tarvii ruveta miettimään niiden ihmisten kommentteja jotka vaan pyrkii haukkumaan mahollisimman tyhmillä tavoilla ja. Ja voin sanoo et sun itsetunto ja muutenki asenne noita tyhmiä kommentteja kohtaan on parantuu iha sikana ettet enää ota kaikista niistä ittees niin paljoo ku ennen and IM PROUD OF U! Sä oot parantanu sun tekstii, kirjotus tyylii ja kirjotusvirheitä iha sikana ja tän blogin kirjottaminen on auttanu siihen tositosi paljon! Nää ihme lääkärit on yks syy ku sun lukihäiriö on parantunu mut tää jatkuva kirjottaminen tänne on auttanu varmaa vielä enemmän.. Toivotaan et ne haukkuvat anonyymit lopettais ja antais järkevämpää kritiikkiä, mut jotkut ihmiset vaan haluu sanoo oman mielipiteensä suoraa ilman et ajattelee miten sanoo sen, sille ei vaan voi mitää, so älä niistä ainakaa ota ittees! xoxo kaisa

  VastaaPoista
 6. Tiiän että on vaikee olla välittämättä, mutta aina ku saat jonkun ilkeen kommentin, nii mieti sitte vaikka niitä kivoja ja positiivisia kommentteja joita saat :) Sillä oon ihan varma, et moni ihminen on kateellinen sulle, koska omistat noin ihania vaatteita ja vaikutat muutenkin mielenkiintoiselta persoonalta. Toivon että tää piristäis edes vähän :)

  VastaaPoista
 7. Täytyy kyllä sanoa et vaikka en sua tunne ni sun tyylis jotenki nappaa just sulle! Ja aika tyhmää joittenki valittaa kirjotusvirheistä, koska kaikille niitä tulee ihan huomaamattakin. Mun mielestä sun tekstejä on tosi helppo ja kiva lukee! (:

  VastaaPoista
 8. hyi sul on rumat varpaat tos yhes kuvas, ja toi mekko ei oikeen oo kiva MUN MIELESTÄ, sä saat tehä mitä tykkäät. lol toi oli kyl tyhmä teksti

  VastaaPoista
 9. vähä sulla on hauskat varpaat :D:D jotenki tulin hyvälle tuulelle ku näin ne :D::D

  VastaaPoista
 10. versaillais et J'amie pas les gens !!! : Nice to meet you too.

  Elskuu : kiitos tosta kommentista :) Nii ja kiitos, rakastuin toho mekkoo heti :)) Juu ostin sen !

  Anonyymi :Totta ! En jaksaisi kirjottaa blogia kuten kirjaa.. se olisi ihan tyhmää.. haluan että blogini on minun näköinen ja siihe myös kuuluu kirjotusvirheet ja vähän huolimattomuus, koska sellainen olen :DD mutta kirjotusvirheitä en tahallani tee.. Jepa kiitos kommentistasi !

  eerikä: Voi kiiitos erika :) ! thanks for the comment and ill keep it goin' :)

  Kaisa : hihi tänks kaisa ! love you <3 thanks for the lovely comment ! :) ja ollaa puhuttu täst aiheest jo aikalailla :)

  Anonyymi : Nii siis jos näit ilkeit kommenttei tulis vaa olis aika hankala ajatella positiivisesti, mutta onneks suurin osa on kivoi ja ihanii kommentteja ja sit vaa tosi pieni osa sellasii ilkeit ja yms.. kiitos kyllä se piristi :)

  RORRARITARI ; kiitos :)) Se on totta ihan kellä vaan tulee kirjotusvirheitä en ole ainut ! :) kannattais niidenki miettiä sitä. no one is perfect

  Anonyymi : NO ehkä SUN mielestä toi mekko on ruma ja ehkä SUN MIELESTÄS mun varpaat on rumat, mun mielestä toi mekko on TÄYDELLINEN ja mun varpaat on just sellaset ku niiden kuuluu olla ankan varpaat.:) ja tykkään niistä sellasena ! ja iha sama kuka mun varpaita yleensäkkää kauheesti kattelee :D EI ton tekstin ollu tarkotus mielyttää sua vaan se oli mun mielipide asiaan.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi : haha :DD ei oo totta :D mustki ne on kyl aika huvittavat :D mut niitä on helppo lakkaa ku ne menee nii erilleen tai sillee :DD

  VastaaPoista
 12. Joillain ei näköjään oo muut elämää ku pitää arvostella toisten blogei... Mä en ees huomaa mitää kirjotus virheitä ja jos joskus huomaan niin onks sillä väliä! Mulla on lukihäiriö ja joskus se vaikeuttaa lukemista mut tonkin postauksen luin loppuun asti. Omas pikku blogissani ei onneks kukaan oo viel valittanu kirjotus virheistäni vaik niitä on paljon. Ja sit vaatteista: kaikil on jollain tapaa oma tyylinsä, jotkut ei vaan "oo niin massaa".

  Ja loppuun viel et toi NACY on ihan paras kirja. Tykkään lukea mut toi on kaikkein paras!

  VastaaPoista
 13. Felix : No se on hyvä ettet huomaa niitä kirjotusvirheitä ! Ja en tiennykkää että sullaki on lukihäiriö.. no meillä on sit jotain yhteistä :) Jepa kiitos, yritän pitää vaatteita jotka ei olisi niin massa muotia.. koska se on ihan tylsää jos näyttää ihan samalta kun kaikki muutkin :D
  Jepa nancy oli sika hyvä kirja, jotenki jännittävä ja kaikkee !

  VastaaPoista
 14. mä oon ylpeä susta koska olet noin nuori ja silti uskallat laittaa itsesi likoon tälläiseen "julkiseen" paikkaan. vaikutat erittäin fiksulta ja kypsältä ikäiseltäsi ja sulla on kiva tyyli, älä koskaan muuta itseäsi/tyyliäsi tai muutakaan muiden takia, rakasta itseäsi ja virheitäsi, juuri ne tekee susta sinut, sen erityisen joita ei ole kun yksi maailmassa. tsemppiä sulle paljon ja älä ikinä luovu positiivisesta elämän asenteestasi, se on ihailtavaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 15. Toi sun teksti oli tosi hyvä ja sulla on hauskat varpaat :D Muutes sun blogi on ihana super kiva :DD

  VastaaPoista
 16. mun mielestä sulla on upea tyyli ja toi maxi- mekko sopii sulle tosi hyvin :-) oot ihanan positiivinen! jatka samaan malliin, ja mä ainakin pidän sun kirjoituksistas eikä niissä ärsytä mua mikää! so keep it up ;)

  VastaaPoista
 17. Anonyymi : Voi kiitos tosta sun super kivasta kommentista !! :)) toi piristi ihan sairaasti !

  malika : kiitos :) joo mun varpaat on aika hauskat :DD hihiii mut juu kiitoksia :) !!

  ARLA AABBA : Kiitos :)) ill keep it up hun :) !

  VastaaPoista
 18. Siis mitä ihmettä. Siskon kanssa ku selailtii joskus hööämmän kesäkuvastoo nii naureskeltiin että kuka tommosen maksimekon ostais, eihä semmone sovi kellekkää. Mut sulle se sopii täydellisesti! Oon kateelline. Tosin en oo ite ikin ees sovittanu maksimekkoo ni en tiiä miltä se mun päällä näyttäis.

  Ja mua ei häiritse sun kirjotusvirheet (joita ei ees niin kamalan paljon oo), niitä sattuu kaikille ja joillekki vielä enemmän ku sulle vaikka niillä ei ees ois mitää lukihäiriöö. Ja sulle toi on kuitenki vähä arka aihe nii vois ihmiset jättää sut vaan rauhaan, ethän sä niitä virheitä tahallaan tee.

  Tän oon kai jo joskus ennen sanonukki mut ihanaa ku kirjottelet tänne niin usein! Olin just viikon matkalla ja kävin sitte tsekkamaassa et onko tullu uusii postauksii ni joihinki blogeihin mitä seuraan ei ollu tullu yhtäkään! Että kiitos näistä tiheään tulevista mielenkiintosista postauksista, sun ostoksii on kiva nähä ja sulla on kiva, omanlainen pukeutumistyyli. Ihan oikeessa oot ku sanot että pitää pukeutuu vaa ittensä takii!

  VastaaPoista
 19. Oot ihan älyttömän kaunis ja sulla on kiva blogi! keep on going girl!:)

  VastaaPoista
 20. Pikku juttu kaikille anonyymeille haukkujille; Miettikää, jos olisitte itse tossa tilanteessa. Teillä olisi lukihäiriö, mutta silti haluatte päästä kirjottamaan omaa blogianne, ilmaisemaan itseänne. Juuli on todella rohkea, kun hän kirjottaa tätä blogia lukihäiriöstään huolimatta! Ja uskonpa että hän toivoo ymmärrystä lukijoiltaan, mutta sitten te tulette ja huomautatte joka pikku yhdyssanasta. Oletteko itsekkään aina niin täydellisiä? Ettekö te sitten ikinä tee kirjotusvirheitä, ihan ilman lukihäiriötäkin. Ja haluan huomauttaa, että Juulin kirjoittaminen on parantunut huomattavasti! Joten miksi emme kaikki voisi iloita siitä, ja auttaa Juulia pääsemään vielä enemmän lukihäiriönsä yli, sen sijaan että huomauttelemme ilkeästi. Totta kai rakentava huomauttaminen, esim. jostain väärinkirjoitetusta sanasta on ihan asiallista, ja niinkuin olemme nähneet, Juuli osaa ottaa sen vain auttamisena, mutta haukkujia en ymmärrä. HYVÄ JUULI, JATKA SAMAAN MALLIIN!

  VastaaPoista
 21. moi juuli:)
  mun mielestä sun blogi on iha okei, vaik en kuitenkaa ain lue sun tekstei ku ne on aik pitkähköi:) jotenki mua kuitenki ärsyttää hirvee blogi-ihkutus vaik itekki luen niitä ja harkitsen sellasen tekemistä, ku jotkut kelaa et se on tyylii niitten koko elämä. ei mul oo mitään sua/ sun blogia vastaan mut mä tunnen njoitai jotka kirjottaa blogii vaa siks et ne kirjottaa blogii, mut sä tunnut oikeesti tykkäävän siitä mitä teet. jotenki must vaa aina välil tuntuu ettet kirjota tätä blogia niinkään omasta halusta tai sillai... vaikee selittää:D mut juu halusin vaa purkaa mun mieltä, oot muute tosi kaunis:D

  VastaaPoista
 22. Vaikka en kaikkiin kommentteihin vastaa silti luen joka ikisen ! kiitos kaikista hyvistä kommenteista ! Teidän tuki on mulle tosi tärkee ! ja tietty mä teen tätä niinkun teille mut myös itteni puolesta, koska tää oikeesti auttaa mun lukihäiriöön jollain tavalla.

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.