tiistai 20. heinäkuuta 2010

Mallorca

Heipsu ystävät ! Jos jotkut siis ihmetteli minne katosin päälle viikoksi, niin tässä vastaus Mallorcalle. Kerroin jo vähän aikasemmissa postauksissa lähdostäni mutta jotkut eivät huomanneet kai niitä.. Mutta aiheesta toiseen, Mallorcalla oli SUPER hauskaa ! Mulla ja mun perheellä oli tosi kivaa, maattiin auringossa, lueskeltiin kirjoja ja lehtiä.. Siitä puheen ollen kun kerroin alottaneeni kirjan houkutus aloitin siis kirjan lukemisen Mallorcalla ja loman lopuksi sain luettua puoleen väliin eli noin 200 sivulle ! Joillekkin se saattaa kuulostaa säällittävältä koska en ole niin nopea lukemaan, ja jotkut jopa pystyy lukemaan kirjan viikossa. Mutta en lukenut IHAN koko ajan, luin vaan ainakun huvitti.

Olen itsestäni todella ylpeä koska yleeensä jätän kirjan kesken ennen puoltaväliä.. Ja muuten kirjasta, en ole koskaan fanittanut twilightia.. enemmänkin aloin vihata sitä koska joka paikasta tunki twilight kirjoja, elokuvia, fanikrääsää, ja muutenkin kaikki puhuvat siitä.. Joten minulla oli ihan mittä täynnä siitä koko jutusta. Kunnes, menin katsomaan sen epäillyksen Kaisan ja Enjan kanssa, innostuin koko jutusta. Kun isä sanoi, että minun pitäisi joku kirja Mallorcalle ottaa mukaan ettei aika kävisi pitkäksi, päätin siis lainata kaisalta
houkutuksen. Ja nyt voin sanoa että se tosiaan on hyvä kirja, nimittäin ne hahmot ja ne kaikki kirjan lausahdukset ja asiat pyörii päässäni aina kun en sitä kirjaa lue :D Välillä tämä on vähän ärsyttävääkin :D..

Mutta NYT siihen matkaan !! Siellä oli siis ihan tosi kivaa, me myös shoppailtiin aikalaillla ! Ja olen todella kiitollinen joka ikisestä vaatteesta ja tavarasta mitä sain siellä ! Siellä oli havempaa kuin suomessa, ja siellä ei ollut kaikkia samoja kauppoja kuin suomessa.. Olisin halunnut ehkä vähän enemmän viettää aikaa Zarassa mutta aikaa ei riittänyt. Jos joku teistä on ollut koskaan suomessa Zarassa, niin voitte sanoa että moni vaatteista voi olla hieman kallis. Kun taas mallorcalla Zaran hinnat oli about puolet niistä hinnoista mitä suomessa on. ( vaikeesti selitetty ) Nyt en enempää jaksa selitellä ettekä te varmaankaan jaksa lueskellakkaan tätä romaania.. :D  Joten lisään teille kuvia katseltavaksi ! Toivottavasti ette niihinkin kyllästy koska niitä tulee aikalailla ! :D Nii ja yks juttu vielä, matka alkoi siitä kun me lennettiin ensin Helsingistä Berliiniin, Berliinin lentokentällä jouduttiin odottaan Mallorcalle lähtevää lentokonetta noin 4 tuntia..

AINII JA YKS TÄRKEE JUTTU VIEL !! .. Mulla oli SYNTTÄRIT kun oltiin Mallorcalla, eli siis 17.7 ! :) It was fun ! vietetään kaveriporukalla niitä sitte jossain vaiheessa :P 


Niitä kuvia ois ollu 300 joten valitsin ne parhaimmat ja silleen.. Laitan vielä myöhemmin sellasen postauksen jossa esittelen mun ostokset siltä matkalta ! :)

Juuli kiittää ja kuittaa, moi !

with love 
Juuli 

11 kommenttia:

 1. tosi kivoja kuvia :) onnee myöhässä :D

  VastaaPoista
 2. Mallorca on kyllä niin ihana paikka <3 mäki oon huomannu että ulkomaiden Zaroissa (miten-se-taivutetaan) tuotteet on paljon halvempia. Pariisin liikkeestä ostin 2 perus teepparia ja maksoivat yhteensä vain jotain 13 euroa :O

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia juuli ! ja mistä toi sun mustavalko raidallinen mekko on, siis toi lyhyempi eikä toi maksimekko ? se on iha tositosi kiva ! :D:)

  VastaaPoista
 4. toi kuva mis istut sängyn päällä ja sul on hiukset auki on ihana ja must se ois täydelline banneriks ! (=

  VastaaPoista
 5. sul on ihanat hiukset! väriki on tollane ihanan luonnollisen näköne :)

  VastaaPoista
 6. Rita : Kiitos ja kiitos :) :D

  Anonyymi : Jepa mallorca on ihana mesta :) Niin, siks ois ollu kivempi jos oisin siel voinu vähän kauemmin voinu siellä kiereskellä !

  Nenna : Se on H&M:stä ! :) makso vaan 12 e ! :P

  ROTTARITARI ; Kiitoksiaa :)

  Anonyymi : Aijaa kiitoksia :) voisin kyllä harkita :P

  veronika : Kiitos :P :) !

  VastaaPoista
 7. ää miks sun veljes meni leikkaamaan noi sen hiukset?? :OOO näyttää ihan idiootilta!!

  VastaaPoista
 8. NOI KUVAT <3 oon jo nähny ne kyl mut silti ::)

  VastaaPoista
 9. oi että,juuli oot todella kaunis :-) upeita kuvia taas kerran,toi pitkä mustavalkoraitamekko on kuin tehty sulle! :-)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.