torstai 22. heinäkuuta 2010Heipsu lukijat !

Eilen siis mentiin serenaan, aluksi meitä oli Juulia Kaisa Enja Peppi ja minä. Mutta Evekin liittyi seuraan kun oli saanut rokotuksen. Me ( Peppi Enja Kaisa ja Juulia ) olimme suunnitellut Evelle yllätys juhlia, joten päätimme järjestää ne serenan jälkeen ilman, että Eve ei tietäisi mitään. Yritimme salailla sitä koko serenan reissun eikä Eve huomannut mitään. Ehdotin että Eve tulisi meille viettämään iltaa, ensin Eve ei ollut suostumaisillaan koska hänen piti siivota kotona. Ja minä fiksuna menin "vessaan" ja soitin even äitille ja vakuuttelin että Even täytyy tulla meille. Ja näin sitten kävi, sain Even suostuteltua tulemaan meille. Juulia Kaisa Enja joutuivat lähtemään "kotiin". Ja minä Peppi ja Eve jäimme serenaan, sillä aikaa kun muut tytöt kävivät kotona ja menivät meille äitini kanssa valmistelemaan iltaa. Kun olimme matkalla serenasta kotiin, jouduimme viivytellä Eveä aikalailla, nimittäin muut tytöt olivat vähän myöhässä aikataulusta :D Joten keksimme kaikista typerimpiä tekosyitä viivyttelyyn. Esim minulla oli "vessahätä" ( taas) ja etsimme keskiespoosta minulle vessaa.. maksoin euron melkein turhaan vessa käynnistä :D ja sitten otimme kaksi bussia kotiin että aikaa menisi mahdollisimman paljon. Kun olimme juuri kävelemässä koti tietä ylös, sain kuulla etteivät he olleet vielä valmiita. Yritin keksiä hyviä tekosyitä ettemme menisi niin nopeasti meille.. Ja kunigas idea oli että sanoin "Niila kertoi että äiti on vähän vihainen, niin viivytellään vähän" :DDDD se oli hyvä koska tiedän ettei Eve halua tulla jos MUN äiti on vihanen.. No sitte saatiin vähä aikaa kulutettua siinä.. Se oli tosi hauskan näköstä kun käveltiin meijän takapihalle suoraan.. ja .. YYLLÄTYYSSSS !! Juulia Kaisa ja Enja pomppaa nurkan takaa, Eve oli niin yllättynyt.. Hymy loisti Even naamalla kuin aurinko ! Even ensimmäinen kommentti "Mitäääääääääää ??? " ja toka "Mitä.. miten te täällä ootte ? :D apua en älynny yhtään !! :D" about jtn tollasta. Mut ilta meni sitten syödessä, kuvaillessa ja rupatellessa ! ja nyt sitten lisään niitä kuvauksia. 


Järjestän myöhemmin sen "mitä ostin mallorcalta postauksen " ! :) nyt moikka !! 

with love
Juuli 

6 kommenttia:

 1. mistä toi sun kaverin vaaleenpunanen paita on(tossa 5 kuvassa):)?

  VastaaPoista
 2. oi vähä ihana ylläri evelle ja voin niin hyvin kuvitella ku se sanoo noi :D järjestittekste ton sen takii et eve muuttaa koht ?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi : Se on vissiin viron newyorkerista :)

  Anonyymi : Jepa :) joo..

  VastaaPoista
 4. hei ihan kauhee toi sun sininen hame, mä vaan mietin et mist yhtäkkii kaikki repäs päälleen tollaset mekot ku eka kaikil normivaatteet? ps. ihana piha teillä! :)

  VastaaPoista
 5. ARLA ABBA : Kiitos :)

  Anonyymi : AA joo kiitti, ja se on sininen koska se on farkku kangasta. Käytän sitä yleensä vaa joissai juhlis tai jtn. Mut omapahan on mielipitees..
  Ja mun vaatteita lainas eve ja peppi, muilla oli omat, ja kiitos kai !

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.