tiistai 8. kesäkuuta 2010

heipsu hei rakkaat :)
Eikös oo ihanaa ku on kesäloma, mun mielestä ainaki on !! Oon ottanu nää parit päivät täs
vaa ihan rennosti, ottanu aurinkoo hengaillu kaverien kanssa ja tällee.. Kertaakaan en oo kyllä ollu rannalla ? wierd .. viime kesänä alko hirvee rannalla käymis putki jo heti alussa. Kävin joka viikon päivä heti aamusta rannalla. No joo nyt se on jo vähä jääny..  
Vaihoin vähän täät blogin ulkoasua, toivon et tykkäätte !! koska mä ainaki oon tällähetkellä erittäin tyytyväinen. Ja muuten piirsin ton tyypin tohon sitte ihan ite koneella, siihen meni kyl tosi tosi kauan.
Juuupp.. haluisin mennä jonnekki matkoille kesällä, mut en tiiä mennäänkö me. Ois tosi kiva..
Juu ..  hitsi ku mulla ei oo teille nyt mitään kivoja kuvia .. en oo nyt tehny mitää erityistä nii kuviakaa ei oikeestaan oo.. :s ( eli alapuolella olevat kuvat ei oo mun, otin ne vaan netistä. ) :)

Huomenna teen teille sellasen ihan kunnollisen postauksen heippa !! :)) 

14 kommenttia:

 1. juuli jos puhun totta nii en tykkää täst uudistuksest yhtää :s se viime banneri oli nii paras ja valkone tausta on tollane bläääh.. ku kaikil muilki on valkone ja se musta just erotti sut muist !! mut blogin sisältö vaa paranee kokoajan ja sun kirjotus tyyli on myös parantunu iha sikan. tsemppii mun lempi bloggaajalle ! :) ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi : kiitos kommentista, ja siitä että sanoit rehellisesti sun mielipiteen :) pidän tätä ainakin hetken koska en oikeee tiiä millasen sitte tekisin. Mietisekelen sitten uutta vaikka tai jotain :) tiiän et kaikki tykkäs et tää on musta ja tällee erottuu kaikist muista, mut joskus ajattelen et se on kumminki tosi synkkä :s mut juuu kiitoksia :) !

  VastaaPoista
 3. juuli toi banneri on just kiva ja oot iha sika hyvää piirtää o; pidä tää ! (=

  VastaaPoista
 4. uusi banneri on hieno ! pari uudistusta voisit ehkä siihen vielä tehdä; taakse voisi laittaa jotain pieniä yksityiskohtia, vaikkka ornamentteja, kukkia tai jotain tällästä. Paper planes teksti voisi olla myös ehkä enemmän oikealla, kun nyt se osuu piirroksen tytön hiuksiin. :D kuvan tyttö on ihan superyyber hieno ! :) selvästi oot käyttänyt aikaa ! :))
  luv ur blog <3

  VastaaPoista
 5. tää oli jotenki tosi kiva ja kesänen postaus!! ja ulkonäköki muuttu kesäsempää, ja noi kuvat tuolla on IHANIA! way to go juuli.

  VastaaPoista
 6. Ihana tää uus ulkoasu, toi banneri on tosi hieno!!! Ja kivempi lukee tätä valkosta ja tää on jotenki kesäsempi :)

  VastaaPoista
 7. Minunkin mielestä se musta vaan on SE JUTTU! :D Ei ollenkaan synkkä kun kuvat on niin kivoja!

  VastaaPoista
 8. ooo ihanaa, nyt pystyn lukee tekstitkin kaikki!

  VastaaPoista
 9. Toi uus banneri on hieno! Jees et joku muuki tykkää piirtämisestä ja toi on tosi hyvä koneella piirretyks ku koneella on vaikee piirtää. Tää on kivan kesänen ulkoasu. Ja kiva kuulla et oot keksiny muutaki tekemistä kun sisällä istumisen!:) Ite en oo niin hyvässä tilanteessa... :D

  VastaaPoista
 10. jansku : Voi kiitoksia :) juu kyl mä varmaanki pidän !

  Anonyymi : Voi kiitos noista hyvistä vinkeistä !! mun pitää viel joku päivä vähä sit väsäillä tota. Kelasin aluks et sinne laittais taustalle pikkusia lennokkeja :D mut en tiää :) Kiitos kiitos !!

  Anonyymi : Kiitos :) munki mielestä, ja siihen mä tähtäsinki !!

  Anonyymi : kiva et tykkäät :))

  Anonyymi : Juu i know, kaikki ei oo sitä mieltä et tää on hyvä.. ku tää ei oo se mun juttu vaan myös kaikkien muiden :D muttakunnn halusin vähän enemmän sellasen kesäsen :)

  Eveliina : HIHII :) jee

  paintitblack : Voi että kiitos :) haha no jos sisällä oleskelu käy tylsäks mee vaikka istuun hetkeks ulos ja lue kirjaa ( vaikka mä en sitä koskaan tee, mut jos kirja ei kiinnosta ota vaik läppäri tai joku peli emt :D )

  VastaaPoista
 11. ui semmone upee banneri joho oot väsänny kaikkee sellast you know nii ois äly siisti :-D ja oli mulki aluks et se musta jotenki oli se juttu mut nyt tää on pirteempi ja halpompi lukee et on tää nyt ehk kuiteski parempi :))

  VastaaPoista
 12. pistäppä tähän pari hyvää biisii, ku sul on nii hyvä musamaku ;) ps. mä tykkäsin täst kyl enemmä mustan, mut toi banneri on parempi !

  VastaaPoista
 13. IIHANA uus ulkoasu<3 vaik aika monel muulki on sillee valkone nii tätä on kyl kivempi lukee siihe mustaan verrattun:)

  VastaaPoista
 14. Oon nyt hetken lukenu tätä sun blogia, ja pakko myöntää et tosi sottasta ja huolimatonta sun teksti. Kuvat, asut ja postausten aiheet ovat kivoja, mut kielioppi suorastaan päin persettä, ja kirjoitus on kuitenkin aika suuri osa blogia.
  Muutenkin häiritsee tekstien keskellä hymiöt, pistepistepisteet ja täytesanat, kuten tässä postauksessa noi "Juup..." "Joo...". Jos kiinnität enemmän huomiota tohon kielioppiin ja tekstin ulkoasuun, niin varmasti blogistas tulee yhä suositumpi :-)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.