maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ilmoitus teille!Huomenta !
Heräsin tossa 7 maissa siihen ku mun uni keskeytettiin ja en kerenny syödä siin unessa, ja mulle oli valmistettu viel siinä unessa ihan kunnon ateria ja se oli ihan syötävän hyvä. Sitten Even herätys kello soi ja jouduin herätä.. :( Jos ihmettelette miksi herään näin aikasin, se on siksi ku olen menossa  
 riparille, joten harmi vaan mutta joudutte kestää ilman mun epäkiinnostavia tekstejä ja kuvia :( Mut hei sitte ku tuun lupaan, että teen ihan kunnon postauksen jossa on paljon ripari kuvia ! :)
Eli tuun sieltä 21.6. Heissan ja hyvää viikkoa kaikille !! <3
Ainii ja kattokaapas noita lukijoita ! kohta sata ;) vähä jänskää ! En ois koskaan uskonu, että niitä tulis oleen noin paljon ! 

With love 
Juuli 

6 kommenttia:

 1. tuli vaan tässä mieleen kun puhuit että kohta on sata lukijaa, että tossa lukee vaan ton googlen kautta lukevat lukijat, mutta on myös muita sivuja jonka kautta voi lukea esim. itse käytän bloglovinia (: joten uskon että sinulla on kaiken kaikkiaan jo yli sata vaikka luku mikä tuossa näkyy on alle sata

  VastaaPoista
 2. JUULI pidä hauskaaa ripariiiil :)))) ja i misss youuuu <3 ja mä lähen mökille vissiiin tolllon 21.6 ni sit ei nähä teijän riparin kaa jälkee nyyh ;( ja ihanii noi kuvat ! ja onnneeee 95 lukijaa ihan sika nopeesti lisääntyny noi :)

  VastaaPoista
 3. sul on oikeen kiva blogi, toivon et munki blogi menestyis ees näin paljon .......

  VastaaPoista
 4. ooot niin kaunis ja sul on aivan ihania vaatteita! ;)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.