perjantai 11. kesäkuuta 2010

rainy day

Hello hello..
its a rainy day.. as you can see i guess .. :D
Ollu tänää vähä tylsä päivä.. Niila ja äiti lähti Ouluun showtanssin sm kisoihin. Toivotaan, että siellä menee hyvin :) ! Näin ainakin yhden Niilan esityksen, se oli tosi hyvä ja siinä oli hyvä musiikki. No mutta asiasta toiseen, tänään vietin aikaa isin kanssa. Mentiin isin kanssa syömään classic pizzeriaan, siellä saa ( ainakin omasta mielestäni ) parasta pitsaa :) Ja illalla minä, Eve ja isi katotaan Enkelit ja demonit elokuva. En ole vieläkään nähnyt sitä, joten siksi päätimme ottaa sen. No mutta hei hyvää illan jatkoja, tän kummempia mulla ei sitten ollukkaan ! :) 

Moni on kysynyt, että millä ohjelmalla mä muokkaan. Ja tässä on nyt teille siis vastaus, photoshop elements 6. En yhtään tiedä paljonko se on maksanut koska sain sen 14-vuotis synttäri lahjaksi. 
Mutta uskon että hintaluokka on about 50 ja 70 paikkeilla. 

PÄIVÄN ASU 

Paita H&M, korut H&M, farkut Dr. Denim.

With love 
Juuli 

4 kommenttia:

 1. sul on maaailman ihanimmat hiukset !

  VastaaPoista
 2. Kiva asu ! Plaah, Angels and Demons on kyllä maailman turhin leffa, ja kirja niin pitkästyttävä että en jaksanut lukea edes ekaa lukua loppuun.

  VastaaPoista
 3. Lisanne : hihii, kiitos :) !

  Anonyymi : kiitos :) joo no ei se ollu mikään mun lemppari leffa kyl :D oli aika hankala seurata sitä ku en sitä kirjaa oo lukenu :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.