perjantai 13. elokuuta 2010

DCA Mannerheim


DCA Mannerheim

Sisäänkäynti 

Siellä oli hyvin paikkoja kaikille kengillekkin :) Kai siellä voi jotain muitakin tavaroita säilyttää en tiiä.. 
Kioski/keittiö josta oppilaat voi ostaa välipalaa. Ja tietääkseni saa lämmittää omia ruokia ja sen sellasta :)

UPEAT ( pehmeät ) valkoset nahaset sohvat, myös toimistossa pienempi ja opettajien huoneessa samanlainen( saman kokoinen ) kuin aulassa oleva. 
Must oli kans aika hauska ku pikkusillekkin oli pistetty tollanen oma nurkkaus :) DCA:llahan voi aloittaa tanssin jo 1 ja puol vuotiaana. 
Aulasta suoraan eteempäin ensimmäinen sali. SE oli kans tosi iso mut toinen sali oli viel isompi !
Sali oli ihanan valosa !
Tyttöjen pukuhuoneesta otettu kuva ! Kävin siis vain tyttöjen pukuhuoneessa kuvaamassa. Poikien pukuhuone on pieni, koska poika tanssioita on huomattavasti vähemmän kuin tyttöjä. Joten tanssista kiinnostunteet pojat nyt ilmottautumaan DCA:n sivuille :) 
Must nää avaimen perät oli sika mageet :D Hauskat eikös =)?
DCA:lta voi ostaa "I love DCA " paitoja ! Niila omistaa tietääkseni kaks tai kolme ja äiti omistaa yhen. Eli siis mun äiti harrastaa kans DCA:lla ja Niila jos joku ei vielä tienny. Must on sika hauska mennä kattoon kun on kevät näytökset ku äiti tanssii :D Kai toi tanssi liikkuu veressä ku mäki tanssin sillon balettia. 
Käytävä jossa on poikien ja tyttöjen vessat.
Sali 2, ISO ISO ISO !! siis valtavan kokoinen sali, ainakin mun mielestä :D 
Opettajien huone
MUST tää oli tosi magee ja hauska ! :D Siks mä siitä otinki kuvan :) 
Tossa oli siis toimistosta kuvia, noi valkoset tuolit oli sika kivan näkösiä, sopi tosi hyvin ton puu pöydän, lattian ja valkosen nahkasohvan kanssa ! Tosi hyvin yhdistelty !
Ja vikaks vielä laitoin kuvia Jounin työhuoneesta ! Mun mielestä noi pikku yksityis kohdat on hauskoja, varsinkin ase lamput :D Niihin ihastuin ne oli ihanan kiiltävän kullan väriset ja ja sopi hyvin mustien nahkasohvien kanssa !




 Ja hei vielä sellanen pikku ilmotus että jos jotain kiinnostais tulla kurkkailemaan, tanssikoulu DCA:n avoimet ovet Helsingin uusissa tiloissa lauantaina ja sunnuntaina! Ilmaisia tanssitunteja kaiken ikäisille ja tasoisille aamusta iltaan! Tule tanssimaan ja ota kaverisi mukaan!! Mannerheimintie 6 A 5 kerros. Lukujärjestyksen viikonlopulle löydät osoitteesta www.danceani.fi



Itekki oon tanssinu jonkun aikaa DCA:lla, mun mielestä sinne oli tosi kiva tulla ja hengailla kavereiden kanssa ennen tuntia. Lopetin koska tanssi ei ollu mun juttu, ja olin kiinnostunut enemmän kuvaamataidosta. Mun mielestä tanssi on hieno ja kaunis laji ! ja ihailen suuresti niitä jotka tosiaan osaa tanssia ja pystyy heittää liikkeitä ihan missä vaan jopa ilman musiikkia. Tanssi tuottaa tasapainoa, oon ite ollu aina vähän kömpelöhkö joten tanssi on auttanut siihen mulla paljon. Myös aivojen toimintaan, sillä kun joutuu käsiä ja jalkoja samaan aikaan tekemään eri juttuja, ainakin mulla se autto jonkun verran. Mä oon ite ollu muutenki huono sellasessa mun lukihäiriön takia. JOTEN hei tyypit jotka on kiinnostunu edes vähäsen tanssista suosittelen ihan tosi suuresti DCA tanssikoulua koska siellä on IHAN mahti hyvät opettajat ja ihania tanssioita. Koskaan ei voi olla liikaa tanssioita :) MUT JOO ilmottautukaa toki jos kiinnostaa, edes ihan kokeilun halusta, koskaan ei oo pahaks kokeilla uusia juttuja SUOSITTELEN ERITTÄIN SUURESTI KAIKILLE JA KAIKEN IKÄISILLE :) 




ps. MULLA oli ihan tosi suuri kunnia kun mut valittiin ottaan kuvia DCA:n uusista tiloista ! Mul oli tosi tärkee olo ku sain kävellä kamera kädessä ympäripaikkoja ! Must oli sika makeeta :) Olin ihan äimänä ku sain tietää että Ani halus just mut siihen tehtävään :) 

with love 
Juuli 

24 kommenttia:

  1. Oiioioi kui siistit tilat! Ihan sika hienot :D kyllä noissa kelpaa tanssijoiden harjotella:) Ja niinkun sanoit, sisustuski on tosi kiva ja hyvin suunniteltu.

    VastaaPoista
  2. hihiiii go DCA :) hyvä ku esittelit valmiiks kaikki paikat ni sunnuntain heti avoimii ovii ja sit maanantain alkaa normi harkat :P

    VastaaPoista
  3. Anonyymi : SE ON totta ! Ja ku on hienon näköset tilat nii kyllä siellä kelpaa tanssia :) Hyvin on suunniteltu ! ja siellä oli kans tosi tosi siistiä !

    iina : JEP GO DCA :) jep, mä oon muuten siellä aivoimissa ovissa kuvaamassa sunnuntaina ja sitten huomenna meen ottaan pyrkijöistä kuvat :)

    VastaaPoista
  4. haha. aattelin just et tulis jo uus postaus nii tulihan se:--D mahtavan näkönen paikka !!tosiaanki olispa itelläki mahdollisuus harrastaa tanssia noin hienossa paikassa..koska asun nin pienessä kylässä että täällä pidetään tanssitunteja koulun liikunta salissa joka on tyyliin pienempi kuin noi salit tuolla:\\\

    VastaaPoista
  5. iitu : no voi harmin paikka :( muuta tänne espooseen ! :)hihi

    VastaaPoista
  6. onko pepillä blogia tai kuvia ircissä?(:

    VastaaPoista
  7. En tunnistanu tota nimeä, niin olin eka että "no vähänkö oot päässyt hienoon kouluun" :'D Mutta vitsit kun näyttää upealta, joka tapauksessa ♥

    Tanssi on todellakin mahtava laji.. se on ihan älyttömän upeaa katsoa jotakuta, joka oikeasti osaa hallita ruumistaan (tai miten sen nyt sanoisi :D) niin täydellisen kauniisti ja sulavasti, kuin jotkut tanssijat. Tykkään periaatteessa itsekin tanssimisesta, mutta oon ihan liian hidas, kömpelö ja huono oppimaan uusia liikkeitä, ja se yhdistettynä esiintymiskammoihini sun muihin.. ei ole oikein hyvä yhtälö. :D Oon ihan paniikissa aina liikkatunneillakin, kun on tanssia; ajattelen vain sitä kuinka hölmöltä näytän, vaikka tiedän ettei kukaan oikeasti edes katso. Joten ehkä tyydyn vain ihailemaan niitä jotka osaavat :' 3

    Vähän muuten varmaan upeeta päästä kuvaamaan tollasia tiloja.. (:

    VastaaPoista
  8. voih ku kivat paikat :(( mäki oisin menny tonne... mut me päästää siihe kuvis ryhmää mihi haluttiii ! ;)♥

    VastaaPoista
  9. Anonyymi : On sillä on blogi, http://runthistown-peppi.blogspot.com/ :)

    Varislapsi : haha juu noin hienoon kouluun pääsin joo :D :) Upeahan se on :) Jos alottaisit tanssin niin voisin kuvitella että se ensin tuntuu kömpelöltä, mutta pienistä askeleistahan se alkaa, ja kun harjottelee se vaan harjottaa sun taitoja ja katos vaan kohta sä tanssit sulavasti ku joutsen ja ilman esiintymiskammoa !! :) JOS joskus mieli muuttuu nii kokeile toki ! tanssi on tosi kivaa ja musiikki ahh <3 Ja oli tosi hienoo et pääsin kuvaileen juu :)

    Kaisa : on ne kivat paikat ! :) voidaan sun kanssa mennä sitten joskus sinne vierailemaan ! :) JA onneks päästiin siihen juu !! :)) <3

    VastaaPoista
  10. Varislapsi kirjoitti...

    En tunnistanu tota nimeä, niin olin eka että "no vähänkö oot päässyt hienoon kouluun"...

    no ei kuittarikaan mikää hirveen paska oo :D

    VastaaPoista
  11. Anonyymi : no ei tosiaan oo, kuittari on ihan mahti koulu ! :) JA vielä ku se on ihan vasta rempattu nii sehä on hieno ku mikä ! :)

    VastaaPoista
  12. oot kyllä tosi hienoja valokuvia ottanut!!! Noi salit on niin kutsuvan näköisiä että taidanpa mennä katsomaan ihan livenä paikan! kiitos kuitenkin esittelystä:))

    Pysy aina tuollaisena aitona, olet juuri ihana!!

    VastaaPoista
  13. saitko tosta rahaa??

    VastaaPoista
  14. sen kun voisinkin tehdä:--D

    VastaaPoista
  15. V A U! upeet noi uudet tilat, ite tanssin kans DCA:ssa, Tapiolas, joten noi on aika paljon hienommat ku ne tapiolan tilat :D Ja ihanan isot noi salit, tonne ku pääsis =)

    VastaaPoista
  16. Anonyymi : Kiitoksia :) Mee vaan toki kattoon niitä ihan paikanpäälle, sillähän on tänään ja huomenna avoimet ovet tietääkseni :) Oleppa hyvä ! ja juu yritän pysyä !

    Anonyymi : Luultavasti saan mutta en tiiä paljonko saan :)

    iitu : :)

    Anonyymi : JEP on hienot, voisithan sä ilmottautua niille tunneille jotka helsingissä pidetään ;) ? Ja jos haluat täällä tapiolassa tanssia niin voit mennä nyt lauantaina tai sunnuntaina niitä tiljoa kattomaan :)

    VastaaPoista
  17. nojoo, pysyn varmaan vaa tapiolassa tanssimassa, niinku tähänki asti... siellä vaan ne salit on niin pienet ja varsinki keväällä ja syksyllä tosi kuuma tanssia :D

    ainii, oot tosi kaunis, ja vaikutat fiksulta! unohdin edelliseen viestiin lisätä... :) oltiin muute samassa koulussaki, mutta enää en oo kuittarissa.

    VastaaPoista
  18. nää kuvat on jotenkin tosi upeita,ei sellasia tavallisia vaan nää on niin hienosti otettu ! :) sulla on kyllä taiteellista silmää !! millon tulee muuten videopostaus ?

    VastaaPoista
  19. heijj miten saat niiku sellaset musiikki videot tänne youtubesta?:D ku mä painan sitä video nappia ja liitän sen videon osoitteen siihen nii tulee vaain tällänen teksti.. Valitettavasti videota ladattaessa tapahtui virhe. Ota yhteyttä tukeen ja ilmoita seuraavat tiedot plaaplaa.. niin siis tuleeko sulla ne videot tänne ihan ongelmitta?oon myös yrittäny kopsata sen otsikonn ja liittää sen vaan ei onnistu:\

    VastaaPoista
  20. vautsi vau! Aika hienot tilat tuolla. Btw, mistä noi sun ihanat farkkushortsithaalaris on ostettu, se on aivan ihana! :D

    VastaaPoista
  21. Hienon näkönen paikka, mulla sinne tosin matkaa 100km, joten en ihan heti oo sinne tanssitunnille tulossa.. Mut noi IHANAT ruokapöydät tuolla, jossa tuolit laitetaan noihin kulmiin. Osaatko sanoo mistä ne on? Oon nähny noita ennenki, ja pakko saada sit joskus itellekki. :)

    VastaaPoista
  22. iitu : Nyt en kyllä osaa vastaa sun kysymykseen :D Ja se ois tosi vaikee selittää sori ! mut jos laitat vaik googleen et kysymyksen et miten lisätä video bloggeriin nii ehkä sielt tulee jtn ohjeit :) ?

    Anonyymi ; OFC :)

    Anonyymi : Jep on noi tosi hienot tilat !:) Ne on joskus vuonna nakki ja muusi ostettu H&M:n lasten osastolta :DD

    Lauraa : haha no ehkä jätät tälläkertaa väliin :D en itekkää jaksais matkustaa tanssitunneille jonku tunnin aina :D Mun tietääkseni ne on ikeasta ainaki ite oon siellä nähny tollasia :)

    VastaaPoista
  23. Tällaisia mietteitä tuli mieleen kuvista!

    ;D

    Sehän näyttää ihan kliiniltä.
    Aika tilavan näköinen on.
    Ihanat pöydät.
    Found my place to go dance!
    Finally a new dance studio for me!
    Aloitan varmaan tuolla mun syksyntanssikurssit!

    Kiitos tästä bloggauksesta!
    Olen kiitollinen että jaksat pitää tätä blogia!
    Parhaat kuvat kyllä pitkään aikaan.. :)
    Ihanat muuten noi pikkulasten jutut! IHQ!!
    Olet muuten hyvä myös kirjoittamaan kuvatekstejä!

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.