keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Masu täynnä jouluruokaa !

HEI kaikki !!
Saatiin jollain ihmeen keinolla netti tänne taloon joten, nyt voin sitten kirjotella ja lisäillä tänne blogiin kuvia jes jes ! Miten ootte pärjänny ilman mua ? Mulla on ainakin ollu tosi kivaa, ja vähän kerroinkin jo edellisessä postauksessa. Pari päivää sitten Juulian kanssa sovittiin tapaaminen koska Juuliakin on täällä ! Menin tapaninpäivänä Juulian möksälle yöks ja oli kyl kivaa :) Sitä ennen oltiin lautailemassa minä Niila ja Juulia. Oli vähän kylmä ! Mutta tänään oli kyllä kaikista kylmin ilma lautailla !! -21 astetta pakkasta .. Naama ei toki jäätynyt jokaisra ihokarvaa myöten ! 30 päivä on lähtö.. ja nyt ajetaan putkeen noin 12-13 tuntia. INNOLLA ODOTAN. noot.. No mutta siitä oon ilonen että pääsen uudeks vuodeks kotiin !
hahah ainii opetettiin sille mun norjalaiselle serkulle Maialle "mjataa" ja se hoki sitä koko loppu matkan, ne lähti takasin norjaan päin maanataina. haha :D oli kyl hauskan kuulosta.

IMG_2473
IMG_2478
IMG_2492
IMG_2512
IMG_2502
IMG_2524
IMG_2551
IMG_2543
IMG_2549
IMG_2582
IMG_2624
JOULULAHJAT :
Josta puuttuu suklaat ja hieno vihreä viltti jonka kanssa olen nukkunut koko joulun :) Siitäkin kuvaa ehkä kun meen kotia.. Suklaista en ehkä ota.. koska oon luultavasti kerenny syödä ne ennen kuin pääsen kotiin..
IMG_2585
iPhone 4 ! OLIN tosi ilonen ku avasin pikkupaketin josta tuli upouusi iphone.. vooii :) Lovin' it !
IMG_2601
Lumenen tosi hyvä meikkivoide :) ei kauheen peittävä mut hyvä silti ja tulee sellanen luonnollisen näkönen iho. Hyvän tuoksunen ja makunen huulirasva, jaaaaa toi tosi ihanan tuoksunen hajuvesi jota toivon ja joka mulla on aikasemmin ollukki :)
IMG_2608
Itse tehdyt villasukat sain mummilta, ja sitten tollaset urheilusukat :)
IMG_2614
IMG_2619
NÄÄ IHANAT housut jota olen odottanut jo niin kauan !! :) Voi love them !!
IMG_2622
Calvin Kleinin sika kivat yökkärit ! Hirmu mukavat päällä, mut tossa paidassa on ehkä hitusen liian avonainen kaulus yökkäriks.. Ei ehkä mun makuun mutta ihanaa materiaalia :)
IMG_2623
Ja sitten rahaa :)

ja tässä vielä pari kuvaa jotka otin tänään :
IMG_2646
IMG_2656
IMG_2641
IMG_2642
IMG_2652

with love
Juuli

Nii sellasta tälläkertaa.. seuraavan postauksen teen varmaankin uuden vuoden jälkeen :) heipä hei !

15 kommenttia:

  1. ihania lahjoja ja kuvia!! :) varsinki noi vikat kuvat on jotenki täydellisii ♥!

    VastaaPoista
  2. voeee ihanii kuvii juuls ! odottelen täällä ku tuut kotiin :) <3

    VastaaPoista
  3. vitsi ihania noi sun kuvat tos lopussa :)
    ja muutenki kivoja kuvii.

    VastaaPoista
  4. MIKÄ ON SEN PEPIN BLOGIN SIVU????? =)

    VastaaPoista
  5. ihania lahjoja oot saanu! oot tosi nätti :>

    VastaaPoista
  6. ihania lahjoja ja muutenkin noi alimmat kuvat aivan ihania! :) rupeenkin uudeks lukijaks (:

    VastaaPoista
  7. ihania kuvia pupu! oli sika kiva yökylä ja muutenki...varsinki yöllä XD ♥

    VastaaPoista
  8. tuli täs mieleen ku selailin blogias, et näin sut täs joskus ennen joululoman alkua kaupas, ja vaikutit jotenki tosi ylimieliseltä :o mulkoilit vaan ja susta ei todellakaan saanu samaa kuvaa ku täällä blogis. et en tiedä mistä johtui, oliko huono päivä vai mitä..

    VastaaPoista
  9. mä kans nään sut useesti mestoil ja oot tosi ylimielisen näkönen, mut oon huomannu et se suun suoraviivasuus on vaa sun perus ilme ( : koita joskus hymyillä iha vaa huviksee kadulla! näytät aina niin surulliselt :( =)

    VastaaPoista
  10. ihana oot! vieläks oot hajal Aniksest? :/ ootteks väleis? kerro kaikki!

    VastaaPoista
  11. Leena : KIITOS leena !! :))

    Kaisa : Kiitos, mäki odottelen et pääsen näkee teitä :) <3

    alisA : Kiitos Alisa :) !

    Anonyymi : ohmm mikäköhän se oli.. http://runtihstown-peppi.blogspot.com

    Milla : Kiitos, mäki tykkäsin noista lahjoista :)

    mennni : Kiitoksia :) hihi kiva kiva :) !!

    Juulia : Kiitos pupu <3 hahah jepa jee !! :))

    Anonyymi : Luultavasti ollu huono päivää.. Mut en mä muutenkaa yleensä oo kauheen ilonen varinki jos oon yksin tai sit jos oon jostain syystä huonolla päällä. En oo koskaa ite ajatellu et oisin ylimielinen, ehkä se tulee vaa siitä ku en oikee kato muita ihmisiä ja jos katon nii en tietääksni kato mitenkään ilkeesti. mun mielestä mun perus ilme on sellanen et oisin koko ajan jotenki "eksynyt " :D

    Anonyymi : Joo en tiiä miten määrittelette ylimielisen ihmisen mut en ole ite ajatellu olevani ylimielinen.. anteeks jo oon antanu sellasen kuvan ! Kyl mä voisin hymyillä kadulla mut se tuntuu mulle luonnottomalta koska en usein hymyile muille jos oon yksin tai muutenkaan :) mut voin mä yrittää näyttää pirteemmältä :( :)

    Anonyymi : Kiitos :) En oo hajal, ja ollaan väleis :) en viitti rupee kertoo hirveesti siitä asiasta täällä blogissa, jos oot mun ystävä voit ottaa muhun jollain muulla tavalla yhteyttä :)

    VastaaPoista
  12. Hei! Oon uus lukija joten en yhtään tiiä onko tätä kysymystä jo joskus kysytty, että sori jos on! :-D:-D Mut mikä fisheye sulla on käytössä?

    VastaaPoista
  13. ahh sulla on nii ihanat hiukset :) oon kateellinen :)

    VastaaPoista
  14. hei ! oon katellu sun blogia löysin sen jostain en nyt ees tiedä mistä ,mutta tosi makeita kuvia sulla ! en oo hirveesti keskittyny teksteihin kun vaikuttaisi sulle varmaan ahdistavalta et vieras kyylää ,mut satuin näkeen ton sun joulukuusi kuvan ja oon aina miettiny (ja yrittäny , ilman onnistumista:D) saada tollasia väriviivoja kuviin tai siis sellasia niinkun tossa kuvassa,miten se tehdään ? kiitti :)!

    VastaaPoista
  15. Moi! :) Ihana tuo sun pipo. Minkä merkkinen se on? :)) Kiitti hirveesti jos jaksat vastata. :))

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.