keskiviikko 22. joulukuuta 2010

ylläs kutsuu







 HEEYY !
Tässä tulee nyt tällänen tylsä musiikkipainotteinen postaus ! :) Toivottavasti kaikki viettää tosi kivan ja rauhallisen joulun, mä ainakin aijon viettää ! Jos siellä on netti niin voin postailla sitten välillä. Tänään saatiin todistukset, ja mä oon tyytyväinen mun todistukseen. Paransin viime todistuksesta paljon, jotkut pysy valitettavasti samana ja sit jotkut nous. Kaikista yllättävin mulle oli ruotsi, viime todistuksessa oli 6 ja nyt oli 9 !! :D heheee panostin ! Vahvimmat aineet oli todistuksessa ruotsi, YH ja heikoimmat oli matiikka, kemia ja bilsa. Kuvis oli 10 jeij :D mut sellasta ! toivottavasti kaikille muille tuli hyvät todistukset ja sellasta. Hyvää joulua vielä kerran :)



with love
Juuli 

6 kommenttia:

  1. vähän kivoja biisejä :) löysin pari uutta lempparii tosta !:D

    VastaaPoista
  2. nää sun musapostaukset on niiiiiiiiiiiiin parhaita!

    VastaaPoista
  3. eikös sulla ole semmoinen fish eye linnsi kamerassasi? tiedän että ne ovat todella kalliita mutta haluaisin silti semmoisen todella paljon. voitko kertoa paljonko oma fisusi maksoi. onko se ollut hyvä.mistä ostit sen. pitäisikö minun tietää jotain tärkeää fisuista?

    kiitos jo etukäteen:)

    VastaaPoista
  4. jeejee ihanaa joulua sulle kans!=)haluuks laittaaa jotai snoukkakuvii sielt ylläkselt sittte?:):)ai niii ja happyy new yeaar <3

    VastaaPoista
  5. http://lemonworld-mariia.blogspot.com/

    jos kiinnostaa! (: voit kertoo mulle sun salaisuuden, et miten näitä lukijoita saa noin paljon ku esim sulla on :--D!

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.