keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Louder & Prouder

IMG_5438
Niipaaa veljeni ! ja hieno uus tukka
IMG_5441
Heii !
Vitsi tajusin just et kuinka huono oon yleensä alottaa näitä tekstejä. Yleensä ne alkaa jollai " moi taas " " mitä täällä taas " hahah :D Mut oon koulu aineissaki huono alottaan mitään tekstejä. Heh mut siis niin.. Huomenna alkaa pääsiäisloma, meidän perhe suuntaa ranskaan. Mä lupaan tai yritän luvata raportoida joka päivä tai ainakin kerran sieltä tän loman aikana ! Otetaan kone mukaan ja toivon että netti yhteys löytyy jotta voin jotain pistää tänne blogiin teidän mieliks. Siellä on kuullemma jotain 20 astetta lämmintä, mut mikäs siinä eikös täälläkin ole melkein niin paljon. JEAA ja kesähän on ihan koti kulmilla ! En varmasti oo ainut joka tätä fiilistelee.. esim pistämällä liian vähän vaatteita kun luulee että on kuuma.. Ja sitten kummissaan illalla tulee kotiin paleltuneena :D välillä siis näin. Pitäkää te kaikki mahtava ja rentouttava loma, että jaksatte kesälomaan :D Nii ja ensi viikollahan on vappu ! Mut sellasta, tässä ois kans vähän tälläsiä kuvia jota oon tossa viime viikon puolella ottanu :)
IMG_5450
IMG_5480
IMG_5479
IMG_5527
IMG_5550
IMG_5464
IMG_5565
IMG_5578
HEI kattokaa kuinka söpöjä nää kaks on !! voeeeee ihana kuva hihi :)

with love
Juuli 

ps. Love u guys :) ootte ihanan kärsivällisiä vaikken koko ajan kirjotakkaan ! 

9 kommenttia:

 1. Ooi Ranskaan :o Mihin päin meette? Pidä hauskaa äläkä stressaa tost postaamisesta, kuhan palkitset meijät ISOLLA kuvapläjäyksellä :--D

  VastaaPoista
 2. Sä oot iiihana ja nää kuvat on taas tämmösiä ylisiistejä!! Kivaa matkaa sulle=)

  VastaaPoista
 3. oh god toi on just se kuva niist kaikist jost en tykkää joten poois kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Aaahihi tykkään sun blogista NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄIN paljon! <3 oot nätskä ja sun hiukset on rakkaus:) heha, onko nuilla sun kavereilla blogeja? ois kiva saaha osoitteita niihinki! =)

  VastaaPoista
 5. hiukka toi blondi on kaunis! O:

  VastaaPoista
 6. mihin hotelliin meette? :)

  VastaaPoista
 7. Elisa : Kiitos :)

  Anonyymi : Jeep ranskassa sitä ollaan:) Ollaan ihan Genevan lähellä ranskassa pienessä kylässä kun Annecy ! Kiitos pidän hauskaa juu :) haha joo palkitsen :)

  HENNOAA : Kiitos :) joo pidän kivaa täällä ranskassa heha :)9

  Kaisa : hahah joo poistan :/ kohta :D mä kyl tykkäsin tosta :)

  Anonymi : VOOE kiitos :) hyvä kun tykkäät :) On niillä blogeja voin vaikka seuraavaan postaukseen pistää niitä :) tai voin vaikka esitellä jokaisen :)

  Anonyymi : Niin on :) peppi <3

  Anonyymi : ei asuta hotellissa :)

  Anonymi : jep ;) :D

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.