maanantai 4. huhtikuuta 2011

You ARE beautiful.

Moi, ajattelin tehä tälläsen mietiskely kirjotus postauksen. Haluun ilmasta itteen nyt näin.
Mä oon alkanu siis tekeen sitä äikän tutkielmaa jossa joudun kirjottaa bulimiasta jonkun verran. Ja kun nyt oon päivittäin joutunut lukemaan blogeja, keskustelu palstoja ja sivustoja jossa nuoret mun ikäset mua nuoremmat ja vanhemmat kertoo bulimiasta. Yleensä se on lähteny huonosta itsetunnosta, osalla koulukiusauksesta. Must on ihan kamala lukea noita, ja pari kertaa joutunu jopa kyyneleet silmissä lukemaan niitä. Mun mielestä on ihan kamalaa että jotkut joutuu ajatella itsestään ettei olis tarpeeks, kaunis, taidokas, hyvä. Ei vaan oo reilua, että ihmisille asetetaan niin tarkat ohjeet ja kriteerit kauniina olemisesta. Koulussa kirjotin kans esseen tästä samaisesta aiheesta. Ei sais verrata itteensä muihin, pitäis elää omaa elämää ja keskittyä omiin positiivisiin ja hyviin puoliin.Tiiän että oon itekki vähän tekopyhä kun puhun näistä asioista koska itekki teen näin. Moni tekee, itseasiassa varmaan kaikki on edes kerran elämässä verrannut itseään tai omia onnistumisia tai epäonnistumisia muihin tai muiden omiin. Valitsin tän postauksen yhteyteen parit tosi hyvät biisit, jossa on hyvät sanat. Varsinkin toi Christina Aguileran beautiful. Sen musavideokin kertoo aika hyvin tästä aiheesta. I am beautiful, no matter what they say. 
Kaunis ihminen on sisältä kaunis, kaunis on sellanen joka tuntee olevansa kaunis. Tämä tietysti on ihanteellinen ajattelu tapa, jota edes mulla ei ole. En voi aina ajatella positiivisesti, en vaan voi olla ottamatta joitan asioita itseeni. Kriteeritkin sattuvat, kommentit loukkaavat, laskevat itsetuntoa, pistävät miettimään olenko tarpeeksi. Vertaan jatkuvasti itseäni muihin, en tahallisesti, tai joskus niinkin, mutta useimmiten ilman että edes huomaan sitä ennen kuin minulle siitä huomautetaan. Epäonnistumisen tunne on kamalaa, ja se tunne ettei ole tarpeeksi vielä pahempi. Edes yrittäminen vie pitkälle, yritän ajatella positiivisesti vaikka se välillä tuntuu mailman vaikeimmalta tehtävältä. I'm not gonna change who I am, just because you don't like it. Im perfectly good as i am.Ei koskaan tarvi pyydellä anteeks millanen on, because BABE YOUR BORN THIS WAY !

"Sticks and stones may break my bones, but words will never hurt me. "
"Won't let the haters break me down"
"My haters are my motivators - Nicki minaj "
“To wish you were someone else is to waste the person you are.”

“Why compare yourself with others? No one in the entire world can do a better job of being you than you.”


"If I am not for myself, who will be?"
"Never be bullied into silence. Never allow yourself to be made a victim. Accept no one's definition of your life; define yourself."
"It's not who you are that holds you back, it's who you think you're not."  ~Author Unknown

so be yourself, respect you're self for who you are, don't change who you are for anyone. 
You are perfect just the way you are. 
ja sit viel yks classic biisi jonka varmasti te kaikki ootte kuullu :)
Bruno Mars put it in a song.

with love
Juuli 

30 kommenttia:

 1. ihana postaus juuli!!! tykkään sun ajatuksista

  VastaaPoista
 2. "Im perfectly good AS I AM." :)

  VastaaPoista
 3. nää sun mielipide postaukset laittaa ajattelemaan ! rakastan näitä!

  VastaaPoista
 4. ihana teksti! hei mun mielest sä oot ihan yyber kaunis et älä huoli:-)

  VastaaPoista
 5. Ihanasti kirjotettu ! Pisti itekki vähän miettimään että miten ajattelee itsestään ettei aina ajattele mitä muut ajattelee. Hyvin ilmasit omat ajatuksesi ! :)

  VastaaPoista
 6. toi eminemin biisi on vaa niin ihana :)

  VastaaPoista
 7. Tykkään ku kirjottelet aina välillä näitä syvällisempiä juttuja. Varsinki, ku tää nykymaailma on niin ulkonäköpainotteinen ja keskittyy vaan enemmän ja enemmän siihen pintaliitoon. Et pakko sanoo, et arvostan tälläsii erottuvii postauksii. Hymyä vaan tyttö hyvä, ei ne toisten murheet sun murheitas oo, vaikka pahalta toisten puolesta tuntuuki. Ja omatki hetkittäiset itsetuntokriisit on onneks yleensä ohimenevii – ja noin nätillä ja tollasella ajattelevaisella tytöllä ei kyl luulis niiden saavan otetta. Hyvät biisitki tähän valinnu. (: Hirveen kivaa kevään alkuu sulle, Juuli, ja kirjottele taas joskus tälläsii postauksii!

  VastaaPoista
 8. voi kirjotatpa ihanast! :-) voisit tehä tämmösii enemmäkiiii!

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa Juuli! Tykkäsin ihan sikapaljon tästä postauksesta, sulla on hyvät arvot itelläs ja vaikutat tosi upeelta tyypiltä :) Itelläni on yks aika läheine ihmine, joka on noita syömishäiriöitä sairastellu jo melkei kymmene vuotta.. Tosin suurimmaks osaks eri syistä mistä tässä puhut. Mut se on todellaki hirveetä enkä ikinä toivois kellekkään sellasta! Lisää tälläsiä kiitos :)

  VastaaPoista
 10. hui kirjotitpas ihanasti! :) melkee tuli kyynel silmään haha.

  VastaaPoista
 11. Juuli täää sun blogis on yks mun lemppareista ja rakastan just tälläsii postauksii! Ite oon ollu syrjitty ja ulkopuolinen kaikesta ja 09 syksystä lähtien mulla on ollu masennus.... niin mulle on jotenki tuttu asia toi ettei osaa arvostaa itteensä.... :)

  http://sadeyesneverlie-milja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. Voi. Mä ihan ihmetystyin (vai mikäs se sana oli), että tällä sun blogissa on tällaisiakin juttuja. Kiva, kun kirjoitat moisesta aiheesta :-)

  VastaaPoista
 13. hehe äikän aine.. :D “To wish you were someone else is to waste the person you are.” tää lause on vaa niiiiiin totta ja oon ain yrittäny ajatella tota ku on tullu tyhmiä ajatuksiiiaa :D ja nää on nii hyvii nää mielipide postaukset ! jes

  VastaaPoista
 14. Vitsit sä oot hyvä kirjottaan! Oikeesti lisää vaan tämmösiä:)

  Mutta mun täytyy sanoa yks juttu, vaikka suurin osa syömishäiriöistä aiheutuukin ulkonäköpaineista niin myös paha olo, ahdistus ja masennus purkautuu syömishäiriöinä. Tiiän nimt kokemuksesta. Mut onneks se on nyt ohi, ku se oli ihan hirveetä ajatella että "ää mä haluun oksentaa" ja kaloreitten lasku....

  VastaaPoista
 15. Todella hyvä postaus Juuli! Vaikka monet ajatteleekin ettei toisten murheet sulle kuulu ja että hyvä vaan kun ite voi hyvin arvostan ite ihmisessä ehkä kaikkein eniten sitä ominaisuutta että välittää ympäristöstään, ympäröivistä ihmisistä ja maailmasta. Jotta ymmärtäis ketään on ymmärrettävä mitä ympärillä tapahtuu ja osata eläytyä toisten ongelmiin. Jos vaan tekee kaikkea omaa eikä yhtään kato mitä ympärillä tapahtuu omasta elämästä tulee helposti välinpitämätöntä ja itsekästä.

  Sulla on hyviä ajatuksia ikäsekseks ja hyvä että uskalsit tehdä tällasen postauksen. Aina ei tarvii pelkästään olla sitä pintaa, kauneimpia on just ne jutut mitkä tulee sisältä:)

  VastaaPoista
 16. sulla on pohtivien tekstien taito tai joku o: tätä oli kiva lukee ja pisti itekki ajatteleen, tulee tosi paha mieli kun lukee sellasista ihmisistä joiden elämä on tuommosta ): mutta pointsit sulle tästä ! tän perusteel onnistuit varmaan hyvin esitelmässäs :)

  VastaaPoista
 17. ihana postaus (: oon täysin samaa mieltä!

  VastaaPoista
 18. ihana teksti juuli ! oot nii oikees.. kirjota lisää sun ajatuksist:))

  VastaaPoista
 19. Voi että tää pisti miettimään, ihanaa Juuli!! ♥ :)

  VastaaPoista
 20. ihanasti kirjotat :) ja hyvin sopi noi biisit tähän,tää pisti ajattelemaan.

  VastaaPoista
 21. BORN THIS WAY <3 aww! oon samaa mielt sun kans! ASIAA :)

  VastaaPoista
 22. Kuuntelin samalla tota christinan kappaletta,ja oikeesti tuli kyyneleet silmään.ihana!<3

  VastaaPoista
 23. mulla on semmonen tilanne, että koulussa mul on ihan sikana semmosii vihaajii tai semmosia. ärsyttää ja mun itsetunto on laskenu ihan sikana sen takii :( mul on kavereit paljon muuten ja koulus kans, mut sit tosi monet inhoo meitä ja niit ennakkoluuloja ei kai saa pois. ärsyttää vaan ihan sikana! enpäs tiiä miks tänne kirjotin tuli vaan mieleen tästä kirjotuksesta :) tosi kiva blogi sulla ja hyvii ajatuksia! :D

  VastaaPoista
 24. Moikka!
  Mulla on menny vähä ohi ilmeisesti toi painatus juttu, mutta olisin SUPER onnelinen jos pystyisit loihtiin mullekki tollasen topin minkä olit itse leikannut ja painattanut siihen ne linnut.
  Jos hinnasta sovitaan niin erittäin mielelläni tilaisin sellaisen sinulta. voitko laittaa s-postia mulle? :) -Emmi
  (memmii--@hotmail.com)

  VastaaPoista
 25. Juuli oot vaa nii ihana! Haluisin että kertoisit mitä ajattelet musta mutta en viitti kertoo kuka oon:( P.s. Kuka on nätein sun mielestä teijän koulusta??

  VastaaPoista
 26. KRITIIKKI ei KRITEERI kaks ihan eri asiaa= )

  VastaaPoista
 27. Ihana postaus aihe, sekä teksti. Biisitkin sopivat loistavasti. Itse olen käyttänyt usein Christinan biisiä perjaatteessa muistuttaakseni itseäni, että olen kaunis.Ei ole väliä oikeasti, että mitä muut sanovat. Me kaikki ollaan kauniita, etenkin sillon jos me ymmärretään ja uskalletaan olla mitä ollaan.

  VastaaPoista
 28. Mä oon aivan samaa mieltä. Oon niin kyllästyny ku kaikki koittaa olla jotain muuta. Jos ei oo yhtä esim. muodokas ku kaverit se ei tarkota ettet olis kaunis tai kukaan ei kiinnostuis susta. Jos et oo yhtä laiha ku kaverit se ei tarkota et oisit lihava ja ruma. Tietenkää kaikki ei oo täydellisii, mut ku keskittyy liikaa niihin omiin huonoihin puoliin nii voi unohtaa ne hyvät puolet. Ite ooon täysin kyllästyny noihin oon ruma juttuihin ja nyt ku miettii nii kaikissa on jotain kaunista.

  VastaaPoista
 29. mäkii tykkään näist sun kirjotuksista tosi tosi paljon! oot iha mahtava :)
  "God made only one you, be the best you, only you can be"

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.