torstai 22. syyskuuta 2011

Helsinki, vannon sen henkeen ja vereen.

IMG_2221
IMG_2226
IMG_2231
IMG_2229
IMG_2230
IMG_2233
IMG_2235
IMG_2240
IMG_2241
IMG_2236
IMG_2245
ystävykset
IMG_2246
IMG_2278
IMG_2249

IMG_2251
IMG_2258
IMG_2263
hah Samuli 
IMG_2259
IMG_2274

Moikka kaikki :)
Tänään me vietettiin luokan/kuvisryhmän kanssa iltäoäivä Helsinki turisteina. Meijän tehtävänä oli löytää arkkitehtuuria tai mitä vain joka muodostaa oman nimen kaikki kirjaimet. Esim minä pysäytin rouvan jonka sateenvarjo muodosti ensimmäisen alkukirjaimeni eli J. Se oli hauska tehtävä ja meillä oli kivaa, toisin sää ei suosinut meijän retkeä. Vietimme myös pitkän ajan mäkkärissä.. hups.. Kävin Liian kanssa Kampin Cybershopissa, ja sieltä yllättävästi osti kivoja juttuja josta huomenna lisäilen kuvia :) pitkään etsimäni musta huivi löytyi sieltä. Eikä ollu kallis jes :) 
Ostin kans piilolinssit jeje jännää ! En oo ikinä ennen käyttänyt piilolinssejä. Mut olin viime halloweeninä miettinyt niiden ostoa mutten sitten kuitenkaa raaskinut. Nyt uskaltauduin !! ja otin liilat ! haha en oo kokeillu niitä vielä, mutta laitan huomenna koulussa Lian kanssa koska mulla ei oo sitä nestettä jota niihin tarvis mutta Lialla on :) heh jännää ! Otan vaikka kameran mukaan niin Lia voi ottaa kuvat niistä :) heh ! Joskus saa vähän leikkiä :D :) 

with love
Juuli 


9 kommenttia:

 1. rakastan sun blogii enemmän ku mitää !
  tää on vaan niin paras :)
  ja sä oot ihanin!

  VastaaPoista
 2. eiks pitäis käydä silmälääkäris tai mikä onkaa ekaks kysyy et minkä paksune piilolinssi ja kokone sopii itelle ja sit vast voi ostaa? :o vai voiks niit värillsii ostaa tostnoivvaa :o

  VastaaPoista
 3. mistä toi sun musta nahkatakki on tos vikas kuvas?:)

  VastaaPoista
 4. aa sika kiva postaus!! :) piilolinssit ooooh how cooooool! mä haluisin nii paljo!! :D

  VastaaPoista
 5. kenen ipad toi on ? :)

  VastaaPoista
 6. hahaha vitsi kui siisti tehtävä!!! ja noi piilarit me wanna see sendi whatsapp kuva sweetie ;) <3

  VastaaPoista
 7. Kannattaa varmaa käydä optikol ennen ku laitat ne piilarit päähän et ne sopii sulle. Ite ostin viime halloweeniks kissan silmät mut käytän muutenki piilareita arkisin nii tiesin kaikki ne paksuudet ja muuut. Mut siis vaan sen takii et silmä ei kärsi siitä. Ite ku kävin ekan kerran Nissenillä nii maksaa jonkun 10-20e se tarkastus ja ajan pystyy varaamaan netistä haluamaansa liikkeeseen. (:

  VastaaPoista
 8. kivoja kuvia mut harmi ku sua ei näy kunnolla missään :<

  VastaaPoista
 9. Onks tol Lial blogii??

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.