sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Sydämeni laulu

Play this. 

Taas löydän itseni katsoessani kuinka kauniisti aallot liikkuvat kohti rantaa. Niin sulavasti ilman huolia, ilman esteitä. Rannalla on sumuista ja hiekka tuntuu kylmältä paljaita jalkojani vasten, tuuli virtaa hellästi paitani läpi, vapisen. Liu'utan somieni läpi kylmän hiekan, ja laitan käteni nyrkkiin pitääkseni pienet hiekan murut kämmeneni sisällä. Puristin nyrkkini kiinni, lujasti kuin viha kuohuisi sisälläni kuten sammumaton liekki nuotiolla, mutta todellisuudessa pidättelin kyyneliä valumasta poskilleni. Katsoin taas merta ja aaltojen sulavaa liikettä, kuinka kaunis maailma onkaan. Huomasin kuun heijasutvan täydellisesti mereen, täysikuu. Miten kaunis se onkaan, kylmät väreet kiertävät koko vartaloni läpi, tällä kertaa sinun takiasi.
Mietin ajatteletko sinäkin minua, katsotko kuuta miettien meitä. Istuimme täällä usein yhdessä, vierekkäin sinun kätesi ympärilläni, nyt istun yksin kylmissäni katsoessani kuuta. Mitä tapahtui, minne muistomme menivät, minne me katosimme, minne sinä menit. 
Suljin silmäni nähdäkseni sinut täällä taas, hetkeksi halusin tarttua muistoon, menneisyyteen, sinuun. Näin kasvosi kauniit omiani vasten, vertailimme käsiämme. Kuinka isot sinun kätesi olivat, otit kädestäni kiinni lujasti kuiskaten korvaani " pidän sinusta kiinni". Hymyilin niin että poskiini sattui, suutelin sinua hellästi poskelle ja sinä minua huulilleni. Kuinka pehmeät ne olikaan, voin edelleen maistaa suolaisen ihanan maun huulillani, voin edelleen tuntea huulesi omillani. Katsoin kasvojasi ihania silmiäsi, ja miten kauniisti tulisen lämmin aurinko heijastui ihollesi. Ajatellessani sinua, lämmin olo valtasi koko kehoni ja mieleni niin, että hymy ylsi kasvoilleni hetkeksi. Kunnes hätkähdin ja avasin silmäni, huomaten olevani edelleen rannalla kylmässä. 
Ensimmäistä kertaa uskaltauduin harhailla tälle rannalle, nyt istuin täällä. Ties kuinka kauan olin istunut hiekassa, oliskohan aika mennä kotiin. 
Nousin varovasti ylös, pyyhin kätei ja vaatteeni hiekasta. Laitoin takkini kiinni ja nostin katseeni horisonttiin, ja käänsin sitten kohti rantaa. Kävelin hetken rantaa pitkin kohti tietä joka näkyi matkan päässä. Katsoin vielä kerran kuuta, ihaillen ja haaveillen sinut vierelleni. Pyyhin taas kerran kyyneleet silmiltäni. 
Taas käänsin matkani kohti sumuista tietä. Sumusta alkoi erottua musta hahmo, pelko kasvoi sisälläni. Ei olisi pitänyt tulla näin myöhään mietin hiljaa itsekseni. Kävelin varovasti eteenpäin, miettien samalla mitä joku tekisi täällä rannalla tähän aikaan yöstä. Mielessä vilisi monia ajatuksia, pelkoja ja tunteita. Pian suurin toiveeni oli että se olisit sinä. Toivoin että voisin nähdä kasvosi taas, vielä kerran. Lähestyin mystistä hahmoa sumussa, edelleen hieman peläten mutta myös odottaen sinua. Poika nosti päänsä kohdallani, ja katsahti minuun. Sydämmeni pysähtyi vain hetkeksi, ja hupun alta vilahti kasvot. Tutut kasvot. Pysähdyin, myös hän pysähtyi. Käännyin hitaasti katsoakseni taakseni. Poika katsoi minuun, sydämmeni tahti nousi taivaisiin. Silmäsi, huulesi, kasvosi. Se olet sinä, täällä nyt. Ajattelematta mitään, juoksin luoksesi. Pistin pääni rintakehääsi vasten, kiedoin käteni ympärillesi ja sillä halusin osoittaa etten koskaan enään päästäisi irti. Annoit vastauksen, kietomalla kätesi ympärilleni. Kuinka olinkaan kaivannut läheisyyttäsi. Kuiskasin hiljaa "älä koskaan enään päästä irti", ja nostin pääni. Katsoit minua silmiin, hetken tunsin kun aika pysähtyi, äänet hiljeni, oli vain me kaksi ja maailma. Vain me. Otit niskastani kiinni ja suutelit minua hellästi. 

with love 
Juuli 

ps. Tuli pitkä, mut innostuin kirjottelemaan. Oon pahoillani jos tässä on paljon kirjotusvirheitä, oon tosi väsyny enkä jaksa millään korjata niitä. Halusin kirjottaa teille koska mua vallitsi inspiraatio ja te tykkäsitte mun edellisestä kirjotuksesta. Toivon että tääki olis yhtä liikuttava ja henkeä salpaava kirjoitus. 
Kauneus on katsojan silmissä ja toivon että kerrotte mulle mielipiteenne :) kiitos rakkaat. 

31 kommenttia:

 1. sun kirjotustyyli on niiin ihana, mulle tuli ihan kylmät väreet kun luin tätä :D

  VastaaPoista
 2. Juuli sä olet ihana. Ja toi teksti on ihana.

  VastaaPoista
 3. ihana novelli rakas, oon syvästi liikuttunu nähdessäni ton ikäänku näytelmänä mun edessä.. :) <3 oot kyl tosi taitava kirjottaa :)

  VastaaPoista
 4. ah ihana toi <3 kirjotat tosi hyvin!
  ..paitsi et toi loppu oli aika korni ku arvas mitä siinä tapahtu, oisin toivonu vähän melankolisemman lopun..:/ mut se voi ehkä johtuu mun omasta mielentilasta just nyt:-)

  VastaaPoista
 5. ihana! ja toi biisi ja kaikki sopi yhtee :') itkin<3

  VastaaPoista
 6. Oi oot ihan superhyvä kirjottaan! :) Pystyin näkeen ton mun päässä. Tosin lopun kyllä arvas mutta eipää se haitannu! (:
  Lisää vielä tämmösiä♥

  VastaaPoista
 7. Oot uskomattoman hyvä kirjoittamaan :o Eikai tässä muuta voi sanoa.

  VastaaPoista
 8. oot ihan törkeen taitava kijottaa! tuli kyyneleet silmiin.. :)

  VastaaPoista
 9. kumpuaako tuo teksti niinku sun omasta elämästä vai opnko se ihan fiktiota?

  VastaaPoista
 10. Loppu olis tosiaan voinut olla vähän erilainen, alku oli huikee! <3

  VastaaPoista
 11. ihan mieletön teksti! :) oon ihan sanaton!

  VastaaPoista
 12. voisit olla joku kirjailija (:

  VastaaPoista
 13. Oii ihana juuli, lisää vaa näitä ni hyvä hyvä tykkään kovastu =)

  VastaaPoista
 14. ääää oot niin hyvä kirjottaa! mulle tuli vaa kymät väreet ku luin tota :)

  VastaaPoista
 15. ihana toi teksti <3 juuli sun pitäis oikeesti alkaa kirjottelemaa useemminki jotai novellei tai muita ku oot nii hyvä ja sul löytyy inspiraatioo :) xxx

  VastaaPoista
 16. oi toi oli niin ihana♥ menin iha sanattomaks :) oot ihan mielettömän hyvä kirjottaja!!

  VastaaPoista
 17. OI että! Aivan huikean ihana teksti, täytyy kyllä myöntää että tuli pari kyyneltäki tätä lukiessa!:)

  VastaaPoista
 18. hyvä oot kirjottamaan! olis kiva jos tälläsia tulis vaikka kerran viiikossa, ei tarvi joka postaukseen keksiä jos et haluu :D ei siinäkään mitään pahaa olis mut mä ainakin haluisin lukee sun blogista muutakin kun näitä.
  oot tosi kaunis ja sulla on kaikin puolin kiva blogi:)

  VastaaPoista
 19. mä näin ton koko jutun ja tunsin sne kaiken herranjumala iha älyttömän upeeta matskuu juuli huhuhu :)!!

  VastaaPoista
 20. ihan tajuttoman hyvää tekstiä! lisää tällasia! :)

  VastaaPoista
 21. Ihana Juuli! Oot superhyvä kirjottaa, loppu oli arvattavissa mut se ei haittaa, aivan ihania tekstejä! :D

  VastaaPoista
 22. mulla tuli itellä kyyneleet silmiin ku ajattelin omaa eläämääni osasit kuvailla kaiken tosi hyvin..meinaan siis että ihan mahtava teksti.


  -mardu

  VastaaPoista
 23. juuli olet ihana <3

  VastaaPoista
 24. apua iha hullun hyvä teksti :) laitoin ton toisen biisin soimaa ja samal luin tota tekstii, tuli koko aja kylmii väreit ja huhhuh :) oot tyttö iha uskomaton! :)

  VastaaPoista
 25. Oi ihana toi novelli! :) oot super hyvä kirjottaa, tykkäsin ja kovasti :)

  VastaaPoista
 26. ihan sairaan ihana teksti! lisää tämmösii:)

  VastaaPoista
 27. oikein ihana ! liikutuin täysin ja pystyin kuvittelemaan koko jutun päässäni! Hienoa, lisää tämmösiä!

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.