keskiviikko 28. syyskuuta 2011

When you're different people will remember you.


Hei kaikki.
Mulle on nyt todella välttämätöntä ilmaista eräs asia, joka jäin mun mieltä häiritsemään. Ja haluan myös avata tietämättömien silmiä, sekä kertoa teille mielipiteeni. 
Multa on usein kysytty, että voisinko olla lihavan, "ruman", iso nenäisen, punatukkaisen, homon, lesbon yms. kaveri. Onko edes tämän kysyminen oikein, onko teidän mielestä oikein vaatia ystävältä tietynlaisia ulkonäkö kriteerejä, onko teidän mielestänne oikein vaatia ihmiseltä jolta haette tukea ystävyyttä ja rehellisyyttä, että hän olisi kaunis tai jotenkin muuten teidän silmäänne miellyttävä? Minulle ei, minusta hän saa olla sellainen kuin on, ja pidän hänet lähelläni tästäkin huolimatta.

Onko oikein arvostella muita pelkän ulkonäön perusteella, vai onko edes arvosteleminen oikein? Sen kai päättelee jokainen itse, mutta haluan vain herättää myös teissä kysymyksiä jota voitte pohtia yksin tai vaikka ystävienne kanssa. Miksi ulkonäkö on niin tärkeää ihmisille, hakevatko ihmiset alitajuntalisesti kauniita ihmisiä ympärilleen jotta saisivat esim. suosiota?
Mikä tekee ihmisestä ruman, eikö se niin mennyt että kauneus on katsojan silmissä. Ehkä joku tykkää punatukkaisista ja toinen ei, se on yksilöllistä. Henkilökohtaisesti en jättäisi tutustumatta ihmiseen jos hänen hiusten värinsä eivät olisi mieleeni, jos muuten ihminen vaikuttaa mukavalta. Ja mielestäni punaiset hiukset on hienot, kuinka monella on sisua värjätä punaiseksi hiukset tai siniseksi. Siksi en pidä suvaittavana sitä, että arvostelisin jonkun ulkonäön perusteella, ja siksi olen yrittänyt kasvattaa itseni pois moisesta.
 girls
Toisen arvosteleminen, vain silmäyksen perusteella on vaikeaa. Ja kysyn usein hiljaa itsekseni miten tuo henkilö voi tietää tytön olevan tyhmä vain katsomalla häntä. En sano olevani pyhimys, tai etten itse olisi koskaan arvostellut ketään vain yhdellä katseella, mutta minä sentään tiedän että se on väärin. Onko kellään koskaan tuntunut pahalta, kun sanoit jotain tyttöä rumaksi, vain koska ystäväsi sanoivat? Onko kellään tuntunut kipua sydämessä kun haukut jotain tyhmäksi? Mikä tekee haukkumisesta sallittua, miksi ihmisillä on taipumus moittimiseen, arvostelemiseen ja ennen kaikkea henkiseen kiusaamiseen. 
Miksen voisi olla ystävä sellaisen ihmisen kanssa jonka seurassa viihdyn, vaikka hän ei näyttäisi samalta kuin minä. Miksi seurassani pitäisi olla jotain mallin näköisiä ihmisiä joiden seurassa tuntisin itseni epämukavaksi ja mukaan kuulumattomaksi, tai sellaisten seurassa jotka haukkuvat muita jotka eivät näytä heiltä tai näyttävät heidän silmissään "rumalta".
 friends
Hakeudun ihmisten seuraan joiden kanssa viihdyn, sellaisten seuraan jossa voin olla oma itseni ja sanoa mitä mieleeni tulee. Olla sellainen kuin haluan, ja olla ajattelematta jatkuvasti miten hiukseni ovat tai miten meikkini ovat. Koska kun olen löytänyt aitoja ystäviä joiden seurassa voin olla oma itseni, minun ei tarvitse miettiä näytänkö hyvältä koska tiedän etteivät he hylkää minua, vaikka minulla olisi huono hiuspäivä, finni naamassa, verkkarit ja olisin ilman meikkiä. Ystävyys ei perustu ulkonäköön, tai ainakaan omien teorioitteni perusteella. Ystävyys on aito kahden ihmisen välinen suhde, jota tulee arvostaa. Tosi ystävä ei sano hyi laita meikkiä kun heräät aamulla, ei hauku sinua rumaksi kun itket, ei jätä sinua kun ulkonäkösi pettää. Tosi ystävä tukee sinua, on rehellinen ja antaa olkapäätä kun sitä tarvitset. 
sinä olet kaunis
Rakastan ihmisiä jotka voivat olla sellaisia kuin ovat, persoonallisia, kauniita omalla tavalla, sellaisia jotka eivät välitä mitä muut sanovat. Joten mikä oikeus sinulla on arvostella minua, että millaisten ihmisten kanssa minä olen. Mikä oikeus sinulla on sanoa miltä ystäväni näyttävät, tai miltä minä näytän. Jonkun silmää ei välttämättä minunkaan ulkonäkö miellytä, eikä sillä väliä silloin hän voi olla ihmisten kanssa jotka miellyttävät. Ja minä sellaisten kanssa jotka hyväksyvät minut sellaisenaan. 
Kaikista ei pidä tykätä, kaikkien kanssa kuitenkin on tultava toimeen. 
Joten sinä voit katsoa peiliin ja miettiä mitä sanot ennen kuin sanot sen, voit myös miettiä mitä kannattaa sanoa. Joskus on mietittävä omia tekoja ja omia sanoja, näin olen itsekin monesti tehnyt. Olen monesti istunut kotona, miettien mitä tein väärin. Minulla on todella vahva taipumus vaipua pahaan oloon jos olen sanonut jollekin tyhmästi, tehnyt jotain tyhmää tai ylipäätään ollut ilkeä. 
En ole roolimalli, enkä enkeli, enkä sano että olisin täydellinen kaikin tavoin ihmisenä. Olen tehnyt virheitä, niin kuin kaikki ihmiset ovat tai tulevat tekemään. 
Tiedän että pinnallisuus on osa ihmisiä, ja joissain ihmisissä se on enemmän kuin osa. Jotkut sanovat että ovat pinnallisia, ja niin voi olla, mutta myös pinnallisilla on tunteet, ja he voisivat joskus miettiä miltä heistä tuntuisi jos tämänlainen käytös kohdistuisi heihin. Joskus muihin kohdistuva arvosteleminen voisi jäädä ajatukseksi.
lala
Eli vastaus kysymyksiinne on tässä, en arvostele sinua tummien punaisten tai vaikka sinisten hiuksiesi mukaan, en myöskään tukevuutesi, ison nenäsi, varakkuutesi, seksuaalisuutesi tai minkään perusteella joka voisi omasta mielestäsi olla vika. Arvostan sinua kaikin tavoin jos uskallat olla oma itsesi, näyttää sen muille ja olla välittämättä mitä he sanovat. Olet ihana sellaisena kun olet äläkä muuta itseäsi kenenkään vuoksi. Jos hän ei pidä sinusta sellaisena kuin olet, fuck him/her se on hänen menetys. Koska voin luvata, olet ihana ihminen. 
Toivoisin ettei mielipiteeni herättäisi teissä vihaa tai minkäänlaista pahaa mieltä, koska en kirjoita loukatakseni ketään.
AAMEN. 

With love
Juuli 


ps. So check your self in the mirror and think about someone else that got hurt for your words. Shes not perfect but you aren't either. 

tiistai 27. syyskuuta 2011

Study hard, and sleep all night.. Lame

IMG_2384
IMG_2382
Takki ZARA, laukku Mallorcalta, neule äitin.. :)
Moikka !
Ajattelin tässä koeviikon huumassa, että jos vaikka ensi viikolla tai jossain tässä lähi viikoilla tekisin yhden viikon ajan pelkkiä asupostauksia. Jossa olisi tällä tavalla vain pari kuvaa, ja pelkästään asusta. Olisiko se hyvä idea ?
Sitten voisin tehä kans sen hiuspostauksen, vaikka viikonloppuna.. Niin ja sitten ajattelin kysyä teiltä jos te haluaisitte laatia jotain toivepostauksia. Ja sitten yrittäisin yhden viikon ajan toteuttaa teidän toivoita ?
Me oltiin viime viikonloppuna Torniossa taas käymässä, ja sieltä nämä kaksi kuvaa onkin. Siellä oli aaika tosi kylmä, melkeen ku talvi. Mutta ihanan raikas ilma... Oli mukavaa nähdä serkkuja ja muista sukulaisia :) Candy Worldissäkin käytiin.. taas heheh :) Ja itseasiassa huomenna alkaa mun koeviikko.. Ensimmäisenä on Englannin koe, joka ei nyt oo mulle vaikea, mutta kyllä mä siihen jotain kertailen koska haluisin tooosi hyvän siitä ! Koe viikko jatkuu ens viikon keskiviikkoon asti :) mut lauantaina eikä sunnuntaina oo kuitenkaan kokeita.. Kadehdin niitä jonka koulussa on systeemi, jossa on kahden viikon koe viikko ja aina kun ei ole kokeita ei tarvi mennä kouluun. JOKA ON EPISTÄ.. Mulla on joka päivälle koe.. perskutaaa. MUT pe ja ke on kuviksen koe.. joka nyt on ihan lälly, ku siihen ei tarvii lukea vaan mennä paikalle ja palauttaa tehdyt työt :) Mutta tällä kertaa ei oo tän kummempaa selittelyä ! Muistakaa pistää toiveita >
Zion I - Coastin'
Chace & Status - Time ( memro remix ) 
Rabbit Killer - Prophetic ( Original mix ) 

PS: 
Juuli ja ystävät 2011
Juuli 2011
Saatiin koulu kuvat ! Ite tykkäsin luokkakuvasta ja kaverikuvasta mut tää oma kuva nyt ei oo mikää paras.. En tiiä mikä mut ei nyt natsaa :D ihan ookoo.. hehe ! 

perjantai 23. syyskuuta 2011

Ostoksia Cybershopista

IMG_2304
IMG_2302
IMG_2306
IMG_2307
Eli tää kaulahuivi makso 7 euroa :) eikö oo ihana !
IMG_2309
IMG_2310
IMG_2312
Kauluri/kaulahuivi makso 12 euroa. (^kuva)
IMG_2314
IMG_2315
koru, 8 euroa
IMG_2317
Piilarit, ja niinkuin kysyitte sillon aikasemmin piilolinsseistä, että eikö pitäis käydä optikolla. Oon käynyt aikasemmin, ja tiesin kyllä. Ja ainut mitä pitäää käydä ostamassa on se neste jota laitetaan piilolinsseihin ja sinne missä ne lilluu.. ( eikö kuulostakkin siltä että tiedän :DD ) En tiiä näihin mitään termejä koska tämä oli ensimmäinen kerta kun laitoin piilolinssit. Me laitettiin niitä Lian ja Mikaelin kanssa tyttöjen vessassa melkeen 15 minuuttia. Kyllä ne sinne vihdoin saatiin, meinasin koko ajan väkisin pistää silmät kiinni haha :D oli hauskaa, nauroin koko ajan ihan hirveesti. Mutta nyt kun nämä on ollu silmissä, ei tunnu missään. Välillä unohdan että mulla on piilolinssit, ja kun käyn vessassa katon peiliä niin pelästyn haha :D
MUTTA tässä kuvia ne silmissä >
IMG_2326
Jos kattoo ihan läheltä mun silmiä, nii noista reunoista näkee ne piilolinssit. Mut kyl se aika hienosti tunnistaa että mulla on ne ! MUT NÄÄ ON SIISTIT !
IMG_2346
IMG_2337
IMG_2347
kuivat huulet :(
haha mun kuviksen opettaja tuli kattoo ihan läheltä ja olin vaa " hui kamala " haha :D naurettiin vaa Lian kanssa. Lialla oli kans mustat ! Niistäki voisin joskus ottaa kuvan jos se pistää ne toistekki kouluun hih ! Must tuntuu että tarviin aina Lian apua siinä että saan nää silmiin. vaikeaa.. :( Mut kai sen oppii ajan kanssa.

Ei mulla mitään tän erityisempää, kun halusin vaan näyttää noi ostokset. Toivottavasti teitä ei häiritse se, että noita kuvia ittestäni tuli nyt taas kauheesti. Ja vielä sellasta että jos jotain mahdollisesti kiinnosti noi piilolinssit tai huivit tai koru, niin suosittelen että käytte kurkkaamassa Cybershopin sivuja tai käykää Kampin Cybershipissa. Mä ensin ajattelin ettei noi olis mun tyylisiä juttuja, niin sieltä löytyi monia MONIA juttuja josta kiinnostuin. Esimerkiksi nettisivuilla on ihana valkoinen toppi jossa on Marilyn Monroe. Ja yllätyin kun menin Lian kanssa sinne, niin siellähän oli vaikka mitä pikku juttua josta kiinnostuin. Varsinkin korut ja huivit, esim bongasin sieltä sellanen huivi jota Mungo lifen Anna ja Just my Imaginationin Janni käyttää ( musta ja punainen pääkallo huivi ). Mutta tosi kivoja juttuja kannattaa oikeesti käydä chekkaamassa :)  Onneks menin Lian mukana sinne ! AINII ja niille jolla on venärit niin siel on ihan hirveesti venäreitä, esim Niila on ostanu kaikki sieltä.

with love
Juuli 

torstai 22. syyskuuta 2011

Helsinki, vannon sen henkeen ja vereen.

IMG_2221
IMG_2226
IMG_2231
IMG_2229
IMG_2230
IMG_2233
IMG_2235
IMG_2240
IMG_2241
IMG_2236
IMG_2245
ystävykset
IMG_2246
IMG_2278
IMG_2249

IMG_2251
IMG_2258
IMG_2263
hah Samuli 
IMG_2259
IMG_2274

Moikka kaikki :)
Tänään me vietettiin luokan/kuvisryhmän kanssa iltäoäivä Helsinki turisteina. Meijän tehtävänä oli löytää arkkitehtuuria tai mitä vain joka muodostaa oman nimen kaikki kirjaimet. Esim minä pysäytin rouvan jonka sateenvarjo muodosti ensimmäisen alkukirjaimeni eli J. Se oli hauska tehtävä ja meillä oli kivaa, toisin sää ei suosinut meijän retkeä. Vietimme myös pitkän ajan mäkkärissä.. hups.. Kävin Liian kanssa Kampin Cybershopissa, ja sieltä yllättävästi osti kivoja juttuja josta huomenna lisäilen kuvia :) pitkään etsimäni musta huivi löytyi sieltä. Eikä ollu kallis jes :) 
Ostin kans piilolinssit jeje jännää ! En oo ikinä ennen käyttänyt piilolinssejä. Mut olin viime halloweeninä miettinyt niiden ostoa mutten sitten kuitenkaa raaskinut. Nyt uskaltauduin !! ja otin liilat ! haha en oo kokeillu niitä vielä, mutta laitan huomenna koulussa Lian kanssa koska mulla ei oo sitä nestettä jota niihin tarvis mutta Lialla on :) heh jännää ! Otan vaikka kameran mukaan niin Lia voi ottaa kuvat niistä :) heh ! Joskus saa vähän leikkiä :D :) 

with love
Juuli 


keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Hiuspostaus ; suoristetut hiukset / kaikki hiustuotteet

IMG_2163
Kauan toivottu hiuspostaus osa 1, toivottavasti kaikki on nyt ihan innoissaan. Ajattelin että teen tän tälleen osissa koska muuten siinä menis ikuisuus ja en luultavasti koskaan sais sitä aikaseks. Mun tukka kärsii suoristuksesta ja kiharruksesta ja se olis aikamoinen tappo jos tekisin ne kaikki samaan aikaan :D Tuotteiden hintoja en osaa sanoa koska suurimman osan äiti on ostanut mulle ja osasta en taas muista paljon ne maksaa. Mutta jos joku noista kiinnostaa niin käypääkä kampaajalla, hiustuote liikkeissä tai ihan vaikka prismassa tai citymarketissa. 

IMG_2164
Hiuslakka, TRESemmé ( Normaali hyvä lakka, ei niin vahva kuin olen aikasemmin käyttänyt mutta ihan tarpeeksi hyvin pysyy hiukset paikallaan jonkin aikaa. TRESemmén tuotteet on kaikki ihan hyviä ) 
IMG_2165
Fixing gel spary, got2b Schwarzkopf ( On kätevä kun on niin pieni että mahtuu laukkuun mukaan. Saa hätätilanteessa vähän suihkuttaa hiuksiin ja sekottaa tukkaa ympäri ja on hyvin.. Tai ainaki mulla onnistuu useinmiten näin ) 
IMG_2166
Muotoiluvaahtoja, Wella, Catwalk TIGI ( Tuuheuttaa hiuksia hyvin, sekä saa hiukset näyttämään esim kiharammilta kuin ne on. Toimii mulla hyvin ja tykkään usein käyttää muotoiluvaahtoja ) 
IMG_2167
Aurinkosuoja, REDKEN ( Kätevä tuote kesälle, suojaa hiuksia auringolta ettei latvat vaurioidu. Mulle tää on huomattavasti auttanu eikä oo kesällä tullu niin paljon kakshaarasiakaan. ) 
IMG_2168
Muotoilu tuote, BEDHEAD TIGI ( käytän hyvin harvoin tätä. Joskus laitan latvoihin että ne näyttäisivät hieman elävämmiltä ) 
IMG_2169
Hiustenpesu tuotteet, Syoss ( nykyiset hiusten pesu tuotteeni. Käytän välillä vähän mitä sattuu, mutta näitä olen nyt hetken aikaa käyttänyt ja niinkuin huomaatte pullot on aika isoja joten ei kulu nopeasti. Osasta shamppoista jota olen käyttänyt jättävät liian silkkiseksi hiukset jota inhoan koska hiukset ei aamulla mene mitenkään mihin haluan :D ) 
IMG_2170
Lämpösuoja, TRESemmé ( Suojaa hiuksia vaurioitumiselta kun niitä esim suoristaa tai alistaa lämmölle kihartaessa etc. ) 
IMG_2171
Kaikki mun tuotteet kasassa. Osaa näistä en todellakaan käytä usein, mutta suurinta osaa tulee käytettyä viikottain :) Joskus saatan vain herätä ja olla tekemättä hiuksilleni mitään.
IMG_2174
Suoristusrautani, Vidal Sassoon ( suoristusrautani on tarkoitettu enemmänkin vain suoristukeen jonka huomaa terävähköistä kulmista ja leveästä yläosasta. Sopii myös hyvin mun hiuksille koska on näin paljon hiuksia niin tällä saa ne nopeasti suoraksi. )
ENNEN- JÄLKEEN 
IMG_2161
Ihanat tuuheat, tältä nämä näyttävät about aina. Pesin eilen hiukset ja nukuin niin niistä tuli vähän kiharahkot muttei kunnon kiharat. Tälläiseltä ne näyttää jos en ole niille tehnyt paljon mitään. Takkuja on takana, nimittäin nukkuessa tulee paljon takkuja, ja tupeerauksen johdosta. 
IMG_2175
IMG_2177
Tässä ne on suoristettuna. En ite kauheesti tykkää pitää niitä suorina, koska oon tottunu siihen että ne on melkein aina kiharat. Joskus on kivaa vaihtelua kun suoristan ne, mutta usein niistä tulee tosi silkkiset koska joudun ensin kaikki takut ja muut selvittämään. Huono suorissa hiuksissa on se että kosken niihin koko ajan ja sillon ne tulee helpommin likaiseksi. 
TUPEERAUS :
IMG_2179
Aloitan tupeerauksen usein pääntakaosasta jolloin taaimmat hiukset näyttävät tuuhealta. Otan "hiussuikaleen " tai mikä onkaan ja harjan käteen ...
IMG_2180
Harjalla teen edestakaisin liikettä jotta hiukset " takkuuntuvat " alapuoleta ja näyttävät tuuheilta kun hiuksen laittaa alas. En yleensä koskaan tupeeraa hiuksia päältä, muuten näytän rölliltä :D
IMG_2181
Lopuksi vähän lakkaa >

Tässä olis tällänen.. pari kysymystä vielä johon vastaan. 

Kuinka usein peset hiuksesi ?
- En pese kovinkaan usein verrattuna useampaan tietämääni ihmiseen. Pesen silloin kun ne tuntuvat epämiellyttävältä, eivät tuoksu hyvältä, tai näyttävät kamalalta. Tämä tapahtuu minulla kerran viikossa. Eli siis pesen joskus kerran ja joskus kaksi kertaa viikossa. Kuulostaa ällöttävältä eikös :D Mutta mun hiukset ei vaan jostain syystä tule helposti likaiseksi niin miksi vaivautuisin pesemään ne joka päivä tai joka toinen. Ei tarvitse :) eli siis kerran tai kaks viikossa. 

Onko sun hiukset aamusta täydelliset ?
- Ei, ei todellakaan ole. Joskus aamulla kun herään saan pelästyä rölliä joka katsoo takaisin pelistä. Hiukset ovat takussa ja niskassa tuntuu olevan rastoja. Niiden harjaamisessa menee about 100 vuotta, joten joskus jätän itseni vaivalta ja laitan ne kiinni.. Mutta siis teen paljonkin hiuksieni eteen. 

Kuinka kauan sulla on mennyt aikaa kasvattaa noi hiukset ? 
- Leikkasin seiskalla mun hiukset olkapäihin asti, ja uudestaan muistaakseni seiskan lopussa tai kasin alussa. Eli aloitin mun hiuksien kasvattamisen joko 2009 tai 2010 .. mut about 1-2 vuotta oon tätä lettiä kasvattanu. 

with love
Juuli 

ps. Voitte heittää tähän postaukseen mulle kysymyksiä jos tekisin vaikka hetken päästä uuden tälläsen. Niin osaan vastata ens postauksessa teijän kysymyksiinne. :) toivottavasti tykkäsitte ! 

pps. Haluan värjätä mun hiukset koska nyt just tajusin että nehän on kohta harmaat.. yök :D mutta joo älkääpä välittäkö.