torstai 13. syyskuuta 2012

"Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world." - Albert Einstein

IMG_1283
IMG_1282
housut Dr. Denim, paita Bershka, kengät Stadium, takki TopShop
IMG_1290
IMG_1277
IMG_1280
IMG_1279
IMG_1301
IMG_1302
IMG_1535
IMG_1529
IMG_1538
Moikka! Kuvia vähän viime keskiviikon kuviksesta. Ja sit nää kaks vikaa kuvaa on eiliseltä. Kuvassa jossa näkyy peurapäinen nainen on mun ja Lian yhdessä tehty sapluuna jonka on tarkotus spreijata kankaalle ja ehkäpä tehdä siitä taulut.
Ei mulla ollu mitään kauheen erikoista kirjoteltavaa. Pitäis teitä kaikkia nyt saada innostumaan tohon lukijatutkimus juttuun, ei nyt kaikki osallistumaan siitä voittaa 50 euron arvosen lahjakortin. Ei siinä mitään häviä joten nyt kaikki osallistuu !! :) 
Kohta alkaa koe viikko, tai no vielä ens viikko normaalisti. Ei edes vielä kuumota mitenkään, eikä kyllä oo mitään kauheen hankalia kokeita tiedossa. Mutta tällä kertaa päätin, että alotan kouluvuoden niin hyvin, että vedän kaikista kokeista mun skaalassa hyvät numerot eli vähintään seiskat! Viikonlopulle on tiedoks paljon kaikkea kivaa, kavereiden näkemistä ja Nicon ja mun kk päivän juhlimista, elokuvissa tai ehkäpä nauttimassa ravintolan antimista!

With love
Juuli 

8 kommenttia:

 1. onko sulla paljo kakshaarasia tai onko sun hiukset muuten huonossa kunnossa? siis ei näytä siltä, mt ku on noin pitkät ja tollee :)

  VastaaPoista
 2. mulle ei ainakaan toi lukijatutkimus hommeli näy.. :/

  VastaaPoista
 3. Vautsi sun hiukset on upeet! Mte saat niist noin kuohekeet, vai onks iha luonnostaa?

  VastaaPoista
 4. Oot upee Juuli! Sulla on paras blogi:)

  VastaaPoista
 5. sun hiukset on nii upeet! ja sun tyyli on ihana :)

  VastaaPoista
 6. Tää on aivan ihana blogi!! tosi hienoja kuvia ja tykkään muutenkin :) kiitos kovasti!! Mutta hei, miten oot saanu ton "tylsä" "mielenkiintoinen" "mukava lukea" "tykkään" ja "en tykkää" palkin? kiitos jos vastaat!

  VastaaPoista
 7. Sul on tosi kiva blogi!:) Kuvat on upeita ja tykkään sun hiuksista etenkin!

  http://lifewithme-linda.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.