torstai 27. syyskuuta 2012

Love is a serious mental disease. -Plato

IMG_1873
IMG_1871
IMG_1847
Housut GT, paita Carlings, kengät Converse, reppu Primark, takki TopShop, koru äitin.
IMG_1851
IMG_1858
IMG_1855
IMG_1852
IMG_1857
IMG_1875
IMG_1834
IMG_1828
IMG_1882
IMG_1830
IMG_1842
IMG_1887
IMG_1906
IMG_1907
Keskiviikon kuviksesta kuvia! Mentiin keskiviikon kokeen ( mulla oli enkun koe) jälkeen helsinkiin vähän hengailemaan ja kattomaan kampituspäivien tarjontaa. Mukaan lähti uudet housut ja toi paita joka näkyy kuvissa. Ne ei kuitenkaan ollu alennuksessa.. HUPS. Oon ajatellu ettiä uuden duunin jostain kun olis ehkä vähän ylimäärästä aikaa jota vois soveltaa, ellei sitten koulu käy niin rankaksi, ettei yksinkertaisesti kerkeä. Haluaisin NIIN kovasti saada työtä kuvataide alalta, joku lavastaja tai mainos juttu olis super cool koska kuvis ei tunnu työltä. Taiteelle siis aina löytyy aikaa :) 
Huomenna on espanjan koe ja nyt just pitäis olla lukemassa, mutta mitäs mä nyt teen. heh
no ei mut kyllä mä alan lukemaan ihan just! tai nyt, moikka!

with love
Juuli 

7 kommenttia:

 1. Vaauu ihanat vaatteet! Oot niin kaunis :)

  VastaaPoista
 2. missä sä oot tällä hetkellä töissä? ite oon kans lukiossa ja kun asun viel yksin, toisel paikakkunalla kun vanhemmat nii ois niin siistiä saada duunia jostain, nii voisin vähän elättää itteäni. ainakaa tääl päin mis mä asun, niin ei hirveesti oo mitää tarjolla, eikä hakemuksist huolimatta oo tärpänny mistää viel...:( ehkä joskus, ehkä joskus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tällä hetkellä en oo missään töissä, lopetin just fressissä. No mutta älä menetä toivoa, voihan sieltä joku tärpätäkkin! Työnhakeminen on vaikeaa, mut ei vaan saa luovuttaa! ne jotka sitä tarpeeks haluaa ne palkitaan!

   Poista
 3. rakastuin sun hiuksiin !

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. saan sun blogista aina sellasen syksy fiiliksen, oikeesti aina syksyllä ku luen tätä ni se sopii jotenki niin syksyyn :D En osaa selittää mut syksyllä tää blogi saa mun fiiliksen aina kymmenkertaseks :D

  VastaaPoista
 5. Sul on kyl niin unelmahiukset ettei mitään rajaa!! :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.