sunnuntai 9. syyskuuta 2012

INFOA!Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon blogini on kutsuttu mukaan! Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla,  tietokoneelta ja kännykällä/muilla elektronisilla laitteilla. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita.

Blogissani tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus(joka näkyy tossa sivupalkissa), jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Jos haluat voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia. 


Autossa matkalla Torniosta kohti kotia. Joten nyt ei tuu enempää kuvia koska netti ei oikeestaan toimi kauheen hyvin. Mutta kun pääsen kotiin niin joko sillon tai sitten huomenna jos päästän kotiin tosi myöhään! mut kiitos teille kaikille ihanille jotka kommentoitte mun edelliseen postaukseen, pistän kans sit kuvan että mikä niistä voitti !!:) jees mutta tällästä tällä kertaa!

ps. vastailkaa ihmeessä tohon galluppiin!! :)

With love
Juuli 

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oltiin sukulaisilla :) vietettiin uudestaan siellä nipan rippijuhlia!

   Poista
 2. nyt kyllä en ymmärtänyt yhtään tätä juttua :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että ymmärrät kun Inspiration konsepti julkaistaan ! :) se on tietynlainen keino jolla lukijat pystyy helpommin lukemaan blogeja.

   Poista
 3. Hi. I think you are very smart, creative girl. I really wanting talk to you :) Would it be possible?
  Best wishes from Lithuania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Well what do you have to say to me :) ? You can Kik me at Juulironka :)

   Poista
 4. toi inspitarion juttu kuulostaa kyllä mielenkiintoselta :) !

  VastaaPoista
 5. kuulostaa niin jännältä toi inspiration! :)

  http://saanae.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Sulla on kyllä tosi kiva blogi ja oot niiin nätti!! :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.