perjantai 23. marraskuuta 2012

Let the diamonds bring light to the dark nights.

IMG_9265
IMG_9271
ohh god, vihaan salama kuvia mut koska ulkona oli nii pimeetä nii nyt nää saa kelvata hah :D kamalaa..
Mutta niin eli : Paita Zara, housut Dr.Denim, takki äitin, kengät Bianco, laukku Zara.
IMG_9260
IMG_9253
Glitter
Ohh so much glitter!! i love it.
Väsynyt mutta iloinen Juuli täällä taas. Tänään oli hyvä päivä, matikan koe meni ihan ok ja näin Elinaa päivällä ja Nico oli meillä illalla. Alan kuulostaa vähän päiväkirjalta.. Onkohan blogi ei niin henkilökohtainen päiväkirja? ehkä se on. Kirjotan mun elämän kivat ja hyvät asiat, en melkeen koskaan kirjota mistään epämielyttävästä(paitsi koulu ja stressi). En tiiä ootteko kuullu elokuvasta "onnen potkuja" tai englanniksi " the pursuit of happyness"(ja kyllä se on ns väärin kirjoitettu y:llä), katon sitä just nyt samaan aikaan vaikka oonki nähny sen monta kertaa. Aina kun katon tän elokuvan joka siis perustuu tosi tapahtumiin, oman elämän murheet ja viat tuntuu ihan mitättömiltä. Tunnen kauheeta surua ja myötätuntoa, mut tavallaan tässä elokuvassa Will Smith näyttää sitä jotain sinnikkyyttä mitä mäkin tarvisin monissa mun elämän asioissa. Will Smith jos joku osaa näytellä surullisissa ja masentavissa elokuvissa, toinen hyvä esimerkki on "Seven pounds"/ " seitsemän elämää". Tiedän, että on tyhmää ajatella omia ongelmia niin isoina ja ylitsepääsemättömina kun muilla voi mennä huonosti toisella puolella maailmaa, mutta vaikka niin olisikin, ei munkaan elämä (enkä usko että kenenkään muunkaan) ole puhtaan täydellistä ja onnellista ruusuilla tanssimista jokaikinen sekuntti. Silti jos jotain pientä kurjaa tapahtuu, se tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta ratkaista. Tarvitsen ison pullollisen päättäväisyyttä ja sinnikkyyttä kiitos.

stay happy, stay positive. What a cliche but, don't let nobody tell you, that you can't do something. 
Because YOU can do anything, if you just try.


with love
Juuli  


22 kommenttia:

 1. Mä just katoin ton elokuvan ja oli kyllä ihanin elokuva mitä oon pitkään aikaan kattonu. Tossa kyllä tajuaa kuinka hyvin ittellä oikeesti menee, vaikka aina ajattelee et menee huonosti.
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niii mäki ajattelin ettei ehkä kaikki mee nii huonosti aina ku kelaa.. :D hah! mut sika hyvä leffa, vaik onki tosi surullinen mut kans hauska ja lopussa tosi onnellinen:)

   Poista
 2. oon nii kade sun hiuksille! :)

  VastaaPoista
 3. KIITOS! koko illan itkeny ja ollu maassa huonon päivän takii ja tää sai ajattelemaan toisin olet kultainen♥

  VastaaPoista
 4. mun mielestä sulla on ihan sairaan hyvä kirjotustyyli! rakastan lukea sun blogia(:

  VastaaPoista
 5. Mut sit taas jokasen ihmisen ongelmat tuntuu itsestä suurelta tai pieneltä. Kukaan ei voi vähätellä toisten ongelmia, sillä se on henkilökohtainen ja jokainen tuntee ongelmat eri tavoin. Jotkut suoriutuvat niistä helposti ja kestävät paineen ja stressin, toiset eivät. :) Älä siis vähättele omia ongelmiasi! Ne ovat suuria sinulle.
  -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toi on totta ja yritinkin sanoa tota mut en oikee osannu muotoilla sitä oikein :D heh niin aivan :)

   Poista
 6. Sulla on kyl super symppis postauksii ja on tosi rohkasevaa että joku uskaltaa lukihäiriöstä huolimatta kirjotella blogiin :) ja tosi kiva tyyli (:

  VastaaPoista
 7. osaatko sä tai joku sun kaveri esim sanoa et onks mitään muuta keinoa lisätä blogiin kuvia niin että niis EI olis linkkiä? :o millä sä lisäät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä mitä tarkotat? mä lataan mun kuvat flickerin kautta ja mun mielestä se on helppoa :)

   Poista
 8. hei, mistä toi ihana glitterinen peplum-hame on? kiitos vastauksesta! :) oot kyllä kadehdittavan kaunis ja vieläpä persoonallisella tavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. öhmm se oli joltain nettisivulta.. en muista mistä :( kiitos paljon :)

   Poista
 9. kiva tekst täs postauksess :) ja muutenki kiva post.. ah noi glitter mekot <3

  VastaaPoista
 10. Mukava asu! Mistä on earcuff?

  http://trynalivemore.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Kirjotat tosi kauniisti:)) mukava lukee näitä ku on hyvin kirjotettu:D

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.