keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Rakastunut Marimekkoon

MarimekkoJuuli2

Nyt on se aika, kun pääsen paljastamaan teille viime viikon ison tapahtuman. Olen nimittäin päässyt mukaan Indiedaysin ja Marimekon yhteistyökampanjaan. Viime viikon perjantaina heräsin muutaman tunnin yöunilta koska jännitin melkein koko loppu viikon kuvauksia. Vaikkakin kuvauksisa oli hieman kylmä, tai no ehkei pelkästään hieman vaan ehkä lähemmäksi arktisen kylmä, saimme hienoja kuvia upeista Marimekon syys ja talvi trendeistä. Kuten aikaisemmin kerroin tämän avaavan ovia, nyt se tapahtui. Mutta en olisi voinut koskaan uskoa, että se tapahtui näinkin kauniissa ympäristössä, upeiden ihmisten kanssa ja sitäkin upeammissa vaatteissa. Hienoa oli, että niin monen hienon vaatteen joukosta kuitenkin löysin itselleni juuri sen mikä näyttää päälläni itseltäni. Stailattu uusien buutsien ja uunituoreisiin burgandyn värisiin housuihin, palloilla tyylitelty neule oli ihana.

Nyt teilläkin on mahtava tilaisuus päästä ihailemaan Marimekon trendejä ja tuotteita uudessa Aleksanterin kulman liikkeessä (Aleksanterinkatu 50), eli jos joku sattuu olemaan Helsingistä päin 10.11 lauantaina tai vaikka vaan käväisemässä viikonloppuna niin käykää kurkkaamassa.
Uusi myymälä tarjoaa Suomen kattavimman valikoiman upeita Marimekon trendejä. Avajaisissa liikkeessä on tarjolla stailauspalvelu, josta vastaavat Marimekon designerit. Jos et ole maisemissa tai et vain kerkeä paikalle, muistattehan, että Marimekkoa voi nykyisin ostaa myös netistä osoitteessa; www.marimekko.fi/verkkokauppa

MarimekkoJuuli

HEI SINÄ MARIMEKKOON RAKASTUNUT, 
olen saanut kivan tehtävän arpoa 2kpl  Marimekon 50€ lahjakorttia teille lukijoille. 
Eli kisa alkakoon, osallistut kilpailuun vastaamalla tähän kysymykseen; 
"Mikä Marimekossa on parasta?"

with love
Juuli 

194 kommenttia:

 1. Parasta Marimekossa on et se on niin vanhaa ja aitoa suomalaista! Toimii just noin yhdisteltynä kuin sullakin noissa kuvissa ! :-)

  iidamblogi@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Marimekossa on parasta sen luovuus ja värien käyttö !

  VastaaPoista
 3. Parasta pehmeys, vahvuus ja omaperäisyys :-)

  VastaaPoista
 4. Marimekossa on parasta suomalaisuus ja ihanat, klassiset printit ♥

  essi.j.salonen@student.hamk.fi

  VastaaPoista
 5. Parasta Marimekossa on se, että se on kaikille, ei vaan nuorille ja hoikille tytöille, vaan kaikien ikäisille ja kokoisille. Siellä on jotain myös kaikenlaisista tyyleistä pitäville, ei todellakaan ole pelkkää unikkokuosia. Ja tottakai se, että se on suomalaista ja ekologiset arvot kohdallaan.:)

  VastaaPoista
 6. Marimekossa on paras nimenomaan se suomalaisuus!

  hennahaha@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Minusta Marimekossa on parasta ne kaikki ihanat kuosit! Vaikka osa onkin aika yksinkertaisia, mutta ne on vaan niin kivoja:) + musta on kans ihanaa, että niihin Finnairin koneisiin tulee Marimekko kuvioita!:D
  roosaheartit@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. parasta on se yksinkertasuus, ja kauniit ja raikkaan väriset kankaat/printit<3 harmi vaan et marimekon jutut on tosi kalliita:( mut sen takii ei haittaiskaa yhtää jos mä voittaisin tän kisan;)!

  VastaaPoista
 9. marimekossa parasta on sen persoonallinen ja erikoinen tyyli :)

  VastaaPoista
 10. Parasta on suomalaisuus!

  - Karoliina
  love-dkny@luukku.com

  VastaaPoista
 11. marimekossa parasta on kekseliäisyys ja luovuus sekä sellanen jokaiselle löytyy jotakin -meininki :) niin ja tietysti suomalaisuus!

  whosthatgirlblogg@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Monipuolisuus, kaikille löytyy jotain :)

  maria.andersen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 13. marimekossa parasta on värit ja kuosit! Marimekon astioita fanitetaan ihan kympillä!

  VastaaPoista
 14. Marimekko on niin klassista ja kaunista! ja sä passaat näihin kuviin täydellisesti :) noola@hotmail.fi

  VastaaPoista
 15. Marimekossa on parasta suomalaisuus ja visuaalinen toteutus(värit,kuviot yms)

  k.a.roo@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Parasta on klassinen tyylikkyys ja yksinkertaisuus! Marimekon kuosit on värimaailmaltaan tosi kauniita ja materiaalit on laadukkaita. :-)

  sin-ni@windowslive.com

  VastaaPoista
 17. Parasta marimekossa on se että vaatteita ja tuotteita löytyy jokaiselle, koosta, iästä tai sukupuolesta riippumatta.

  rodelin@hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. marimekossa parasta on kuosit ja luovuus ! rakastan marimekkoa :---) ps. ihania kuvia !

  VastaaPoista
 19. marimekossa parasta on kuosit ja luovuus ! rakastan marimekkoa :---) ps. ihania kuvia !

  VastaaPoista
 20. Parasta Marimekossa on ehdottomasti suomalaisuus. Vaikkakin suurin osa tuotannosta taitaakin olla Suomen ulkopuolella, suomalaisuus ei ole kadonnut kuoseista. Marimekon tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Hyvänä esimerkkinä melkein joka toiselta vastaantulijalta löytyvä laukku. Kestää vuosia! 8) Kuoseista löytyy jokaiselle jotakin; mustavalkoista, värikästä, retroa, trendikästä, yksinkertaista sekä kauniin sekavaa. Vaikea valita vain yhtä parasta asiaa, niin kuin näky :D Marimekko on vanhaa uudella ajalla.

  VastaaPoista
 21. Marimekossa on parasta ihanat astiat, kuosit ja ne upeat nahkalaukut!

  sirpa-r@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Parasta Marimekossa on, että se yhdistää sukupolvia. Mageimmat muistot kesämökiltä kun Mummun, Äidin ja siskojen kanssa vedeltiin kaikki samanlaiset mari-pyjamat päällä saunalta takaisin mökille!! :)

  VastaaPoista
 23. Kuosit ei poistu koskaan muodista! Tosi pitkäkestosia tuotteita kaikki:)

  iida.alasentie@gmail.com

  VastaaPoista
 24. parasta marimekossa on se että se on suomalainen merkki jonka värit/mallit ovat jopa saaneet maailman ympäri designers kopioimaan meiän pienen maan kansallis 'brandi' !

  VastaaPoista
 25. Marimekossa on parasta suomalaisuus ja ihanat värit!

  VastaaPoista
 26. Itse kaunis design ja monipuolisuus, perinteet ja se pien ripaus suomalaisuutta kaikessa! Rakastan kaikkia hyvälaatuisia ja niin hienoja kuoseja ja materiaaleja mitä marimekolla on tarjota, varsinkin kaikkia astioita, lakanoita ja kankaita! Tän hetken suurimpia intohimon kohteita on se bambilakana-setti... Nyt omistan vasta yhden tyynyliinan, peitto ja toinen liina viereiseen tyynyyn vielä puuttuu! Sillonkin kun se ei ole pään alla niin saatan laittaa sen koristetyynyyn ihan vaan sen takia että se saa aina paremmalle tuulelle :D

  herkku_07@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. kotimaista ihanaa ja laadukasta

  paivi_95@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Marimekon kuosit on aivan parhaita! Erityisesti iskee kaikenmaailman verhokankaat, pikkupussukat tms. Ja Marimekolla on ollut makeita kampanjoita, hyvänä esimerkkinä Finnair -yhteistyö. fevejii@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Kyllä se on se suomalaisuus! :)

  maisa.valento@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Parasta Marimekossa on laadukkuus yhdistettynä omallatavallaan klassisuuteen sekä trendikkyyteen.

  VastaaPoista
 31. Marimekossa on parasta värikkäät ja raikkaat kuosit:)

  VastaaPoista
 32. Marimekossa parasta on sen ajattomuus! Kuosit sopii minkä ikäiselle ihmiselle tahansa, ja tietenkin on hienoa kun voi olla ylpeä suomalaisesta aikaansaannoksesta :)

  inka.ojala@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Marimekossa on parasta suomalaisuus, luovuus, yksinkertaisuus ja todella hyvä laatu.

  ienmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. parasta marimekossa on se, että se yhdistää ihmisiä sukupolvesta toiseen.

  VastaaPoista
 35. Parasta marimekossa on sen suomalaisuus, hyvät materiaalit ja se, että se on hienosti viime aikoina alkanut saamaan todella paljon arvostusta myös ulkomailla!:)

  lotta@welho.com

  VastaaPoista
 36. Parasta marimekossa on se ilmapiiri, kun siellä on ollut töissä. Vaikka kello on kesällä näyttänyt jotain lähelle kuutta aamulla, joku tulee vastaan ja hihkasee "moi!" :) Ja sit tietty ne ihanan pehmeenahkaset lompakot ja muut kivat kukkarot sun muut :))

  VastaaPoista
 37. Parasta Marimekossa on se että kaiken ikäiset voivat sitä käyttää! Minulla, mummillani, perheelläni on kaikilla jotain marimekolta. Ja se on myös ihanaa että heillä ei pelkästään ole vaatteita vaan myös kaikkia ihania lompakoita, laukkuja, pikkupusseja! Heillä on myös aivan ylisöpöjä nimiä kaikille tekstiileille, esimerkiksi kukkapelto (; ja parasta on marimekko on SUOMALAINEN!

  VastaaPoista
 38. Marimekossa parasta on ihanat värit ja kuosit :)

  VastaaPoista
 39. Erilaisuus, laaja valikoima, värit ja suomalaisuus.
  Ei sitä vaan pysty kuvailemaan. PARASTA ON RAITA JA PALLOPAIDAT, RAKASTAN <3
  jonna_1993_@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Parasta marimekossa on sen aitous, omaperäisyys ja suomalaisuus! Ihaninta on ne kaikki upeet astiat ja pyjamat on kans aika kärki sijoilla :)

  VastaaPoista
 41. Marimekossa parasta on upeat astiat ja ihanat kuosit, sekä upeat värit, jotka yhdistyvät luovuuden ja rohkeuden kanssa. Marimekko yhdistää ihmisiä ja antaa joka päiväiseen elämäämme pientä valoa :)

  pietra94@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Marimekossa parasta on sen yksinkertaisuus ja selkeä, helposti muistettava design :)

  VastaaPoista
 43. Omaperäisyys, kauniit kuviot ja printit ja suomalaisuus on parasta marimekossa :)

  epartanen96@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Marimekossa on parasta laatu, ajattomuus ja värit! :)

  kallioida@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Parasta Marimekossa, vaatteista astioihin, on niiden laadukkaat materiaalit, minimalistisuus ja suomalaisuus!

  VastaaPoista
 46. Parasta Marimekossa, vaatteista astioihin, on laadukkaat materiaalit, minimalistisuus ja suomalaisuus!

  VastaaPoista
 47. Sun kuvista tuli tosi nättejä!:-)

  VastaaPoista
 48. Marimekossa on just se parasta, että se on Marimekkoa. Se on niin ihme, ku tulee joku uus design, uus kuosi, niin siitä tunnistaa että se on Marimekkoa. Kuitenki ne on niin erilaisia! Suomalaisuus on kans tosi hyvä juttu Marimekossa!

  VastaaPoista
 49. Parasta Marimekossa on puhdas Suomalainen brändi, mieleenjäävät ja pirteät printit sekä yksinkertainen ja selkeä desing! Suomalainen ylpeys (:

  anniina.hentinen@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Marimekossa on parasta värien käyttö, kauniin yksinkertaset kuosit ja tietynlainen suomalaisuus, joka niissä näkyy (-:

  pauwee@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. ajaton yksinkertaisuus! myös marimekko rakkauteni voisi kiteyttää noihin sanoihin. trendit vaihtuu mutta marimekko säilyy

  VastaaPoista
 52. ajaton yksinkertaisuus! sitä on marimekkorakkaus

  VastaaPoista
 53. parasta marimekossa on että kuosit on hienoja vuodesta toiseen ja uusia kuoseja tulee koko ajan. tuntuu ettei ne koskaan vanhene! mutta kaikkein parasta on että se on aitoa suomalaista :)

  VastaaPoista
 54. Marimekossa on parasta ihanat värit, suomalaisuus, luovuus ja kuosit!

  VastaaPoista
 55. suomalaisuus ja ne perinteiset ja ihanat marimekonpenaalit!

  versku96@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Marimekossa on parasta kaikki ne hienot kuviot ja värit. Itselläni on siirtolapuutarhan kuppeja, ja olen niihin niin rakastunu ! :D Voisin ostaa marimekosta mitä vvaan, mutta monesti raha on esteenä :P

  VastaaPoista
 57. parasta siinä on yksinkertaiset kuviot ja värit!:)
  ananas96@suomi24.fi

  VastaaPoista
 58. Parasta marimekossa on sen suomalaisuus ja klassisuus:)
  laura.linna94@hotmai.com

  VastaaPoista
 59. Marimekossa parasta on laatu, kuosit sekä se että se on suomalaista!

  VastaaPoista
 60. suomalaisuus on parasta, myös ne kuviot & selkeys! tasaraitapaidat on ihanimpia :-)

  VastaaPoista
 61. Parasta on se että vaatteet on suomalaisia ja yksinkertaisia mutta silti niissä on joku semmonen juju :)
  mariamellanen@windowslive.com

  VastaaPoista
 62. Marimekko on uniikki, tunnistettava, klassisen kaunis ja ajaton! :)

  minta@hotmail.fi

  VastaaPoista
 63. Parasta Marimekossa on värit ja kuviointi:-)

  malla.t1@luukku.com

  VastaaPoista
 64. Parasta Marimekossa on kotimainen laatu ja värikkyys:)

  VastaaPoista
 65. Marimekossa on parasta se tyyli ja sika siistit kuosit! Se on siistii myös et kyseiseltä yritykseltä löytyy kaikkee, myös kaikenikäisille! :-)

  janettasd@luukku.com

  VastaaPoista
 66. Värikkyys, persoonallisuus ja tietysti suomalaisuus!

  anu.kokkonen@hotmail.com

  http://trynalivemore.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 67. Koska marimekko on suomalainen!! Asun ulkomailla ja haluan tuoda sieltä taas pienen palan suomea tänne :) charlotteb@luukku.com

  VastaaPoista
 68. Marimekossa on parasta sen suomalaisuus, yksinkertaisuus ja ihanat värit :)

  ooona@live.com

  VastaaPoista
 69. Marimekossa parasta on sen pitkäikäisyys: design ja värit ovat klassisen tyylikkäitä ja hyvän laadun takia tuotteet kestävät todella pitkään:)

  VastaaPoista
 70. Marimekossa parasta on perinteiset ja klassiset kuosit mutta marimekko on kuitenkin aina trendikäs

  VastaaPoista
 71. Marimekossa parasta on sen ajaton tyylikkyys ja värien rohkea ja omaperäinen käyttö. :)
  -Riikka

  VastaaPoista
 72. Marimekossa on parasta kaikki :)

  o.korpi@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Marimekossa parasta on uniikit kuviot ja uudistunut imago:) Plussaa myös suomalaisuudesta ja väreistä!
  miian_96@hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Mun mielestä Marimekossa parasta on sen yksinkertaisuus ja simppelit printit! :)

  Sizzi95@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Marimekossa parasta kotimaisuus !

  VastaaPoista
 76. Marimekossa on parasta sen kotimaisuus, laatu ja ajattomuus (lisäksi ois kiva antaa tämä joululahjaksi äidille:D)

  heli_marin@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Marimekossa parasta on suomalaisuus, erikoiset kuviot ja värit. :)

  Janita.i@suomi24.fi

  VastaaPoista
 78. Marimekossa on parasta ihanat ja erilaiset kuosit, kestävyys, värit, paljon erilaisia tuotteita ja tietenkin suomalaisuus (:

  VastaaPoista
 79. Marimekossa parasta ovat ihanat kuosit, mahtavat värit, suomalaisuus ja trendikkyys. :)
  Annareetta :)

  VastaaPoista
 80. kivat värit ja suomalaisuus :)

  helena.heininen@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. parasta marimekossa on suomalaisuus ja ihanat kuosit ! marimekko on tyylikästä ja ihanan värikästä ja pirteää ja kaikkea ihanaa :))

  susse.halonen@gmail.com

  VastaaPoista
 82. kivat värit ja suomalaisuus :)

  helena.heininen@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. hei mistä noi sun edellisen postauksen mustat kengät on?:) ne on ihanat ja oon ettiny just tollasia!:)

  VastaaPoista
 84. Marimekossa parasta on se, että kaikki vaatteet ovat ns. "marimekon näköisiä", eikä samanlaisia kuten monissa muissa "massa" vaatekaupoissa. Hinta ja laatusuhde ovat kohdallaan, marimekon vaatteet ovat laadukkaita ja kestäviä ja mikä parasta, suomalaisia :)

  larzku@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. parasta marimekossa on ajattomuus ja suomalaisuus !

  watchoutheresghosts@hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Marimekossa parasta on sen selkeät linjat, leikittelevät kuosit ja rohkeat värit! Aivan upean neuleen oot mallistosta löytänyt. Itse en ole pitkään aikaan ostanut mitään marimekolta vaikka liikkeessä on tultu käytyäkin useamman kerran. Raitapaitoja mä kyllä edelleen omistan! ♥

  VastaaPoista
 87. lid33@windowslive.com

  VastaaPoista
 88. marimekon parhautta on suomalaisuus, kuviot ja koukerot ja se massasta eroavuus :-)

  tuulid95@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Marimekossa on parasta se laatu, millä ne kaikki tuotteet on tehty ja tietty se tyylikkyys, mikä niissä on:)!

  VastaaPoista
 90. Marimekossa on parasta laadukkaat materiaalit ja suomalainen desing :)

  VastaaPoista
 91. marimekossa on parasta värit ja kuviot!

  heiniii62@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Parasta Marimekossa on ajattomuus, laadukkuus, suomalaisuus ja rohkea värien ja kuvioiden käyttö :-) ja Marimekon kuteet näyttää hyvältä kaikkien päällä vauvasta vaariin!

  VastaaPoista
 93. sähköposti unohtui! maisa.tirkkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Parasta marimekossa on yksinkertaisuus, laatu, värit, persoonallisuus ja suomalaisuus!

  sit-ruuna@windowslive.com

  VastaaPoista
 95. kotimaisuus & "penaalit" sekä olkalaukut!
  hyvä laatu ja kivat kuosit myös (:

  VastaaPoista
 96. Suomalaisuus!! se on ykkösenä. Tottakai myös laatu ja desing.

  VastaaPoista
 97. Parasta on ajattomuus, omaperäisyys, laatu ja tietenkin suomalaisuus! Oi kun ois ihana voittaa tää kun asun Barcelonassa, ja sopis ihanasti Marimekko tännekkin kaduille... No nyt jännäilemään :)

  VastaaPoista
 98. marimekossa on parasta se että ne on nii omatyylisiä ja hyvälaatusia!!:)

  tasmiisa@hotmail.com

  VastaaPoista
 99. klassisuus, kotimaisuus & luovuus! + värit
  ssilja-@windowslive.com

  VastaaPoista
 100. Värikkäät ja mielenkiintoiset kuosit!

  heidinuutti@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Marimekossa on parasta ajattomuus ja luovuus!:-)

  VastaaPoista
 102. Ne ihanat raitapaidat mistä tulee mieleen lapsuus, kesät ja jätski:) alkanu lämmetä niille nyt näin kymmenen vuoden jälkeen taas!

  VastaaPoista
 103. Ne ihanat raitapaidat mistä tulee mieleen lapsuuden kesät, aurinko ja jätski! Rakastin niitä värejä ja nyt ne on palannu kymmenen vuoden jälkeen taas kummittelemaan mun mieleen, ties mitä ihanaa sieltä uudesta mallistosta löytyykään!

  VastaaPoista
 104. Parasta Marimekossa on mielestäni se, että Marimekko on pysynyt uskollisena tyylillensä vuosi vuodenkin jälkeen. Heidän tuotteistaan ei kuitenkaan tule sellaista oloa, että ne olisi "nähty jo", vaan kaikki tuotteet ovat minusta trendikkäitä ja freshejä :)

  mardd-@hotmail.com

  VastaaPoista
 105. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 106. Marimekossa parasta on ajattomuus! Se on kotimainen laatumerkki eikä se vanhene koskaan! (:

  pikkumyy_@luukku.com

  VastaaPoista
 107. marimekossa on ehdottomasti parasta ajattomuus! Miten vuosikymmeniä sitten suunnitellut kuosit kolahtavat tänäkin päivänä. Hinta ja laatukin kohtaavat :)
  -ainoida

  ainoidaalisa@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Marimekossa parasta on, suomalaisuus ja klassisuus eli vaatekappaleet helposti yhdisteltävissä muihin ja pakko vielä mainita materiaalien laadukkuus, kuten puuvilla!

  VastaaPoista
 109. Parasta marimekossa on se, et se on suomalainen. Ja se et marimekon vaatteet on tosi yksinkertasii, mitkä sopii ihan vaa sellasinaa! =)

  emma.lautala@gmail.com

  VastaaPoista
 110. marimekossa parasta on upeat kuosit, ajattomuus sekä värikkyys : )

  annakayhko@hotmail.com

  VastaaPoista
 111. marimekossa on ehdottomasti parasta kotimaisuus ja ajattomuus. marimekon kuosit ja värit ovat hyvin omanäköisiä ja erilaisia, mikä tekeekin siitä mielenkiintoista. materiaalit on laatua eikä niihin joudu pettymään koskaan.
  hinnat ovat laadun ja kotimaisuuden takia kohdallaan ja niistä maksaa enemmän kuin mielellään. erityisesti astiat ovat ostoslistalla hyvin usein=)

  mua enemmänkin harmittaa, kuinka niin monelle tulee marimekosta inho-reaktio. etenkin unikko-kuosin takia ja marimekkoa ajatellessa kaikki mielletään siihen. marimekko on niin paljon enemmän ja väitän, että niiltä löytyy jokaiselle jotakin jos osaa katsoa avarammin=)

  VastaaPoista
 112. Marimekossa on parasta ajattomuus, värit ja tunnistettava suomalainen design. Marimekkoa käyttävät kolmessa sukupolvessa sukuni naiset, kyllä isältäkin raitapaita löytyy.

  virva.viljanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 113. Parasta Marimekossa on suomalaisuus, ja suomalaisten kädenjälki, joka näkyy laatuna, sekä hyvin suunniteltuina, kestävinä tuotteina!:)

  VastaaPoista
 114. Parasta Marimekossa on sen suomalaisuus ja aivan ihanat kuosit ja värit! :)

  VastaaPoista
 115. Marimekossa parasta on perinteikkyys. Tavallisen ihana, mutta samalla myös kekseliäs suomalainen design.

  minnaelinan@luukku.com

  VastaaPoista
 116. Marimekossa parasta on se, että ne on Suomalaisia ja tuntuu, että semmosia ajattomia ja kestäviä. Jotenki ihania :)

  VastaaPoista
 117. Marimekossa on parasta uniikit kuosit ja se, että se on suomalainen :)
  noonatak@hotmail.com

  VastaaPoista
 118. Marimekossa parasta sen yksilöllisyys ja kotimaisuus :)

  VastaaPoista
 119. Marimekossa on parasta sen yksilöllisyys ja kotimaisuus :)

  VastaaPoista
 120. Marimekossa parasta sen yksilöllisyys ja kotimaisuus :)

  VastaaPoista
 121. kauniin yksinkertaiset kuosit! sonjahedstrom@hotmail.com

  VastaaPoista
 122. Parasta on kuviot ja värit! :)

  nanac92@gmail.com

  VastaaPoista
 123. Parasta Marimekossa on sen ihanat, retrot printit!

  VastaaPoista
 124. Suomalaisuus ja persoonnallisuus :-) !

  Emmat98@hotmail.com

  VastaaPoista
 125. Suomalaisuus ja persoonallisuus :-) !!

  VastaaPoista
 126. Suomalaisuus ja persoonnallisuus :-) !

  Emmat98@hotmail.com

  VastaaPoista
 127. materiaalien laatu ja kekseliäät printit!

  anna.m.seppala@welho.com

  VastaaPoista
 128. Parasta Marimekossa on suomalaisuus, laatu ja kivat printit :)

  VastaaPoista
 129. Marimekossa parasta on ajattomuus, selkeä graafisuus ja suomalainen design!

  Aurinkoisin syysterkuin,
  Mimmu
  flower3000@suomi24.fi

  VastaaPoista
 130. Parasta Marimekossa on se kuinka eri kuvioinnit ja designit ovat eläneet alusta saakka tähän päivään asti ja silti samaan aikaan luodaan koko ajan kaikkea uutta ja persoonallista yhä uusille sukupolville :)

  VastaaPoista
 131. Marimekossa parasta on kuosit! Niitä löytyy ja varmasti jokaiselle haluamansa :)

  suvv_@hotmail.com

  VastaaPoista
 132. Kotimaisuus, aitous, ajankestävyys ja jäljittelemättömyys.

  marisusanna@luukku.com

  VastaaPoista
 133. Kuosit sekä se, että se on luontevasti sekoitus perinnettä, klassisuutta, retroa ja modernia.

  VastaaPoista
 134. marimekossa parasta on suomalainen muotoilu kirkkaat ja iloiset värit ja ajattomuus:) suski@hotmail.com

  VastaaPoista
 135. Marimekossa on parhainta suomalaisuus, laatu ja värikkyys! Ensimmäinen unelmalaukkunikin oli Marimekolta! :)

  VastaaPoista
 136. Marimekossa on parasta suomalaisuus, laatu ja värit! Ensimmäinen unelmalaukkunikin oli Marimekkon! :)

  VastaaPoista
 137. mielestäni marimekossa on parasta värit ja se että ne myös kestää!
  -satu.s-

  VastaaPoista
 138. Marimekossa mielestäni parasta on ihanat värit<3
  enni.ustinov@hotmail.com

  VastaaPoista
 139. Marimekossa on parasta se, että se erottuu muista omalla ihanalla tavallaan! Kaikki kuviot on niin upeita ja laadun olen todennut hyväksi. Myös kotimaisuus on mahtava juttu! :)

  vuoristorata@hotmail.com

  VastaaPoista
 140. Marimekossa on parasta aivan järjettömän upeat kuosit ja värit, ja vielä sekin että on kotimaista! :)

  VastaaPoista
 141. marimekossa on parasta suomalaisuus ja laatu !:)

  vilmaaleksandra@gmail.com

  VastaaPoista
 142. Suomalainen, kestävä laatu ja se, että vuosi toisensa jälkeen löydän sieltä aina jotain, joka sille hetkelle on täydellinen hankinta ja joka sellaisena pysyy monta vuotta eteenpäinkin. Ajattomuus.

  a_n_u_@hotmail.com

  VastaaPoista
 143. Marimekossa parasta ovat kankaiden upeat ja persoonalliset kuosit, sekä värit. Myös laatu ja suomalaisuus ovat tärkeitä asioita.

  ps. upeita kuvia :)<3

  VastaaPoista
 144. Laatu ja värit :) tipu_maria@hotmail.com

  VastaaPoista
 145. marimekossa parasta on omaperäisyys ja hillitty olemus. kuosit ja muodot on yhdistetty oudon kivalla tavalla toisiinsa se saa siitä sen "utopistisen" kuvan:) - reea_@hotmail.com

  VastaaPoista
 146. Parasta Marimekossa ovat raidat ja pallot. Ajatonta ja yksinkertaista!
  jennymaria.ferm@gmail.com

  VastaaPoista
 147. Marimekossa on kyllä parasta värien käyttö ja yksinkertaisuus. Selkeät kuviot tuovat uniikkia tuotteeseen kun tuotteeseen. Löytyy vaatetta nuorille kuin myös vanhoille. :)

  VastaaPoista
 148. Marimekossa on kyllä parasta värien käyttö ja yksinkertaisuus. Selkeät kuviot tuovat uniikkia tuotteeseen kun tuotteeseen. Löytyy vaatetta nuorille kuin myös vanhoille. :)

  VastaaPoista
 149. Marimekossa parasta on se, että siitä tulee aina oma koti mieleen ja perhe ja ystävät. aina kun on matkoilla ja on mukana vaikka marimekon raitapaita, niin tuntee olonsa niin kotoisaksi vaikkei kotona olisikaan. :) lisäksi kaikki marimekon tuotteet on niin laadukkaita ja yksinkertaisen ajattomia jotka tulee aina olemaan IN.

  VastaaPoista
 150. Kolme hienoa asiaa: Klassisuus,ajattomuus sekä ennen kaikkea suomalaisuus! :)
  jenskunu@hotmail.com

  VastaaPoista
 151. marimekossa on parasta realistisuus. se, että asiat kuvataan niin todellisesti ku mahdollista tietysti taiteen vapauksia hyödyntäen(: upeita kankaita!

  iina.vuorimaa@gmail.com

  VastaaPoista
 152. mistä ostit noi burgandyn väriset housut? :)

  VastaaPoista
 153. Laatu, klassisuus, suomalaisuus, monipuolinen valikoima, tietysti mari-paidat <3
  hanna8201@luukku.com

  VastaaPoista
 154. Marimekossa on parasta se, että siinä on käytetty mielikuvitusta eikä pelätä käyttää eri värejä tai luovuutta ! Marimekon kuviot ja kaikki vaatteet on ihanan värikkäitä ja vaatteita myös mukava käyttää :)

  VastaaPoista
 155. parasta marimekossa mahtavat värit ja tietty aina kannatetaan suomalaista:)!
  kaiken ikäisille sopivat vaatteet myös plussaa!

  veraveli@windowslive.com

  http://veukkis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 156. Se on yksinkertaista mutta silti hienoa ja tietenki suomalaista! :)

  simpleplanforever@luukku.com

  VastaaPoista
 157. Parasta Marimekossa persoonallisuus, ajattomuus ja kotimaisuus.

  anna.kivioja@kotinet.com

  VastaaPoista
 158. Marimekossa parasta on ihanat värit ja kuviot ja tietysti suomalaisuus!

  katariina321@gmail.com

  VastaaPoista
 159. kotimaisuus; suvi, sauna ja si... marimekko! hullunkurinen, arvaamaton, värikäs tai mustavalkoinen, toisaalta ajaton ja klassininen, jokaiselle jotakin :)

  anniina.kemi@gmail.com

  VastaaPoista
 160. Parasta on se, että nykyään siitä tulee mieleen paaaaaaaljon paljon muutakin kuin Unikko -kuosi (joka ei itselläni ei niin paljoa kolahda :-D). Vaatteet on oikeastikin tosi kivoja, sopivasti trendikkäitä mutta samalla ajattomia, ja astiat ja kankaat on ihan parhautta.

  anne-mari@pochetteroulette.com

  VastaaPoista
 161. Marimekossa parasta on se, että pienet söpöt Marimekko-jutut piristää päivää keskellä harmaata marraskuutakin!


  elli.felin@gmail.com

  VastaaPoista
 162. Marimekossa on parasta ihan mielettömät kuosit ja ajattomuus. Marimekko on niin viimeisen päälle mietittyä ja kuitenkin huoletonta ja suloista, ettei sitä voi olla rakastamatta. Suomalaisuus on yks tärkeimmistä ominaisuuksista Marimekossa ja mä ainakin olen tosi ylpeä, että täältä tulee jotain näin upeita tuotteita!

  sara.levanen@kymp.net

  VastaaPoista
 163. Kaunis ajattomuus!

  peikonsukka@hotmail.com

  VastaaPoista
 164. Suomalaisuus, kuosit ja kuviot, värit, yksinkertaisuus mutta kuitenkin kiinnostavuus, tunnelma, muotoilu, LAATU! ja se että marimekko ei ole niin massamuotia vaikka onkin suosittu

  r.valkeavirta@hotmail.com

  VastaaPoista
 165. Se, että he ovat pysyneet tyylilleen uskollisina jo vuosikymmenien ajan, mutta eivät silti ole jämähtäneet paikoilleen. Esim. nappiin mennyt näytös Nykin muotiviikoilla ja yhteistyö Conversen kanssa ovat olleet tosi hieno juttu!

  elinananas@yahoo.fi

  VastaaPoista
 166. parasta on mahtavat kuosit ja värit. siinäpä ne sulassa yksinkertaisuudessaan :)

  VastaaPoista
 167. Parasta Marimekossa on tyylikkyys, ajattomuus ja suomalaisuus. Ja tietenkin ne kaikki muistot joita se herättää.

  VastaaPoista
 168. Marimekossa on parasta persoonallisuus :)

  VastaaPoista
 169. Marimekossa on parasta se tunne, että pukee suomalaista päälle, mikä parasta vielä mukavaa ja hienoa sellaista!

  heidimarianne.oksanen@gmail.com

  VastaaPoista
 170. Parasta Marimekossa on toinen toistaan hurmaavammat tuotteet! OlenMari-tyttö henkeen ja vereen :D!

  aino_keto@hotmail.com

  VastaaPoista
 171. Marimekossa on ehdottomasti parasta tuotteiden värikkyys, mielenkiintoiset kuviot ja valintojen monipuolisuus =)

  tanja_salow@hotmail.com

  VastaaPoista
 172. Parasta Marimekossa on suomalaisuus, tyylikkyys ja ekologisuus.

  maija_@windowslive.com

  VastaaPoista
 173. parasta on samanaikainen trendikkyys että ajattomuus. tietää että vielä vuosienkin päästä vaate tuntuu hyvältä ja ajankohtaiselta!

  toivola.nina@gmail.com

  VastaaPoista
 174. Parasta Marimekossa on väri ja lämpö :)

  viiviemilia@gmail.com

  VastaaPoista
 175. Parasta on suomalaisuus ! :)
  miradelinas@hotmail.com

  VastaaPoista
 176. Se, että se ei vanhene ja muutenkin ne kaikki yksinkertaiset, mutta kauniit printit. (: girls4dance@hotmail.com

  VastaaPoista
 177. Parasta on se, että tuotteet ovat laadukkaita ja visuaalisia!
  mipe98@hotmail.com

  VastaaPoista
 178. parasta on suomalaisuus ja laatu ! (:

  jatta.pietil@hotmail.com

  VastaaPoista
 179. oi kyllä, olen rakastunut marimekkoon!
  kaikki marimekon tuotteet on niin trendikkäitä ja upeita, mutta samalla kotoisia ja pehmeitä. ja ennenkaikkea laadukkaita! toivoisin astia- ja vaatekaappini täyttyvän marimekosta. kerrankin voi olla ylpeä kotimaastaan!

  VastaaPoista
 180. Parasta marimekossa on ajattomuus ja yksinkertaisuus jotka tekevät marimekosta uniikiin ja ihanan! :)

  VastaaPoista
 181. Parasta on ihanat kuosit, värikkäät ja erottuvat :)

  VastaaPoista
 182. Parasta Marimekossa on kaikki! Kuosit, värit, raidat, printit... siellä on jokaiselle jotakin, vauvasta vaariin! Marimekko is the best!

  murphynlaki@yahoo.com

  VastaaPoista
 183. varmaan parasta on se että siellä on jokaiselle jotain, ne printit on kivoja ja ne kaikki jutut siellä on tosi laadukkaita:) mulla on penaali sieltä ja se on jo toinen marimekon penaali koska ne on oikeesti tosi hyviä!
  ja sit se että se on tosiaan suomalainen tuote :)
  linnea_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 184. Suomalaisuus ehdottomasti!

  VastaaPoista
 185. Parasta on monipuolisuus ja kestävyys! Tuotteet on laadukkaita ja kestää hyvin aikaa :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 186. Marimekossa parasta on ennakkoluulottomuus, upea väriloisto, leikkimielisyys, suomalainen simppeliys ja raikkaus. Näin alkajaisiksi :D

  katjamarian (at) gmail (piste) com

  VastaaPoista
 187. Ehdottomasta värikkyys ja leikkimielisyys. Marimekosta tulee sellainen koskaan ei tarvitse kasvaa aikuiseksi -fiilis. Monista Marimekon vaatteista, etenkin mekoista, tulee mulle mieleen Peppi Pitkätossu! Myös astioissa Marimekon muotoilu on erilaista ja ainakin omaa silmää hivelevää.

  spinningnight (at) gmail (piste) com

  VastaaPoista
 188. Parasta Marimekossa on ajattomuus, monipuolisuus ja laatu.

  theabroaders (at) gmail (piste) com

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.