maanantai 26. marraskuuta 2012

Christmas with Marimekko

_MG_1008_JB
Kuten muutama viikko sitten paljastinkin olevani mukana Marimekko-kamppanjassa jonka ansiosta pääsin Marimekon muotikuvauksiin. Kuvaukset olivat mahtavat niinkuin aikasemmassa postauksessa kerroinkin ja ensimmäisen asuni pääsittekin jo näkemään. Kun olemme jälleen palanneet Marimekon pariin, pääsen esittelemään teille toisen asuistani. Päällä mulla on Marimekon upea Tanko-neulehame, nimen mukaan sen kuuluisi olla hame mutta kun se oli vähän iso mulle joten sovelsin ja nostin sen mekoksi. Tässä on yksi Marimekon mahtavimpia puolia, sen vaatteita voi soveltaa ja stailata niinkuin haluaa. Sen yksinkertaisuus ja mahtavat kuosit tekevät siitä kauniin. Stailasin hameen mun näköseks laittamalla hameen päälle palan itseäni eli lemppari farkkuliivin. Tällänen hame on täydellinen arkeen kuin juhlaankin. Nyt siis kaikki äkkiä Marimekon liikkeeseen ostamaan tälläinen upea hame tai kenties mekko, tai jos ei tämä miellytä Marimekolla on valtava valikoima erilaisia mekkoja ja hameita kaiken ikäisille ja näköisille. Ja te jotka ette asu Marimekon liikkeiden lähettyvissä, älkää antako itkun tulla puseroon nimittäin pääsette shoppailemaan Marimekon tuotteita heidän verkkokaupastaan.
_MG_0990_JB_2

My Marimekko Xmas Dream list.
Kuva 3
Väsäilin tälläsen mahtavan My Marimekko Xmas dream listfiilistelytaulun Pinterestin sivulle. Tänään katselin ulos ikkunasta eikä vieläkään yhtään lunta, joten rupesin netistä fiilistelemään kuvia lumesta talvesta, jouluvaloista ja ihanasta tunnelmasta. Kaiken tän keskeltä ajattelin Marimekkoa, mieleeni jäi etenkin Marimekon Huppelus-takki, lämpimän näköisestä takista huokuu jotenkin viime talven fiilikset. Takkia saa vielä oranssin sekä sinisen värisenä jos ei tykkää niin paljon mustasta kuin minä itse.

Mahtavinta tässä on se, että te aivan ihanat lukijat pääsette osallistumaan kilpailuun jossa paras palkitaan 500€  lahjakorttilla Marimekolle. Osallistutte kilpailuun mukaan tekemällä teidän ikioman Pinterest fiilistely taulun jossa käytätte teidän mielikuvitustanne ja vain katto on rajana. Muistakaan kuitenkin nimetä teidän boardit nimellä My Marimekko Xmast dream list.
Kun boardi on valmis, linkittäkää kommentti boxiin teidän mahtavat luomuksenne! Onnea kilpailuun.

PS:  Marimekon kilpailun voittajat jotka vastasivat kysymykseen "parasta Marimekossa?" seuraavasti; 

marimekossa on ehdottomasti parasta kotimaisuus ja ajattomuus. marimekon kuosit ja värit ovat hyvin omanäköisiä ja erilaisia, mikä tekeekin siitä mielenkiintoista. materiaalit on laatua eikä niihin joudu pettymään koskaan.
hinnat ovat laadun ja kotimaisuuden takia kohdallaan ja niistä maksaa enemmän kuin mielellään. erityisesti astiat ovat ostoslistalla hyvin usein=)

mua enemmänkin harmittaa, kuinka niin monelle tulee marimekosta inho-reaktio. etenkin unikko-kuosin takia ja marimekkoa ajatellessa kaikki mielletään siihen. marimekko on niin paljon enemmän ja väitän, että niiltä löytyy jokaiselle jotakin jos osaa katsoa avarammin=)


ja

Parasta Marimekossa on, että se yhdistää sukupolvia. Mageimmat muistot kesämökiltä kun Mummun, Äidin ja siskojen kanssa vedeltiin kaikki samanlaiset mari-pyjamat päällä saunalta takaisin mökille!! :)


Eli  VOITTAJAT ovat; MINNNA, annielove
voittajat ilmottakaa yhteystietonne minulle sähköpostitse (juuli.ronka@koti.fimnet.fi) mahdollisimman pian! Jos en kuule teistä viimeistään 30.11 arvon lahjakortit uudelleen.
Onnea voittajille ja kiitos kaikille ihanille osallistujille.


with love 
Juuli 
  

10 kommenttia:

 1. Rakastan Marimekon uutta punaista Oiva-teekannua ja Jurmo-pussilakanoita. <3
  Tässä on unelmalistani: https://pinterest.com/petrichore/my-marimekko-xmas-dream-list/

  VastaaPoista
 2. miltä tuntuu kun kaisa tulee vihdoin takaisin suomeen? :) ootko ikävöinyt kaisaa paljon?

  VastaaPoista
 3. Tällaisissa tunnelmissa http://pinterest.com/nonnaaa/my-marimekko-xmast-dream-list/

  Jouluntoivotuksin,
  Johanna

  VastaaPoista
 4. http://pinterest.com/jennaerika/my-marimekko-xmast-dream-list/ (:

  VastaaPoista
 5. Marimekko, joulu ja Pinterest. Lyömätön kolmikko!
  http://pinterest.com/elisael/my-marimekko-xmast-dream-list/

  VastaaPoista
 6. Marimekko, joulu ja Pinterest. Lyömätön kolmikko!
  http://pinterest.com/elisael/my-marimekko-xmast-dream-list/

  VastaaPoista
 7. http://pinterest.com/palepauliina/my-marimekko-xmas-dream-list/

  noi on siis kai jo arvottu jo, mutta lisään nyt jokatapauksessa :)

  VastaaPoista
 8. http://pinterest.com/reettta/my-marimekko-xmas-dream-list/

  oonkohan myöhässä? :D noh kuitenkin ajattelinpa vielä lisätä... :D

  VastaaPoista
 9. http://pinterest.com/sinnex/my-marimekko-xmas-dream-list/

  VastaaPoista
 10. http://pinterest.com/nannushka/my-marimekko-christmas-dream-list/

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.