maanantai 3. joulukuuta 2012

“What you do, the way you think, makes you beautiful.” - Juhlameikki

IMG_9404
Myöhäinen "the naked truth" kuva heh
IMG_9405
BB-voide by Garnier
IMG_9406
Clinique
IMG_9409
Minä pohjameikkin lisäyksen jälkeen, jonka levitän yleensä ihan vaan käsin. Joskus oon kokeillu erilaisia pensseleitä mut ne pensselit yleensä imee kaiken voiteen.
IMG_9410
Guerlinen aurinkopuuteri, ihan paras. Tää on ehdottomasti paras aurinkopuuteri jota olen koskaan käyttänyt, eli jos joku teistä taistelee aurinkopuuterin löytämisessä niin tää on ehdottomasti mun suositus.
IMG_9411
Lumenen kulmakynä ja kulmageeli
IMG_9413
IMG_9414
IMG_9415
Barcelonasta ostettu Sephoran luomiväri pakkaus. Olin ehkä vähän pettynyt, kun Sephoran tuotteita hehkutetaan tosi paljon ja tämä ei kuitenkaan vastannut ihan kaikkiin odotuksiini.
IMG_9416
IMG_9417
Eli mun tarkotus oli laittaa tota hopeaa väriä, joka on ns. pohjana seuraavalle värille.. ( hyvä selittäjä)
IMG_9418
IMG_9419
IMG_9422
IMG_9424
Eli tässä mun silmät sen jälkeen kun lisäsin mustaa Sephoran luomiväriä. Kuvissa ei ehkä näy noi värit niin hyvin mitä luonnossa, mutta mielestäni niistä tulee ihan kivat.
IMG_9425
IMG_9427
IMG_9428
IMG_9429
Tän "lookin" voi jättää tälläseks ilman mitään huulipunaa tai sitten voi lisätä vähän sävyä huuliin. Mulle kävi pikku moka, unohdin kokonaan laittaa ripsiväriä.. Mutta ei se kauheesti näy onneksi muutenkaan, mutta niin tähän voi laittaa vaikka tekoripset jos haluu vähän enemmän meinkiä.
IMG_9430
IMG_9433
IMG_9434
IMG_9435
Ja tässä sitten huulipunan kanssa. Miten tykkää..! Kumpi teijän mielestä on kivempi?

Tähä loppuun voisin vielä lisätä sitä, ennen kuin te tuomitsette mun meikkaustaitoja tai siellä toisella puolella ruutua on joku vaikkapa kosmetologi alan ammattilainen; minähän en siis ole meikkaaja olen oppinut ihan tässä elämän kanssa mikä vois näyttää kivalta ainakin omasta mielestä omassa naamassa. En myöskään tiedä melkein mitään oikeita termejä mihinkään eli siinäkin mielessä olen hyvin amatöörimäinen, enkä tiedä kannataako multa ottaa välttämättä meikkaamisessa mallia.

Ja nyt monet varmaankin kysyy, onko tämä sun arkimeikki? Jep siis ei ole mun arkimeikki, voisin pistää noi vaikka illallisjuhliin tai muuten vähän hienompaan tilaisuuteen. En lähes koskaan käytä huulipunaa, koska en aina tykkää siitä miltä mun huulet näyttää. Ja niinkuin kuvistakin näkyy ne on vähän rohtuneet( kyllä hoidan niitä siitä huolimatta). Joskus jos mut näkee kaupungilla tollasissa, olen siis ehkä menossa jonnekkin tai sitten mulla on ollut kotona tosi tylsää ja siks innostunut meikkaamaan, tai joskus oikeesti muuten vaan piristän arkee panostamalla pikkasen enemmän mun kasvoihin.
Mut kaikessa muussa, esim ihon hoidossa olen tosi laiska.
ELI miten Juuli hoitaa ihoaan( follow the short easy steps);
- Pese kylmällä vedellä kasvot aamulla herätessä
- laita perus rasvaa( mikä vaan käy) tai laita bb voidetta
- illalla pese meikit pois meikinpoisto aineella
- pese naama lämpimällä vedellä
-laita mitä vaan perus rasvaa.. hah!

Ja tohon "the naked truth".. Mun mielestä kaikki naiset on kauniita ilman ja meikin kanssa, ja mun mielestä ei turhan isolla määrällä meikkiä kannata kauniita kasvoja peittää. Jokaisen virheen ja erheen kanssa tulis oppia elämään, esimerkiksi mulla on "todella paljon" arpia naamassa jotka on tullut lapsuudessa..( olin hurja lapsi :D) Joskus mulle sanottiin että näytän siltä, että olisin tullut tappelusta( kiitos) Mut mä oon oppinut elämään niiden kanssa enkä itse edes nää niitä. Vaikka yleensä se menee just toisin päin. Mun mielestä jokaisen naisen tulis hyväksyä itsensä sellaisenaan, ja pitää itseään kauniina. Monesti se on tosi iso haaste ja joillain ylitsepääsemätön, mut joskus käyttäkää aikaa ja katsokaa peilistä; kehukaa itseänne, sanokaa omia hyviä puolia(vaikka mielessä), miettikää kuinka onnekkaita otte omista piirteistänne.

Tulipa pitkä juttu mutta toivottavasti tästä oli hyötyä tai tykkäsitte!

with love
Juuli 

75 kommenttia:

  1. Voi tajuton sä oot kyllä niin kaunis!!

    VastaaPoista
  2. ihanaa tekstiä ja yllä olevat kuvat ovat erittäin selkeitä :)

    VastaaPoista
  3. Mikä sävy toi kulmakynä on? Näyttää tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
  4. hei voisit tehä sellasen postauksen missä pyytäisit niitä bloggaajia kenellä on alle 100 tai alle 80 lukijaa linkittämään blogejaan tänne, ja voisit niistä valita vaikka kuusi sun mielestä parasta:) olis kiva löytää sellasia blogeja mitkä on hyviä mut millä on vähän lukijoita joten nekin tulis löydetyiksi:) en tiiä pidätkö ideaa ihan tyhmänä mut se ois tosi kiva!:) oot tosi kaunis, tää sun blogi on uskomaton, ja saan sun jutuista niin paljo lohtua ja hyvää mieltä! oot aivan ihana♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin mä sellasen tehdä jossain vaiheessa, en vain tiedä että milloin koska siinä menee niin paljon aikaa ja en tiiä millon mulla on sellasta aikaa :(

      Poista
  5. Ihanuus meikki ♥ Oon kropaltani aikalailla samaa luokkaa sun kanssa, nii haluisin kysyä minkä kokosia dr.denimeitä käytät? Mä en oikeen osaa päättää koskaan siellä kaupassa mikä olis hyvä :D Ehkä maailman idioottimaisin kysymys mutta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei oo tyhmä kysymys. Mä käytän S nyt mut ne on liian isot! Joten XS :)

      Poista
  6. Tää oli tosi ihana postaus :-) toi viimenen kohta on hyvin sanottu, toivottavast oppis tykkäämään itestään sellasena kun on :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) hah niin no kyllä ajan kanssa viimeistään oppii kai :)

      Poista
  7. Juuli oot ihana!! Ehdottomasti yks mun lempibloggareista!! On ihan uskomatonta miten oot noin ajatteleva ja sellanen aikuismainen hyvällä tavalla vitsi susta pitäis ottaa mallia ihan oikeesti!! Ja vielä sen verran että musta on ihana kun näitten bloggausten perusteella sä ja kaisa/enja/peppi ootte niin ihania ystäviä ja sellasia uskollisia toisillenne!! Tsemppii kouluun ja muutenki sun elämään :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua kiitos tosi paljon :) ihan sika kiva kommentti ja oon tosi otettu! Kiitos kommentista!!

      Poista
  8. Hei! Mietin tässä, että mikä toi kulmageeli on ja miten se laitetaan ja miksi?:D ps. Pakko kommentoida, että oot todella upea tyttö, meikitön on ehdottomasti kauneutta :) en uskalla ikinä kommentoida tänne mitään, vaikka sitäki herkemmmin Instagramissa tulee tykkäiltyä kuvistas :) ihan mahtavuutta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä yleensä laitetaan et kulmakarvat pysyy paikallaan tietyssä asennossa ku joillain ne menee sekasin :D nii no en mä sitä tarvis mut laitanpahan vaan.. :D kiitos tosi paljon :) miksii! saa uskaltaa hah :)

      Poista
  9. mä tykkään just tommosesta meikistä! tykkään meikata varsinkin viikonloppuisin kun on kunnolla aikaa, koska töissä en käytä mitään ehostusta :D mua kiinnostais nähdä video tai just tämmönen kuvasarja siitä kuinka saat sun kulmat noin hyvän näköseksi. Oon monesti nähny kaupoissa tota kulmageeliä mutten koskaan oo tajunnu miten sitä periaatteessa käytetään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah kiitos :) JOo voisin mä sellasenkin joskus tehä, mut haluisin siitä kivan laatusen ja sellai :)! nii no en mäkään sitä perjaatteessa tarvis, käytän sitä vaan tavan vuoks ja kulmat ehkä pysyy paremmin " kasassa":D

      Poista
  10. oot niin kaunis meikillä ja ilman! :)

    -Linda

    VastaaPoista
  11. missä sävyssä sulla on toi lumenen kulmakynä? mulla on meinaan samanlainen :) entä antaaks toi lumenen kulmageeli hyvän pidon ja antaaks se jotain väriäkin kulmille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EI mulla oo kyllä mitään hajua tost kulmakynästä, se on niin vanha että ei näy sitä tekstiäkään koko kynässä :D hah! nojoo, kyl se pitää ainaki ihan hyvin kasassa ja sillai, kyl se vähän tummentaa kulmia entisestään vielä :)

      Poista
  12. hurjaa nähä meikittömiä kuvia bloggareista ja miten bloggarit saakin itsensä näyttämään niin paljon kauniimmilta meikin ansiosta! rohkeeta kun laitoit itsestäsi meikittömän kuvan! tuo meikki on tosi kiva ja saat hyvin sillä sun kasvot esiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah onhan se aika hurjaa :) Nojoo, ei meikki nyt kaikkea peitä, ja kai se on meikin tehtäväkin tehä kauniimmaks ja korostaa omia piirteitä :) tykkään kyllä miltä näytän vaikka ei olis meikkiä, ehkä väsyneemmältä ja sellaselta, mutta ei ollu kauhian iso kynnys siis.. :) kiitos!

      Poista
  13. no ei kyllä muutaan mitään sun arpia huomaa ja ei ihme että oot tyytyväine omaan ulkonäköös.. oot ihan tajuttoman kaunis sekä ilman meikkiä että meikin kanssa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on niitä arpia, ehkei niitä kuvissa nää mut esim otsassa, poskessa ja silmäkulmassa on arvet( onneks ihan ihonvärisiä) Kiitos paljon :)

      Poista
  14. man, i liked you more with much less eye makeup. you would look so awesome with matte brown eyeshadows, peachy-orangy cheeks and soft peachy-orangy lips. beautiful face structure!

    VastaaPoista
  15. Tää oli mun mielestä super hyvä postaus :) Oli kiva tämmönen vaihtelu sun normi postauksiin!
    - Emma

    VastaaPoista
  16. Eihän sun kasvoissa edes näy mitään arpia tai muita jälkiä. Oot todella kaunis ja hieno meikki! : )

    + sun tyylisi on aivan ihana! Yritän luoda samantapaista...

    VastaaPoista
  17. Sä olet kyllä niin kaunis! :) Kumpiki lookki, punalla ja ilman on kauniita :)!

    http://lolimte.blogspot.com

    VastaaPoista
  18. ihana meikki! :) ootko tässä kihartanu? milläs

    VastaaPoista
  19. kiva postaus ! juhlameikki on tosi upee, mut oot kans kaunis ilman meikkiäkin :)

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
  20. oot kaunis ilman meikkiä!

    VastaaPoista
  21. Tosi kivat noi silmämeikit ja kulmat! :)

    VastaaPoista
  22. huulipunan kanssa on kivempi!:)

    VastaaPoista
  23. Suosittelen häivyttään ton meikkivoiderajan huulien kaarilta vastaisuudessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jees, se on vaa tosta valosta kans! kyllä mä sitä yritin :(

      Poista
  24. voi että kun kirjotit tosi ihanasti! vaikutat kyllä niin ihanalta ja tosi luotettavalta ihmiseltä, en tiiä miks mut susta saa vaan semmosen kuvan :D ja oot kaiken tän lisäks vielä kaunis, huhhuh! susta jos kestä pitäis kaikkien ottaa mallia :) hauskaa joulunodotusta sulle juuli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) ihana kommentti, ihana sinä! samoin tosi kivaa joulunodotusta sinnekkin :)

      Poista
  25. Herranjumala miten kaunis oot! Katoin jo ekasta kuvasta, että ootpa supernätti ilman meikkiä, mutta kyllä toi viiminen kuva on ihan törkeen kaunis myös:D Kyllä sun kelpaa, sekä meikillä että ilman!:)

    http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) hah nojoo, tykkään kuitenki pistää itteni nätiks :)

      Poista
  26. Näytät niin kauniilta ja raikkaalta ilman meikkiä! Kaikki haluais varmasti näyttää sinulta! <3 Omasta mielestäni toi paksu meikki saa sut näyttää ehkä liian vanhalta, samanlaiselta ku kaikki muutkin. Sun makee luusto tulee meikittömänä parhaiten esiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon, kiva kuulla :) haha no tuskin kaikki.. :D nojaah, ei tossa kauheesti oo kyllä meikkiä, etten sanois et paksu mut no ni i get your point!

      Poista
  27. Siis juma mikä LUUSTO sulla on! Wow! Olet upea! :) xx

    VastaaPoista
  28. Miten kulmageeli toimii?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pitää kulmakarvat " kasassa" eli antaa niihin pitoa ja hieman väriä :)

      Poista
  29. oii, oletpas kaunis!! Rakastan sun luuston rakennetta, silmät on ihanat! :-) Joskus mulle tulee mieleen haltia sun kasvoista,heh! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) haha ai haltia ? aijjaa no toivottavasti toi on kohteliaisuus :)

      Poista
  30. Käytätkö ripsiväriä? :) En tiiä oonko sokee mutten hoksannu että oisit käyttäny tähän meikkiin sitä ollenkaan.

    VastaaPoista
  31. you are so beautiful :)

    xx, rebecca
    awayinparadise.blogspot.com

    VastaaPoista
  32. Ihana teksti, ja oot ihana ihminen, tulee aina nii hyvä olo ku luen sun blogii:DD

    VastaaPoista
  33. ooot iha täydellinen juuli kai sä tiiät sen ??
    terve. empa, if you know what i mean ;)

    VastaaPoista
  34. ompas kiva blogi! :) http://lifeandlittlemore.blogspot.fi

    VastaaPoista
  35. Oot ihanan näkönen ilman meikkii! (: Mut kun on tää postaus: http://big-spender-juuli.blogspot.fi/2011/05/hellurei-kuulumisia.html

    niin mistä ostit ton feikki kielikorun ja lähteeks se helposti irti kun se on sen imun avulla siinä kiinni? ja oliko ton sun kielikorupallon koko 8mm? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis ne on ihan kaks magneetti palloa jotka on kielen alla ja kielen päällä hah :)

      Poista
  36. miten saat tosta kajaali rajauksesta noin paksun? Itsellä se näyttää todella sutaistulta ja en saa sitä mitenkään D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. emmä tiiä hah :D siinä menee aina ihan kauheen kauan et saan niistä täydelliset :D

      Poista
  37. voi suloisuus miten ihana olet ilman meikkiäkin!! ja arvet kertoo elämästä tietysti turha niitä on peitellä:)! söpöläinen olet<3

    VastaaPoista
  38. Ihana blogi ja aivan mahtava postaus :) ♥

    kisstherain-p.blogspot.com

    VastaaPoista
  39. heippa!pirtee blogi,ihana lukea!=) tää nyt ei oikein tähän kauneusjutskuun liity,mutta mikä kamera sulla on?=D ja kaunis tottakai, ilman meikkiä aina parempi kun siitä nyt täällä on puhe

    VastaaPoista
  40. olet luonnonkaunis tyttö, ei ne tartte meikkiä! mikä kamera ja objektiivi sulla on käytössä, vähän aiheesta poiketen?

    VastaaPoista
  41. noi huulipunat on aika huonosti/huolimattomasti laitettu...sulla jää muuten tosta bb:stä aika isot rajat huulte ympärille! kannattaa ostaa vähä vaaleempi sävy toi on vähän liian tumma sulle. mut noi silmämeikit on ihan törkeen hienot! ja tollaset tummat kaarevat ja pitkät kulmat sopii sulle tosi hyvin.

    VastaaPoista
  42. MITEN SAAT KIHARAT PYSYMÄÄNB YÖN YLI, PIDTKÖ HIUKSIA KIINNI YMS yö

    VastaaPoista
  43. Vitsi oot kaunis :) ja mistä ostit ton bb voiteen ku mäki haluisin <3 mut oot törkeet upee (:

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.