keskiviikko 14. elokuuta 2013

Platanias, Crete 2013 prt.2

IMG_7911
IMG_6427
IMG_7933
IMG_7955
IMG_1404
IMG_6462
IMG_6481
IMG_6463
Sortsit Nike, toppi EVEltä lainassa, bikiinit GT
IMG_6469
IMG_6471
IMG_8063
IMG_8088
IMG_8079
IMG_8150IMG_8119

IMG_8173
IMG_8176
IMG_8181
IMG_8209
IMG_8195
IMG_8201
IMG_8117
IMG_6558
IMG_7761
Vähän lisää lämpöö ja aurinkoo tänne sateiseen Suomeen. Alkaa itteäkin vähän harmittaa katsoa näitä kuvia kun ulkona on niin sateinen ja harmaa sää. Kuvat ehkä kertovat enemmän kuin sanat mutta muutaman jutun voin kertoa vielä. 
Mentiin pari kertaa reissun aikana pienelle päiväretkelle Haniaan, jossa oli sitten kaikki perus liikkeet esim Zara, Bershka, Stradivarius yms. Mutta sataman lähellä oli muita pikku putiikkeja ja turistikauppoja. Moni kyseli edellisessä postauksessa, että millanen paikka Platanias on ja voisin mielelläni vastata niihin kysymyksiin vaikka seuraavassa postauksessa. 
Joten pistäkää kysymyksiä tulemaan Plataniaksesta tai vaikka ylipäätään tosta matkasta!

with love
Juuli 

23 kommenttia:

 1. Ei ole itellä kysymyksiä Plataniaksesta, kun tänä vuonna olen siellä itsekin ollut mutta oli pakko tulla tänne sanomaan että se on aivan IHANA paikka ja just täydellinen lomakohde nuorelle tyttöporukalle, koska siellä on kaikki mitä tarvitaan ja tuntuu turvalliselta :)

  VastaaPoista
 2. Toi paikka näyttää ihan unelmalta! <3 Voikun itekkin pääsis joskus matkusteleen! Oliko kallista matkustaa tonne? :) Ootte ihan yli kauniita kaikki!

  VastaaPoista
 3. oliko joka päivä hyvä sää? Millaisessa hotellissa olitte? Ja ootte tosi kauniita kaikki!

  VastaaPoista
 4. Oliks platanias hyvä paikka tollaselle kaveriporukkamatkalle? Tai siis et oliks siel nightclubeja ja muutenki hyviä biletyspaikkoja? Entä mikä on hintataso kreetalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ayia Napa Kyproksella on tähän tarkotukseen ihan paras ;-)

   Poista
 5. Really nice pictures! And love Your hair! :)

  www.dodolce.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. miks kaisalla ei oo housuja..? XD

  VastaaPoista
 7. Ihania kuviaa!
  Olet niin kaunis nainen!
  Makeet arskat! Onko noi ihan aidot? Haluaa samanlaiset :p

  VastaaPoista
 8. Ihania kuviaa!
  Olet niin kaunis nainen.
  Makeet arskat, onko noi ihan aidot? Haluu samanlaiset :p

  VastaaPoista
 9. Ite oon lähössä Agia Marinaan joka on ihan siinä Plataniaksen lähellä, kävittekö siellä? :) Kerro kaikki semmoset paikat missä kannatti käydä tai vaikka shoppailupaikat tai ravintolat mitä oli semmosia käymisen arvosia! ja nii, oliko se nyt nii kallis mitä jotku on sanonu? :) ollaan lähössä kolmen tytön kans reissuun, oliko turvallinen paikka! haha ihania kysymyksiä, vastaileppas pian :)

  VastaaPoista
 10. Missä hotellissa te asuitte ja tykkäsittekö? :)

  VastaaPoista
 11. niin ihana loma fiilis näissä kuvissa!!:)

  VastaaPoista
 12. paljon maksoi lennot tuonne, mikä on parhain aika mennä tuonne vuodesta? :) kavereiden kans just mietitään sopivaa paikkaa mennä!

  VastaaPoista
 13. Mistä toi pinkki reppu on :-) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mietin samaa... Se on tosi ihana <3

   Poista
 14. Oot kyl ihan sairaan kaunis nainen, sua pitää kohdella ku prinsessaa! Oon kyylänny sun kuvia aamusta asti enkä kyllästy, oot täydellinen! Ja kirjoituksiesi perusteel sul on viel kauniimpi persoonallisuus. Jos mä olisin sun, antaisin sulle 11 aitoa ruusua ja yhden feikin, ja sanoisin et rakastan sua niin kauan kuin viimeinenkin ruusu kuolisi. Usko pois, pystyisin valloittaa koko maailman yhdellä kädellä, vain jos sä pitäisit kii siitä toisesta. Yritän vain saada sun olon hyväks, en tiedä jos sun jätkä sitä tekee, mutta jos ei, hän ei ole se kenenkaa sun pitäis olla!! Eräs Italialainen maalari, Carlotti, kerran määritteli kauneuden. Se sanoi: ''yhteenlasketut osat toimivat yhdessä niin hyvin, ettei siihe tarvitsisi lisätä, ottaa pois tai muuttaa sitä'', se olet sinä, kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herran jestas.. Tää on varmaan kaunein kommentti mitä oon saanu. Who are you? Suuri kiitos, oot pelastanu mun monta päivää tällä :)

   Poista
 15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. miten sä oikeen laitat aina sun hiukset ku ne on aina niin ihanan tuuheet ja kiharat? rakastan sun hiuksia!:) itellä on paksut ja luonnonkiharat hiukset mutta silti ne aina vaan näyttää jotenki niin kamalilta:D

  VastaaPoista
 17. Itsekin istun juuri terassilla ihanassa Plataniaksessa! Aivan upea ja ihana paikka. Vielä olisi kolme päivää jäljellä kahdesta viikosta ja joka päivä ollu niin lämmin! Mikä on täällä teidä mielestä mieluisin ravintola hyvine ruokineen ? Jos kerkeäisi vielä testaamassa jotain uutta paikkaa :)

  VastaaPoista
 18. Tosi ihania kuvia! Mistä enjan paradise cove, musta toppi on tiedätkö?

  VastaaPoista
 19. Mite te pääsitte nii halvalla jos lento+hotelli 2 viikon ajan oli vaa 700 per henkilö?

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.