maanantai 5. elokuuta 2013

Voittaja ja terveiset!!

IMG_6849

ISO aurinkoinen hymy ja halaus Kreetan auringon alta! En muistanut kertoa teille täällä blogin puolella lähdöstäni tänne, mutta ne jotka seuraa Paper Planesia Facebookissa tai mun instagram käyttäjää (paperplanesj) huomasivat sen ehkäpä sieltä. Mulla ei tosiaan oo ollu oikeastaan nettiä muuta kuin kahviloissa etc, joka on toisaalta ihan rentouttavaa. Ei koko ajan tarvitse olla kännykän ääressä.. Mutta ei matkasta vielä tämän enempää nyt entistä iloisempaan aiheeseen ainakin yhdelle kyseiselle henkilölle..

DRUM ROLL PLEASE!


SUMMER HEAT SKABAN VOITTAJA ON ANNI (jonka blogia menin myös kyyläämään hih, Trapped in illustration ) !! ISO HALAUS TÄÄLTÄ SINNE! Nyt Anni tarkkailemaan sähköpostiasi. 


with love
Juuli 

7 kommenttia:

 1. oi että oootte upeita kaikki!

  VastaaPoista
 2. En ollut kotona kun sähköpostiin ilmesty se viesti ja tuijotin varmaan 5 minuuttia puhelimen näyttöä ymmärtämättä koko tekstiä :D äää oon niin hämmentyny ja ilonen samaan aikaan, kiitos paljon! :')

  VastaaPoista
 3. Tää on sanottu niin sata kertaa mutta siis miten ihmeessä voitte olla kaikki noin kauniita!

  VastaaPoista
 4. mikset tee postausta ku olit torniossa??? :P näin sut mut olin autossa nii en voinu tulla moikkaan :DD -jenni

  VastaaPoista
 5. Moikka! Eksyin sun blogiin kun etsin itelleni vanhojentanssimekkoa, kymmeneniä ja kymmeniä nettikauppoja selanneena oon kohta ihan hermoromahduksen partaalla vaikka aikaa on vielä monta kuukautta:-D Kuitenkin, rakastuin sun mekkoon niin palavasti etten pääse siitä yli, tiedätkö tehäänkö noita mekkoja vai onko toi sun ihan uniikki? Et varmaan myy sitä mihinkään hintaan? Kiitos jos vastaat, voit vastata myös facebookkiin, mut löytää nimellä fanni paappanen :)

  VastaaPoista
 6. hei voisitko linkata tähän alas noiden sun kavereideskin blogit jos niitä on? :-)

  VastaaPoista
 7. Missä hotellissa olitte tuolla kreetalla? ja olitteko tyytyväisiä, jtn hyviä/ huonoja juttuja? :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.