tiistai 20. elokuuta 2013

Weekend Festival 2013

IMG_6033
IMG_6038
IMG_6042
IMG_6046
IMG_6049
IMG_6083
IMG_6052
IMG_6030
IMG_6094
IMG_6089
IMG_6092
collage23
collage4
IMG_6084
IMG_6189
IMG_6192
Vähän kuvia Weekendistä mun tai meidän silmin! Tiiän, että monet on jo korvia myöten täynnä näitä Weekend hehkutuksia mutta oli munkin pakko vähän pistää sieltä kuvaa. Kaikki kuvat otin iPhonella ja muutamat kuvat on Kaisan iPhonella, mutta ihan ok laatusia ja näkyy ainakin meijän fiilikset kuvista eikö vaan? 
Eniten Weekend Festareilla odotin Armin van Buurenia sekä Dimitri Vegas & Like mikea. Armin van Buuren oli mahtava, jäin sanattomaksi. Dimitri Vegas & Like mike oli mahtava musiikiltaan, mutta itse esitys jäi vähän tylsäksi. Olisin halunnut, että musiikki olisi ollut kovemmalla. David Guetta yllätti jälleen showllaan, mahtava fiilis ja huomasi, että yleisö nautti. Tänä vuonna keikka oli paremmin järjestetty lukuun ottamatta sitä, että kaksi mailman tähteä esiintyi teltassa johon mahtui alle puolet koko festareilla olijoista.. harmi! JA kiitos teille kaikille ihanille lukijoille jotka tulivat moikkailemaan mua, tuli tosi kiva fiilis! 

with love
Juuli 

ps. Mitä muut tykkäsitte jotka olivat siellä? Eihän teille käyny mitään onnettomuuksia?

17 kommenttia:

 1. Mistä oot löytänyt noi RayBanit!? Oon koittanut metsästää niitä kaikkialta, mutta tuloksetta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plataniakselta :) ELi Kreetalta..Kyllä niitä varmasti suomestakin löytyy.. Mutta noihan siis ei ole aidot :( :D

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) en tiiä muistatko, mut moikattiin sua eclipsessä yks ilta kreetalla hahaa! :D ja vähän random mut Enja näyttää ihan Lucy Halelta tos tokas kuvas!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah muistan muistan!! oli tosi hauska nähdä lukijoita siellä!! Hah niin moni sanoo noin ja itseasiassa voisin itsekkin nähdä yhtäläisyyden!

   Poista
 3. mikä tossa sun yläikenessä on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jaa varmaan siinä on luu alla en kuule tiiä :D

   Poista
 4. Joitko itteäs känniin tuolla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no en mä 8 euron tölkkibissellä.. tulis aika kalliit kännit :D

   Poista
 5. äää weekend festivaalit, ihan parasta oli :D ! Olin itekki ja oli kyllä taas niin kivaa <3 Näin sut muute ku ne kuvas ni taisin nähä sut ku näyit (voiko noin edes sanoa :D?) niissä screeneissä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli sika jees!! hah aaa joo!! oltiin just tultu sinne sisään! oli aika hassua.

   Poista
 6. mistä toi ihanan armeijanvihree takki/paita on? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai joka on mun päällä? se on Linan ja ostettu Zarasta!!:)

   Poista
 7. Oh my god, en tienny et oot kaitaalla ja oon lueskellu sun blogii! Oli ilonen yllätys ja alan kyllä aktiivisesti lukee sun mahtavaa blogia! :) mitä mieltä oot ykkösistä? :D ps oot oikeesti yks kauneimmist ihmisist ketä oon koskaa nähny! Ja sul on ehk ihanimmat hiukset ikinä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah aijjaa! oon kyl tosi monta kertaa siitä maininnut :) hah kiva kuulla kiitos <3 Jaa en tiiä kun en tunne niitä oikeastaan.. Nyt kolmosena ei oo oikeen kurssejakaan niiden kanssa! voivoi ihana kiitos <3

   Poista
 8. Mistä toi enjan vihreä takki on, tiedätkö? Oon ettiny just samanlaista, ja vielä hupullisena! :-) Ootte kaikki myös tosi nättinä ollu weekendissä :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.