sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Shopaholic

IMG_9389
IMG_9390
IMG_9405
IMG_9392
IMG_9393
IMG_9395
IMG_9397
IMG_9398
IMG_9401
IMG_9402
IMG_9420
IMG_9407
IMG_9415
IMG_9411
IMG_9416
JEE nyt on uudet jutut kotiutunut! Ihanaa en kestä kaikki oli niin ihania ja hyvän kokosia. Ainoot vähän tiukat oli noi "lenkkari"( en nyt keksi niille toista nimea.. koitin miettiä mutta tajuatte pointin kuitenkin), musta tuntuu et ne kuitenkin muokkautuu jalkaan niinkun usein mun muutkin kengät. Vitsi tää netistä tilaaminen on jotenkin tosi koukuttavaa.. kun se tuntuu niin helpolta jotenkin.

Vitsi oon ollut jotenkin tosi laiska kuvaamaan lähiaikoina tai ylipäätään postaamaan, jotenkin toi harmaus ja sateinen ilma masentaa. Mutta nyt otan kyllä itteeni niskasta kiinni ja alan myös toteuttamaan toivepostauksia :)

with love
Juuli 

15 kommenttia:

  1. Ehkä maailman siisteimmät noi nilkkurit kultasilla yksityiskohdilla!!! Ohgodd oon superjealous....

    http://essi-bltn.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. vitsi miten kivat noi "lenkkarit" on!
    toi netistä tilaaminen on kyl niin petollista, ku se on vaan niin helppoo klikkailla tuotteet ostokoriin :D sen takii mun tilin saldo on aina iha nollassa ku en pysty vastustaa haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) harmi vaan ku oli vielä vähän tiukat! Hahah joo ihan sika helppoo vaa pistellä tuotteita "ostoskoriin" hah :D

      Poista
  3. ooh super mageet noi korkkarit mis on toi metalli juttu siin korossa! <3__<3 :D

    VastaaPoista
  4. Miks sä teet itestäs niin vitun oksettavan ruman noilla sun ilmeillä? Herran jumala miten helvetin kaunis sä olet muuten mutta sit noi sun muka niin fashion model poseeraukset ei luoja. Joko oot korjauttanu vitun oksettavan ikenen joka puskee etuhampaiden päälle? :D:D:D:D::D:D lisäks oot lihonnu blogin alkuajoista, huomaa ettet urheile kuten yhessä postauksessa mainitsit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs tässä nyt pitäis sanoa hahaha XD ei muutaku et huomaa sun kommentista kuinka väkisin yritit mun tunteita loukata :D naurattaa vaan

      Poista
    2. omg hajosin tälle kommentille XDD oli kyllä harvinaisen huono hahahah

      Poista
    3. Siis nyt on pakko kommentoida. En oo koskaan ennen kommentoinu mihinkää postaukseen ...Mut ku tää meni jo iha yli ymmärryksen! Siis mitä ihmettä ihmisten päässä oikein liikkuu. Onhan se helppo tulla huutelee kaikkee paskassa näin netissä, mutta veikkaanpa että kyseinen henkilö ei uskaltaisi sanoa mitään naamatusten.
      Kaiken lisäks toi toisen ulkonäön arvostelu NOIN negatiiviseen sävyyn kertoo vaan siitä et ei taida olla iha itsetunto (tai mikään muukaan siellä pääkopassa) kohillaan kyseisellä henkilöllä :D Taitaa vaan olla kateellinen. Ja jos kerta Juuli on noin "vitun oksettavan ruma", nii ei varmaa kannata seurata tätä blogia jos tulee pahaolo :/
      "Lisäks oot lihonnu blogin alkuajoista, huomaa ettet urheile kuten yhessä postauksessa mainitsit ;)" - Noh kukapa ei lihoais vuosien varrella? And who the fuck cares?! Jos vaikka oiski niin et Juuli ois lihonnu vuosien varrella, nii siinä tapauksessa neiti näyttää erittäin hyvältä!
      En vaa ymmärrä miten jonkun henkilön ulkonäkö voi vaikuttaa toisten elämään noin paljon, et pitää oikee väkisin loukata toista. Naurettavaa ja lapsellista.

      Mut hei Juuli, vaikket oiskaa ottanu ittees tosta kommentista niin tiedä tämä: oot upee nainen oli sun ilme mikä tahansa ! :) Sun blogi on aivan mahtava. Ootan joka kerta innolla uutta postausta. Jatka samaan malliin.
      Tsemppiä kirjotuksiin!

      Poista
    4. Hyi mikä anonyymi. Itse on oksettava ja niiiiin niin kateellinen, että pakko keksiä jotain Juulin niin täydellisestä ulkonäöstä. Kukakohan kateellinen rumilus siellä kirjottelee..?

      Poista
  5. täydelliset kengät ai että! paljonko sulle kustansi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kiitos :) no tilasin kolmet kengät pipon korun ja yhen paidan niin mulle makso 185 euroa!

      Poista
  6. tosi kiva pipo. sopii siulle hyvin :)

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.