keskiviikko 20. marraskuuta 2013

TODAY via iPhone

collage23
1. Elinan koululta kuva 2. Minä tänään ( paita Zara, takki Modström) 3. toinen kuva Elinan koululta 4. Ehkä maailman paras piristys koeviikkoon. Elinan aivan ihana kuumakivi hieronta! 
collage
1. Mentiin Vapianoon Elinan kanssa hoidon jälkeen kun meillä oli molemmilla hirveä nälkä! 2.&3.Vapianossa oli vähän hiljasempaa tällä kertaa.. 4. Minä taas, kaulakoru H&M
collage2
1. Mentiin Elinan kanssa Vapianon jälkeen vielä jälkkärille tälläseen kun Sokerileipuri, en muista tarkkaa kadun osoitetta mutta se oli aivan lähellä tuomiokirkkoa. 2. Mä otin tollasen omena piparkakku juustokakku hommelin (haha). Se oli niin hyvää! Oli masu niin täynnä ettei kyl menny ihan koko hommaa.. Suosittelen paikkaa!! 3. Minä ja Elina :) 4. Kattokkaa nyt tota kakkua!!!

Kelasin, että tällänen postaus olisi välillä ihan kiva kun en ole tälläsiä paljon tehnyt.. Suurin syy siihen on ehkäpä se, että mun mielestä mun kännykässä on suoraan sanottuna aivan paska kamera. Haluisin ehkäpä sellasen puhelimen jossa olisi parempi kamera, olen vaan liian pahasti koukussa Applen puhelimiin vaikka tiedän, että monilla muilla merkeillä on puhelimia jossa on parempi kamera. Eikä nyt oikeastaan ole rahaakaan uuteen puhelimeen. 

with love
Juuli 

8 kommenttia:

 1. Hei Juuli. Olis kiva tietää miten laitat kiharat ja millä saat ne pysymään noin hyvin. Mulla on myös tosi pitkät hiukset mutta en tiedä miten saisin kiharan pysymään. En haluais polttaa niitä raudalla . Olis kiva jos tekisit aiheesta postauksen joskus.

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon tehnykkin sellasen yhden postauksen! Mutta voisin jossain tässä lähiaikoina tehdä! Mut tälleen nopeesti kerron vielä että tupeerauksella ja lakalla :)

   Poista
 2. Oho oonkoha koskaa nähny Helsingin Vapiaanoo noin tyhjänä:D Tallinnan ilmaa oli mielenkiintost käydä syömäs ihan tyhjäs Vapparis ku on niin tottunu pitkään jonottamiseen haha
  Ihanan rentouttavaa jopa ton ekan kollaasin kattominen ! Näyttää siistilt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO ei kyllä kauheen usein oo noin tyhjänä!! :)

   Poista
 3. oho oonkoha koskaa nähny vapparii noin tyhjänä muual ku Tallinnan illas :D ihanan rentoutunu olo tulee jo pelkästään ekan kuvakollaasin kattomisesta!

  VastaaPoista
 4. grejoigjegiojigoa. En tiiä. Aina ku luen sun blogia niin tekee vaan mieli avata tää kommenttiboksi ja kirjottaa että oot ihana. Vaikken ikinä juurikaan näitä kommentteja lue taikka kirjota.

  Pysy aina tommosena! Suomen blogimaailma tarttee tommosia kivoja ihmisiä niin ku sie. Täällä on ihan liikaa nokkapystyssä kulkevia leuhkoa bloggareita. Ne on tylsiä!
  Susta tulee muuten vähän mieleen kenza!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana olet ja sun kommentti oli tosi kiva ja piristi mun päivää tosi paljon <3 ihana kun on sunlaisia lukijoita!!

   Poista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.