sunnuntai 25. toukokuuta 2014

HOPEAT SANDAALIT

IMG_3022
IMG_2993
IMG_3021
IMG_3006
Sandaalit H&M (14,95€)
Kävin ostamassa nää super siistit sandaalit H&Mltä. Mä oon ihan koukussa noihin, mut harmi vaan et vähän puristaa tosta varpaiden kohdalta.
IMG_2997
IMG_3016
Housut Zara, kengät H&M, paita SheInside.com(saatu), kaulakoru Efva Attling, aurinkolasit RayBan

Mulla on ollut ihan mahtava viikko! Mun viikon tai melkeempä tän alkuvuoden kohokohta oli Magnumin 25-vuotis juhla. Teen siitä ihan erillisen postauksen koska mulla on sieltä ihan hirveesti kuvia ja kerrottavaa. Mut muuten oon tällä viikolla esim syönyt puistossa, pyöräilly ihan hirveesti ympäriinsä. Ollut kavereiden kanssa rannalla ja nauttinut aivan ihanasta ilmasta! Toivottavasti tekin ootte päässeet nauttimaan kesäisestä ilmasta. Vielä noin viikko ylppäreihin ja pitää vielä ottaa viralliset kiitoskortti kuvat. Ainiin ja päätin, että teen ihan itse juustokakkua ylppäreihin. 

with love
Juuli 

11 kommenttia:

  1. vautsi mikä asu ja kengät! oliko noita kenkiä minkään muun värisenä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Oli niitä mustina ja ruskeina ainakin, tais olla muitakin mut en muista!

      Poista
  2. noi sandaalit on aika makeet;) oot niin kaunis!

    VastaaPoista
  3. Moikka! Yksi sana hiuksistasi: Vau!
    Ne näyttävät "luonnontilaisilta" mutta silti niin kauniilta. Mitä esim. näissä kuvissa on tehty hiuksillesi? Tai mitkä ovat arkirutiinit hiuksiin, kun haluat jättää ne auki liehumaan?
    Minulla on lähes samanlaiset (pituiset ja väriset) hiukset mutta ongelma on, että ne menevät äkkiä liimalettinä pitkin päätä eikä etutukka pysy poissa silmiltä (lopputulos kuin suoraan elokuvasta Ring :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana :) No yks ohje joka toimii mun hiuksille jos haluaa tuuhean näköiset on hiuspuuteri! se tekee tosi tuuheaksi tukan. Näissä kuvissa mulla oli tukassa edellis illan kiharat!

      Poista
  4. noi sun hiukset on niiiiiin täydelliset!!:)

    VastaaPoista
  5. ihana kesäasu! todella nätti olet:)

    VastaaPoista
  6. upea ilmestys! mitä sampppoita käytät sun hiuksiin?.:)ootko tehny sellasta postausta jossa kerrot hiuksistas ja mitä niihin käytät?:)

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.