perjantai 29. elokuuta 2014

CAT IN THE HAT

IMG_4079
IMG_4095
laukku
IMG_4075
1233

Housut BikBok, paita ja hattu H&M, kengät ja laukku Nelly.com, jakku Caramelo

IMG_4131
IMG_4060
IMG_4061

Oltiin tänään Niilan kanssa hetken aikaa kiertelemässä kaupungilla sekä vähän kahvittelemassa, harvoin mä ton pikku veljen tai no ei enään niin pienen veljen saan mun mukaani. Niila oli ja on aina aika turhautunut kun joutuu musta napsimaan kuvia ja kun pari kuvaa ei vaan riitä. "Voidaanko lähteä jo? Eiks nää jo riitä? ", kyllä se vaan silti jaksoi ottaa kivat kuvat musta ja oon tyytyväinen. Reissuun lähti synttärilahja ystävälle, eikä muuta tällä kertaa. 
Aikaisemmin tällä viikolla mä bongasin hatun joka kuvissa näkyy. Siitä lähtien kun ostin mun tummanpunaisen hatun, olen halunnut uutta. Alunperin mä etsin mustaa hattua, mutta löysin H&Mstä ton vaalean ja rakastuin. Eikös se olekkin kaunis hattu? 

Mun arkeen ei tällä kertaa oikeastaan kuulu tän kummempia, kulutan aikaa kunnes löydän tai saan itselleni työpaikan. Oon lähetelly tänkin viikon aikana hakemuksia, mutta arvatkaa vaan nappaako. Pitää varmaan soitella näihin paikkoihin johon olen lähettänyt hakemuksia, koska eihän tästä "en tee yhtään mitään koko päivänä"- meiningistä tule yhtään mitään. Pakkohan sitä on jotain muutakin päivän aikana tehdä kuin maalata ja nukkua, muuten mä tuun hulluksi?

with love
Juuli 

13 kommenttia:

  1. On kyllä ihan täydellinen hattu! ja sä oot aina yhtä upea, wou :))

    VastaaPoista
  2. pikku_veli tulee yhtee :D ja mikset mee johonki opiskelee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hups :D yöllä kirjottelin niin olin vähän epähuomiossa.. En tiennyt mitä haluan ja halusin välivuoden!

      Poista
  3. ihana jakku! toi hattuki on kiva , iteki tollasen haluaisin ostaaa mut mulle ei varmaa sopis ku mulla on lyhyet hiukset(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kiitos :) no varmasti sopii, pitää vaan löytää sopiva!:)

      Poista
  4. Vinkkinä jos työpaikkaa ei löydy: työkkärin kautta pääsee työkokeiluun jossa itse olin kun työpaikkaa ei vain muuta kautta löytynyt. Palkka ei ole kummoinen mutta itse olin ala-asteella ja työ oli niin rentoa ja palkitsevaa että ei haitannut mitään:)

    VastaaPoista
  5. Ihana hattu! :) Ja muutenkin oot tosi kaunis ja kiva tyyli. :)

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.