sunnuntai 17. elokuuta 2014

WEEKEND FESTIVAL / Day 1

IMG_4028
IMG_4042
IMG_4033
collage1
IMG_4030
Pitkä paita Zara, kengät ASH, laukku Nelly.com, hattu ja sormukset H&M, käsikoru (lahja), ruutupaita Carlings

Tässä mun ensimmäisen päivän asu. Päätin kuitenkin ottaa tummanpunaisen ruutupaidan pois vyötäröltä ennen lähtöä. Epäröin moneen kertaan, että tarkeneekohan olla ilman pitkiä housuja mutta tarkenihan siellä. Vähän viileä tuli vasta illalla sateen jälkeen ku vaatteet olivat hitusen märät. Muuten oli erittäin hyvä olla ihmisjoukon keskellä vaikkei pitkiä housuja ollutkaan. 

GOPR1165CAM01629
CAM01633
GOPR1169
GOPR1170
collage2
CAM01645
GOPR1164
GOPR1172GOPR1167
GOPR1174
GOPR1177
Tätä tilannetta vois sanoa, että kävin suihkussa just vaatteet päällä. Litsläts liti märkä, hyi.. Ei tainnu mun juoma maistua enään kauheen hyvältä rankka sateen jälkeen.

Weekend Festival on ollut nyt kolme vuotta festari johon on pakko päästä ja mitä enemmän ihmisiä osallistuu sen parempia artisteja saapuu paikalle. Ensimmäinen päivä  festareilla oli mun mielestä mahtava, vaikka jouduttiinkin jonottamaan puolet ajasta eri paikkoihin, ensin festari alueelle, baari alueelle ja vielä juotavaakin piti jonottaa. Jonottaessa missattiin  melkein kokonaan Martin Garixin keikka, vaikka artisti ei ole lemppari niin silti kyllä se vähän harmittaa jonossa kuunnella. Mutta niinhän se menee ja oon siihen tottunut jo, ettei festari alueella pääse liikkumaan reippaasti paikasta toiseen. Jonottaminen tai edes rankkasade ei pilannut mun fiiliksiä nimittäin, näille festareille menen musiikin takia. Musiikki on pääjuttuna!
Ensimmäisenä päivänä musiikin suhteen mun ehdoton lemppari oli SHOWTEK ja myös viime vuonna esiintynyt Dimitri Vegas & Like mike. Kuka teidän lemppari esiintyjä ensimmäisenä päivänä oli? 

Huomenna tulee sitten toisen päivän postaus, josta mulla ei valitettavasti ole niin paljon kuvia mutta muutama ainakin. Voisin myös yrittää saada video koosteen muutamasta pätkästä mitä siellä kuvasin.

With love
Juuli 

8 kommenttia:

  1. Moikka! Mä asun itse turun lähistöllä, enkä olisi koskaan voinut kuvitella näkeväni sua, harmi vaan kun en uskaltanut tulla moikkaamaan :( Oot ihan tajuttoman kaunis ja vielä kauniimpi livenä kuin kuvissa :) tsemppiä sulle jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eii olisi ollut tosi kiva jos olisit tullut moikkaamaan :) Kiitos tosi paljon! ensi kerralla enemmän rohkeutta!:)

      Poista
  2. DV&LK oli kyllä mun lemppari ja sitä olinkin oottanu eniten! Borgore oli myös ihana kun nähtiin se eturivistä.
    Tokana päivänä Knife Party oli uskomaton ja mulla ei ollu millään keikalla niin hauskaa! Ja illan kruunas tietysti deadmau5, huuhuh, uskomaton! Ei sen musiikkia voinu ees verrata mihinkään muuhun. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kuulin että Borgore oli tosi hyvä :) haha no hyvä, mä en ollut niin knife partyn kannalla mutta oli se ihan ookoo :) Deadmau5 oli paras!!!! jea

      Poista
  3. Sade ei tosiaan haitannut menoa yhtään! Omat ehdottomat lempparit oli Afrojackistä ja Dimitri Vegas & Like Mike 8)

    VastaaPoista
  4. Tosi ihana blogi ja postailet ihan mukavaa tahtia mutta tekstiä on todella ärsyttävä lukea kun sulla on niin paljon pilkku- ja yhdyssanavirheitä. Muutama tunti kertailua äidinkieltä niin sulla olisi täydellinen blogi!

    VastaaPoista
  5. Such a cool look, i really like your hat! :)

    www.dodolce.com

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.