keskiviikko 24. syyskuuta 2014

A few weeks ago

IMG_4209
IMG_4241
IMG_4211
IMG_4208
IMG_4252
IMG_4266
IMG_4234
IMG_4276
Neule Sheinside.com(saatu), farkut ja laukku nelly.com, kengät ja toppi Missguided.com, hattu vyö ja korut H&M

Muutama viikko takaperin kun ilmakin oli sen verran lämmin, että ulkona tarkeni neuleessa mulla oli tällänen asu päällä. Harmittaa jotenkin ihan sairaasti, että ilma viileni näin nopeasti.. jotenkin toivon kuitenkin, että lämpö ei nyt ihan vielä loppuisi. Enhän mä edes kerennyt ettiä täydellistä nahkatakkia syksyksi. No mitäs mä oon tehnyt? No tosiaan mun ainut varma meno joka viikolle on kuvis joka on keskiviikkona, muuten mä suunnittelen mun päivät vasta kyseisenä päivänä. Joskus sattuu viikonlopuille hassut synttärit tai mitäs nyt muuta sellasta. Muuten istun himassa päivät pitkät ja mietin miten mä en saa töitä vaikka haen. On todella turhauttavaa, että voisin ansaita rahaa tai tehdä jotain oikeasti hyödyllistä mun päivällä.

Onko kukaan teistä koskaan huomannut kun kaupan kanssalla on hirveän nyrpeä naama tai muuten asiakaspalvelu jossain liikkeissä tai isommissa kaupoissa on ihan surkeaa? Joka kerta kun mä joudun tai satun joutumaan sellaiselle kassalle jossa mua ei moikata, mulle ei hymyillä, ei kiitetä eikä sanota mitään (tai pahimmassa tapauksessa työntekijät juttelevat toisilleen eikä huomoi asiakasta) niin hartaasti aina mietin, että voi kuinka mä saisin olla tossa tilalla palvelemassa asiakkaita niinkuin pitäisi. Osaan kuitenkin sympatioida asiakaspalvelijoita koska se ei tietenkään ole aina ruusuilla tanssimista. Nimittäin onhan nekin ihmisiä jotka väsyvät pitkän päivän aikana tai saattavat pahoittaa mielensä ilkeistä kommenteista asiakkailta tai muusta. Oon ollut asiakaspalvelun kummallakin puolella ja tosiaan voin sanoa, että joskus ei todellakaan tekisi mieli hymyillä mutta mä tein aina työni kunnialla loppuun. Aina.
Oon tosiaan nyt pari juttua netistä lukenut noista ihan kauheista asiakaspalvelu tilanteista kuten se missä nuori asiakaspalvelija puolusti asiakastaan vanhemman naisen haukkumiselta. Toi artikkeli oli mun mielestä niin järkyttävä. Ja toisen jutun mä luin olikohan se Oulun hesburgerissa tapahtuneesta välikohtauksesta, joka oli koskettava mutta aika surullinen myös. Jos kello ei olis nyt sen verran paljon niin olisin voinut etsiä nämä artikkelit linkiksi tekstiin.iski äkillinen väsymys.. 

with love
Juuli 


6 kommenttia:

 1. Samaistun niin hyvin!! Oon hakenut töitä nyt välivuodeks ihan kaikkialta, mut en saa... Ja just tänään ku olin saanu kaupasta kieltävän vastauksen ja menin kyseiseen kauppaan niin ihmettelin vaan että ei ne kassatyypit kyllä kovin ystävällisiä ollu. Et en tiedä miten ne valitsee työntekijänsä :D mut joo, tosi turhauttavaaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hirveen turhauttavaa varsinkin kun odotukset on niin korkealla ja sitten jos ei saakkaan työtä :( voimia sinnekkin!

   Poista
 2. Mullakin oli suunnitelmissa viettää välivuosi töitä tehden mutta enpäs saakkaan mistään töitä! Itsekkin makoilen päivät pitkät kotona ja koitan keksiä tekemistä, kun kaverit muilla paikkakunnilla opiskelemassa ja poikaystävä intissä:D Ja rahaakaan ei ole ajella heitä katsomaan. Ja jatkuva vanhempien ja sukulaisten painostus töiden saamisesta on kaikista ärsyttävintä... No ehkä tylsän välivuoden jälkeen sitten arvostaa taas opiskelua eri tavalla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla toi painostus on myös ihan tuttua!! Tai no enemmänkin se kysely ja opiskelu paikkojen tyrkyttåminen. Jep varmasti!

   Poista
 3. Ootko harkinnut staffpointia? Siellä voisikin olla tarjolla sulle töitä. Mut tsemppiä sulle! Muista että tää on vaa hetkellistä:)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.