maanantai 29. syyskuuta 2014

TODAY at LAHTI

Wau, tänään oli ihan sairaan hauska päivä kaiken kaikkiaan. Aamulla saattoi tapahtua muutama vähän epämiellyttävämpi asia kuten hotkittu aamupala tai klo 7 remppamiehen rymistelyihin, silti tää ei meidän päivää haitannut yhtään. Päivällä joskus yhden aikaan lähdimme ajamaan kohti Lahtea, jossa meitä odotti kaksi eri kuvaus paikkaa, autiotalo ja vanhat junanraiteet. 
Tottakai ennen kuvausta, "pitkän" ajomatkan jälkeen oli pakko käydä syömässä vähän hampparia, että jaksaa. Kun päästiin autiotalolle jouduttiin eräjormailla kohti itse taloa viidakkomaisen metsän läpi. Toinen mutka tuli matkaan kun saavuimme talolle ja huomasimme, että portaikko joka johti paikkaan missä piti kuvata oli tukittu kaiken näkösillä rauta putkilla ja esineillä jota ei voitaisi siirtää. Tästä alkoi meidän seikkailu toisten portaiden löytämiseen. Hetken kiertelyn jälkeen löydettiin portaat ylös ja vihdoin pääsimme kuvaamaan. 

Olin muuttua ihan siniseksi kuvausten aikana. Onneksi saatiin suht nopeasti kaikki kuvat otettua autiotalossa. Seuraava paikka olikin junanraiteet jossa ei ollut seiniä tai mitään tuulen suojana joten kylmyys jatkui mun osalta. Junanraiteilta kuvat saatiinkin ihan sairaan nopeasti koska pimeys alkoi laskea. Nyt olen vihdoin kotona ja menen lämpimään suihkuun..!

IMG_7404
IMG_7438
IMG_7431
IMG_7425
IMG_7458
IMG_7464
IMG_7454
IMG_7484
IMG_7477
IMG_7481

with love
Juuli 

4 kommenttia:

 1. Onpas upeita kuvauspaikkoja! Ja upea sinä, kuvien lopputulos ei voi olla huono ;)

  VastaaPoista
 2. kivoi tommoset kuvausreissut:)kaunis sinä!

  VastaaPoista
 3. Ei apua, miten mä voin näyttää noin mystiseltä :D :D

  VastaaPoista
 4. Moikka juuli! Tää varmaan kuulostaa tosi tökeröltä, mutta mä ra-kas-tan sitä sun wanhojen tanssimekkoa, ja kysynki nyt ihan suoraan että olisitko sä halukas vuokraamaan tai myymään sitä mulle? :-) mulla on kauppakorkean vuosijuhlat täs kuus, ja ois maailman upeinta mennä sinne toi täydellinen mekko päällä! Oisin superonnellinen jos vastaisit tähän pian :-)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.