tiistai 16. syyskuuta 2014

DARK BLUE

IMG_7333
IMG_7361
IMG_7378
IMG_7345
IMG_7353
IMG_7335
IMG_7384

Tumman sininen haalari Sheinside.com (saatu), musta yläosa Missguided, kengät Nelly.com

Style, makeup, hair and photo by me


Tollanen ihana haalari saapui mulle kotiin ja heti ensimmäisenä olin vetämässä sitä päälle.. Siinä sitten ihan hyvin meni päälle vetäminen kunnes reisien kohdalla tökkäs. Harmitti ihan hirveästi kun ei mennyt mun päälle ollenkaan. Toisaalta toi näyttää ihan super ihanalta Linan päällä, onneksi on pieni kokosia kavereita, että voi heille tyrkätä kaikki vähän liian pienet vaatteet. Me sitten tänään päätettiin, että otetaan tosta asusta muutamat kuvat ja vaikka en olekkaan ammattikuvaaja tai meikkaaja tai tukan laittaja tai stylisti, mun mielestä kuvista tuli tosi siistejä. What do you think?

with love
Juuli 

11 kommenttia:

 1. Tosi upeet kuvat oot ottanut!:)

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia!! Sun kaveri on niin kaunis :)

  VastaaPoista
 3. on kyl makeita kuvii!(:

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia. Mut mitä toi rööki niissä tekee?! Kuulostan ihan kukkahattutädiltä, mutta antaa aika huonoa esimerkkiä nuorille. Näen töissäni 50v tupakoineita ihmisiä, ja oon alkanu vihaa röökiä, kun näen sen seurauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelinkin, että joku varmasti tulee sanomaan. Tupakka on ikäänkuin rekvisiitta, ei tapa kertoa mitään swn syvällisempää. Ei siitä tarvitse ottaa nokkiin :)

   Poista
 5. Sun kaveris on tosi kaunis, mutta mun mielestä sä oot kyllä 1000x kauniimpi en tiiä miks ees sanoin tän. jokatapauksessa, super kauniita naisia kummatkin!

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.