maanantai 15. joulukuuta 2014

Asu ja kuulumisia

J005
J001
J004
J002
Takki Atos Lombardini, housut BikBok, kengät Barcelona, vyö H&M, Hatut H&M, tummanpunainen tunika/mekko/paita Sheinside.com (saatu)
Photos by Usma 


Joulu lähestyy ja kiireet lisääntyy. Kuvitelkaa, aloitin jo jouluostokset marraskuussa enkä vieläkään ole saanut ostettua kaikille lahjoja. Kerroinkin jo viime postauksessa kuinka stressaavaa se on kun ei keksi mitä ostaisi ystäville tai perheelle. Positiivista joulussa jälleen on se, että pääsen nauttimaan valkoisesta joulusta pohjoisessa. Joka kerta kun täällä etelässä sataa lunta olen aina yhtä innoissani, kunnes se sulaa seuraavana päivänä. 
Olen miettinyt todella paljon jos kirjottaisin välillä jostain joka merkitsee jotain, esimerkiksi mun ajatuksista johonkin tiettyyn asiaan. Onko teillä jotain ideoita, tai jotain aiheita josta haluaisitte erityisesti kuulla mun mielipiteen tai muuten vaan ajatuksia? Ihanaa joulun odotusta!

with love
Juuli 

11 kommenttia:

 1. Wow, you look gorgeous! Second photo is fierce :)

  www.dodolce.com

  VastaaPoista
 2. Upea asu ja kaunis sinä! :)

  http://sara--says.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Miks oot aina noin tympääntyneen näkönen kuvissa :(

  VastaaPoista
 4. Oot todella kaunis ja sun kuvat on aina ihania, mutta yks asia mitä niihin toivoisin enemmän on hymy! Sulla on niin kaunis hymy että harmittaa kun oot totisena kuvissa..

  Hyvää joulun odotusta sinnekin!(:

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia!! Ja joo todellakin ois syvällisemmätkin postaukset tervetulleita, kunhan et väkisin mistään kirjoita vaan annat kuulua ns. suoraan sydämestä haha.

  Ihanaa joulua sinne<3

  VastaaPoista
 6. oot kyllä niin paljon nätimmän näkönen kun hymyilet kuvissa....

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä joululahjapulmien kanssa. Itse annoin ystäville ja sukulaisillekin lasipurkit, jotka täytin superfoodeilla ja pähkinöillä :) Onpa muuten kauniit kuvat, wau!

  VastaaPoista
 8. Seurusteletko vielä?:)

  VastaaPoista
 9. Upeita kuvia! Hymyilet tai et <3

  VastaaPoista
 10. ihan sama onko hymyä vai ei kaunis oot silti! (: ja ois kyllä kiva joku syvällinen postaus!

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.