tiistai 20. tammikuuta 2015

LIU JO / playsuit

Vihdoinkin sain otettua kuvat mun aivan ihanasta LIU JO:n sortsiasusta. Tämä upeus saapui mulle jo jonkin aikaa sitten, fashionstore.fi ja Liu Jo;n yhteistyön kautta. Mun mielestä tämä asu on sopiva moniin erilaisiin tilaisuuksiin, juhlavampiin ja arkisempiinkin! Riippuen tottakai asusteista. Näissä kuvissa mä päätin laittaa hieman vahvemman meikin ja korkeat mustat korkokengät Zarasta, eli tyyli oli hieman juhlavampi. 
Asu on todella hyvä myös kesällä kun on lämpimämpi, kesäiltoihin tai vaikkapa ylioppilasjuhliin jakun kanssa. Tämä on ensimmäinen oma sortsikokopuku ja olen ihan rakastunut. Mun tyylin voitte kopioida TÄSTÄ linkistä. Suosittelen myös, että käytte kurkkaamassa  LIU JO;n alennusmyynnit sekä muiden Fashionstore.fi merkkien alennusmyyntejä.
IMG_9989
IMG_9976
IMG_9985
IMG_9968
IMG_9990
IMG_9992

Kuvat Niila R.

Kengät Zara, playsuit/sortsiasu LIU JO 


with love
Juuli 

9 kommenttia:

  1. Onpa kauniin värinen huulipuna ja sopii sulle ihan sikahyvin!

    VastaaPoista
  2. Vähän on kyllä annettava palautetta. Postauksen ideana on shortsiasusta, ja oletan siis että tekstin perusteella kyseessä on puku jossa ja ylä- ja alaosa samassa. Silti kuvissa näkyy vain yläosa kunnolla, ja istuma kuvissa hiukan lahkeen ja sukkahousun rajaa. Ei oikein saa hyvää kokonaiskuvaa asusta, tai sitten on pakko lähteä netistä itse etsimään että miltäs tämä puku nyt näyttää.
    Tykkään silti blogistasi, enkä mitenkään pahalla sano, vähän vaan jäi ehkä harmittamaan kun ei saanut kunnon kokonaiskuvaa postauksen ideasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteestasi :) pahoittelen ettei puku näkynyt kunnolla kuvissa, yritin parhaan mukaan saada hienot kuvat asusta/musta puvussa. Valittavasti ei ollut paikkaa jossa olisin tuossa säässä saanut kivoja kuvia asusta :(

      Poista
  3. Hei laitoin sulle sun blogin fb sivuille inboxiin viestiä :)

    VastaaPoista
  4. Moikka! Pystytkö kertomaan mistä toi sun yo-mekko oli? Oon ettiny sen tapasta ja törmäsin sun yo kuviin ja toi mekko on ihana :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tilattu asokselta mutta sen merkki on Frock & Frill, eli sitä voi löytyä myös muualta :)

      Poista
  5. mitä bronzeria sulla on näis kuvis? sika hyvän värinen ja juuri sitä mitä etsin:))

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.