torstai 22. huhtikuuta 2010

The best brother any one could ask for !


Osa 2

Nyt on Niilan vuoro ! :)

Niila ja sen kaveri Antti :) 

Ja Niila kirjottaa minusta näin.. 

"Juuli on paras sisko! Toi oli alkulämmittely! Noniin... Juuli on kiva, meillä ei ikinä melkee tuu faighttei (tappeluja) koska molemmat kunnioittaa molempia. Mä en tykkää Juulist nii paljoo siks ku se kattoo teeveetä nii se ei kuule ikinä mitää ja sit se vaa sanoo "en jaksa vaa kuunella sua" ... Pitääköhä se paikkaansa jos mä vaan tykkään Juulist ja se ei oikeest tykkää must ... Oon varmaa nolo sen mielest... NO SO WHAT !! Juuli on sikä hyvä piirtääki se vois tehä farkkuja,paitoja ja hupparei vaik ! Esim se juulin banneri on ITE TEHTY! Mä sanon Juulille joskus et rakastan sitä sit se vaa mäki sua....joskus... Vaik joskus riidellää nii silti meil on hyvät välit. Juuli piirs ton pilven joka on tos banneris mun kätee ja sanoin et se vois tehä tollasen paidan ! OIKEESTI ! Vai mitä eiks se banneri kuva ois hieno paidas ? Ootteko samaa mieltä? Mutta Juuli on välil vähä laiska , se ei ikin tuu minekkää mun kaa ku pyydän ... Mut tietenki jos pyytää Helsinkii. Jos me tehää jotai me katotaa leffaa, dissataa toisiimme (LÄPÄL), pyöräillää (kesällä), nauretaa. Juuli on mielestäni välillä kiva ja hauska ja välillä iha tylsä. Täs oli mun mielipide :) "

Kauan sitten otettu kuva. 

Niilan lempi biisi tällä hetkellä : Ice cube - It takes a nation 
50 cent - death by enemies 
J-Squad - Gimme that

with love
Juuli 

ps. tohon yhteen kohtaan jonka Niila kirjotti että "Pitääköhä se paikkaansa jos mä vaan tykkään Juulist ja se ei oikeest tykkää must ... Oon varmaa nolo sen mielest..." Niin mä en todellakaan pidä mun veljeä nolona ja tottakai mä tykkään siitä ! Mä oon enemmänki ylpee sen menestyksestä ja kaikkee ! Voin myöntää että itkin jopa yhes sen näytöksessä josta on jo nyt 3 vuotta. Mutta silti. :) Rakastan veljeäni hyvinn paljon !

20 kommenttia:

 1. ei apua ku söpö ja ihana veli sul ! :)

  VastaaPoista
 2. Lisanne : hahah :D juu

  Anonyymi : hahah no on se söpö ;)

  VastaaPoista
 3. oi söpö :D nii tost vois oikeesti tehä jonku paidan tai jtn... se vois olla sun tuotemerkki !! :D mä ainaki ostaisin... :P

  VastaaPoista
 4. allu : ÄLÄÄ kui siistii se ois ! :) en ois keksiny sitä ilman niilaa :D kui siistii ois :D mut miten mä sen sit saisin säädettyy.. :D en tiiä mis se pitäis painaa yms yms .. :D

  VastaaPoista
 5. Toi sun pikkuveli vaikuttaa hirveen suloselta :D

  VastaaPoista
 6. minkä ikäinen sun veljes on ? :)

  VastaaPoista
 7. ei vitsi toi paitahomma ois sika hyvä idea !!! siit sais iha vitu hienoi paitoi :ooo ja nipa on ihana ! :))

  VastaaPoista
 8. Rita : Haha no se on ! :))

  Kaisa : ÄLÄÄ se ois nii siistii !!

  Anonyymi : niila on 12, täyttää kesällä 13 ;)

  VastaaPoista
 9. täähän ei siis ollu yhtään ristiriitanen tai sekava :D mut iha oikees, todellaki tulis sikahelmi paita jos ton printtais siihe (banneri)

  VastaaPoista
 10. :)) toi paita idea on iha megaloistava, siis ei muuta ku vaikka ostat jostai pelkkii valkosii paitoja ja teet käsitöinä!! arvostan sua :)!

  VastaaPoista
 11. "Mutta Juuli on välil vähä laiska , se ei ikin tuu minekkää mun kaa ku pyydän ... Mut tietenki jos pyytää Helsinkii"
  "Mä sanon Juulille joskus et rakastan sitä sit se vaa mäki sua....joskus..."
  Hajosin noille molemmille iha sikan :D:D
  Ja toi paita idea on sairaan hyvä ! ;)
  ps. Nipa ja Ana ON hehkeit :D

  VastaaPoista
 12. oiii ihana =) just söpö toi text :))<3

  VastaaPoista
 13. I-H-A-N-A V-E-L-I ! mut tota voisitsä joskus tehä jonku postauksen sun poikaystävästäs tai sillai et laitat siit vähän enemmän kuvii ja kerrot jtn pientä ? (:

  VastaaPoista
 14. 1. oon niiiin kateellinen sulle siit et sul on noin hyvät välit perhees kans et voit niinku tollai vaa pyytää niilt mielipidettään sust ku mul on nii huonot välit perheeni kans etten ikinä uskaltais tehä tota.
  2. oon lukenu sun blogii aika kauan ja MIKÄ IHME ON TAPAHTUNU ? sun lukihäiriö on parantunu niin helvetisti ! ennen sun jokases postaukses oli ainaki pari virhet mut nyt en oo huomannu niit jno piiiiiiitkään aikaan ! en yhtäkää ! BRAVO ! oikeesti oon jotenki nii ylpee sust (:

  VastaaPoista
 15. Hely : haha :D no vähän ehkä mut ei niila oo mikää kirjottaja ja se nyt kerto sen mielipiteen joka on huomattavasti vähän ristiriitanen :D Nii tulis se ois sika siistii !

  Anonyymi : Nii totta sitä mäki ajattelin ! :) Mut sit haluisin ehk myydä niitä seki ois aika mageeta.. mut missä :D

  Nenna : hahah ::DD no sellanen mä olen :D ja jeebb on ne hehkeit ;)

  elskuu : hah :)

  Anonyymi : Juu voisinhan mä kysyy jos sille kävis sellanen :)

  Anonyymi : voi sua :) Mut sähä voit parantaa sun välejä sun vanhempiin ! :) voit vaik alkaa puhuu nille enemmä vaik sun koulupäivistä ja tällee. Se usein on siitä et kans minkä ikäsii sun vanhemmat on koska aikasemmin mä ajattelin etten viitti sanoo mun äitille mitää mut sit tajusinki et se ymmärtää mua tosi hyvi ja nyt puhun sen kaa sika monista asioist :) Voi ei kiitos ! :) vähä jännää et oot must ylpee mut se tekee mut jotenki tavallaan iloseks et mun lukijat huomaa et se on jossain määrin parantu ja kaikkee ! :) :PP

  VastaaPoista
 16. ooi vähä söpö nipa :D ja toi paita idea ihan sika hyvä ! <3

  VastaaPoista
 17. oiii vähän niila vaikuttaaa ihanalta veljeltä :)))) !

  VastaaPoista
 18. enya : hihii :) juu :)) <3

  Laura : SE ON ;)) <3

  M I L A : kiitos se on aika söpö joo <3

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.