perjantai 9. huhtikuuta 2010

Help me to remember

.. Eilen .. oli .. ihan sika huono aamu.. sitten sika tylsä koulu päivä.. ja sitte
ihan sika KIVA iltapäivä :)Toivotaan, että tästä päivästä tulisi vähän edes parempi ! Mä en oo kerenny aikasempina päivinä kirjottaa ku ei oo ollu muistikorttia mun kameraan ( Eve vei sen :D ). Mut sit tajusin, että meillähän on muistakin kameroita josta voi ottaa muistikortin. Ja sitte löysin jonku kivikautisen digikameran joka onneks oli canon, ja siitä sitten lainasin muistikorttia, että saisin teille vähän kuvia :) JA tässä pari kuvaa mun uusista kengistä, jotka äiti osti mulle yllätyksenä. hienohan lahja tämä on ! :) eikös ? :PPOstin eilen koulun jälkeen tälläsen kirjan. Peppi sano, että se ois hyvä. Tää on siis aika harvoin ku ostan kirjan, ja tänki kirjan ostin vähän niinku koulua varten. En oo ite mikää kauheen innokas lukija..

Tää on piirrustus alusta, siis tietokoneelle. Se liitetää johdolla koneeseen, ja sitten avaan photoshopin ja voin siellä vähän niinkuin piirtää. Vaikka se on paperille helpompaa. Mutta tällä piirrustus alustalla saan esimerkiksi helpommin yksityis kohtia aikaseks. Kätevä laite.. :) 

           MY JACKET 


Tässä oli siis pari kuvaa mun aika uudesta takista. Ostin sen kyllä jo pari viikkoa sitten, mutta en kerennyt aikasemmin ottaa siitä kuvaa. 
BYE BYE 

with love
Juuli 

9 kommenttia:

 1. :Dddd pitää sit viel mainita tost herust :D:D lol. ja aika kivat leijumiset 'madonnalki on nää kengät<3<3<3' Sori oli PAKKO sanoo.

  VastaaPoista
 2. ihanat kengät :) ite kävin kattomassa elokuvissa ton aavikon kukka ja oli kyllä aika huono omasta mielestä :D toivottavasti ois kirjana parempi :)

  VastaaPoista
 3. ooi aavikon kukka haluisinnähä sen leffan :D en tienny et siit on tehty kirjakiih (8888888888 vois lukee senki jii

  VastaaPoista
 4. no lol ? pitää sit ne tissit sit nostaa vittu naamalles ja pitää toppii noin helvetin alhaalla -.- 'anteex heru' voi lol oikeesti.
  muuten kiva blogi kyllä mut päreet palaa tällästän nuijjailuu katellesa

  VastaaPoista
 5. Anonyymi : en leiju, ja ei sun tarvi pyydellä anteeks jos oot sitä mieltä.

  Anonyymi : Kiitos, no toivotaan et se kirja on sit parempi :)

  allu : jeeb :)

  Anonyymi : En pidä tahallani toppia alhaalla, enkä myöskään näyttele että mulla on isot tissit. Eikä ne oo ees perjaatteessa isot. No jos sua se haittaa et oon säälittävä ja lol nii miks edes luet mun blogii. Jos oon nyt nii säälittävä ja et jaksa kattoo mun "nuijailuu". Mut mä en myöskään jaksa kuunnella näit ilkeit kommenttei.

  VastaaPoista
 6. Älä välitä noista tyhmistä kommenteista! upeet kengät ja oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
 7. tää sun blogi on ihan MAHTAVA (: luen tätä päivittäin , ja muutenki oot tollane luonnollisesti kaunis (= ja sul on muute ihanat hiukset ! (: ja noi kommentit sun tisseistä on aika säälittäviä mun mielestä :o

  VastaaPoista
 8. lol noi anonyymit :DDDDDDD et sä voi sun ruummiilles mitää ja argh vaa jtn kateelliisii kakkoi ja just kommentoi anonyymisti ku ei ees viiti omaa nimeensä laittaa toho tai mtn -.- säälittäviä. et älä välitä niistä ! :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi : Juu en välitä:) Ja kiitos :PP !

  Anonyymi : Kiitos ! mahtavaa et tykkäät lukee ! :) ja kiitos kiitos paljon ! jeebb on ne vähä,

  allu : No älä vaa ?? joskus vois olla vaa hiljaa ku et pakko ain ettii joku virhe toisen vartalosta tai muutenki. ;DD

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.