lauantai 10. huhtikuuta 2010

A dream by the river

Hmm.. Nykyään oon saanu paljon kommenttia siitä , että "leijun" paljon vaatteillani, tavaroillani yms. On vaan pakko sanoa, se että en todellakaan tarkoituksella. Tarve kertoa teille joka ikinen yksityis kohta ja se, että näyttelen jotain vaatetta tai jotain paljon tarkoittaa sitä, että itse olen innoissani joten haluan näyttää sen teillekkin. Mutta se, että "lesoilen" sillä että minulla on "isot tissit" ei todellakaan TODELLAKAAN ole tarkoituksella :D:D voitte vaikka kysyä ystäviltäni että näyttelenkö tissejäni koko ajan tarkoituksella. En todellakaan, mikä siinä nyt on jos parissa kuvassa on heru. En välttämättä aina voi sille mitään. Vai oletteko sitä mieltä että minun pitäisi pitää jotain turtle neck villa paitaa. Harmittaa se että aina minusta löydetään kaikki virheet.. Esim joskus voisi etsiä edes yhden kivan asian ja kertoa sen vaikka kritiikin mukana ettei kaikki kuulostaisi minulle niin negativiseltä. Oletteko ajatelleet sitä, että minäkin olen ihminen ja otan todella usein huonosta kommenteista tai kritiikistä joka on esitetty väärässä muodossa nokkiini. Ja jään ajattelemaan asiaa pitkäksikin aikaa.. Yritän aina olla vaan teille mieliksi rakkaat lukijat. Joten pyydän anteeksi
Väsäsin tälläsen kuvan. Ja ajattelin, että se vois olla ihan kiva banneriks. Kertokaa mitä mieltä ootte :) onks tää ihan kauhee ? vai tykkäsitteks jostai muusta enemmän.

With love 
Juuli 

25 kommenttia:

 1. uus banneri on tosi hieno <3 ja mun mielestä et mitenkää leso tavaroillas ! kaikki bloginpitäjät näyttää ostoksiaan ja sehän on vain hyvä asia (:

  VastaaPoista
 2. musta toi sun ns 'leijuminen' on aika totta koska edellisessäkin postauksessa leijuit noilla sun kengilläs et 'joo madonnallaki on samanlaiset <3<3<3<3<3' tyyliin, se oli aika ilkeetä, koska täällä näitä lukijoita on 35 ja varmaan 20 anonyymiä joilla ei TODELLAKAAN puolellakaan noista tyypeistä ois varaa sellasiin kamoihin mitä täällä on näkyny........ sori mut oot just tollanen.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi : Kiitos :) no hyvä ettei sua häiritse.

  Anonyymi : Mä en leijunu ! ja ei ne kengät ollu nii kalliit, ettei sulla olis niihin varaa. Sä et todellakaa tunne mua millään tavalla. Se mitä kirjotan tänne ei välttämättä kerro mitään mun luonteesta. JOS SUA nyt ärsyttää nii helvetisti nii lopeta sitte tän mun blogin lukeminen. Ja kun olen nyt niin ilkeä. Et huomattavasti oo lukenu mitään muita mun postauksia koska jankkaat koko ajan niistä kengistä. Ja kun sua niin paljon ärsytti otin sen kohann pois siitä tekstistä jossa luki et madonnalla on saman tyyppiset.

  VastaaPoista
 4. huhhu , kun saa taas nauraa tolle edellesille :D voi apua , ne ei todellakaan varmaan ole SAMAT kengät kun madonnalla ,vaan samantyyliset , ja luulen että kaikilla perussuomalaisilla on 30-40 e kenkiin varaa :D ja miksi et esittelisi ostoksiasi , kun olet muotibloggaaja :D huhhu , älä lannistu , tai ole moksiskaan tollasista kommenteista , sulla on upea blogi , ja oot niin pirtee tyttö , et jätä ihan omaan arvoonsa :)

  VastaaPoista
 5. hei ihana toi banneri ja mitä ihmettä kuka on valittanu sulle jostai leijumisest ! ;o ainaki ite ku oon lukenu tätä sun blogiis jo kauan aikaa nii on vaa aina ihaillu kuinka ihanaa jonkun elämä voi olla ja et sä todellaki nautit siitä ja kaikkee enkä todellakaan ikinä koskaan ajatellu et sä jollain tavalla leijuisit tääl ! ;o souraan sanoen ihana blogi ! :)

  VastaaPoista
 6. ihana toi uus banneri !
  ja huoh oikeesti kaikki noi on vaan NIIIN kateellisia :D! just iha sika kiva ku esittelet sun vaatteit yms =)<3

  VastaaPoista
 7. M' tykkään sun blogista tosi paljon !<3 Ja toi uus banneri on kiva (: Tuli vaan mielen kaikkihan näyttää niiden ostoksia sunmuuta niiden blogeissa et sä mitenkää lesoo, ja se on oikeesti kiva kattoo mitä oot ostanu/saanu sul on tosi hyvä muotityyli/taju (:

  VastaaPoista
 8. ei oo kyllä ihmisillä tulla varaa sanomaan et leijut jos näytät jotain tavaroitas,jotku on vaa varakkaampii ku toiset ja se pitää kestää... eikä tässä blogissa nyt niin hirveesti leijumista oo et siitä pitäis erilline numero tehä.
  jos et haluu et sulle tullaan sanomaan sun heruista,niin voi ihan hyvin jättää sen heru kuvan julkaisematta,jos et kestä kritiikkiä niin miks lisätä vähänki sellanen kuva ?
  ja sehän on selvää että joku tulee tänne ilkeesti sulle kommentoimaan,en voi kyllä mainita yhtäkään seuraamaani blogia jossa näitä ilkeitä kommentteja ei olisi, tietty se saattaa vähän 'satuttaa' mut siis kyl se on kestettävä ku tälläsen blogin oot tänne nettiin tehnyt,kuka vaan voi tänne tulla kommentoimaan,eli en nyt ottais näitä anojen vikinöitä niin henkilkohtaisesti :D

  niin ja sä ANONYYMI joka sanoit et Juuli leijuu tavaroillaan,eikä muilla oo varaa samanlaisiin niin mietippä uudestaan, eikö juuli sais sitten esitellä ostoksiaan täällä blogissa,sehän on tässä niiku vähän tarkotuskin ? :D ja jos nyt sattuu olemaan varakkaampi niin tietysti ostaa hienoja tavaroita jne. niin että eihän sitä nyt voi tulla sanomaan et 'älä lesoo,puolellakaan ihmisistä ei oo varaa tollaseen' huhhhu

  haha olipa siinäkin saarna.... alko vaan saakelisti ärsyttämään noitten anojen vinoilut,ja ku itekki oon joutunu joskus kuulee tollasta paskaa niin todellakin haluun puolustaa sua : D joo älä ota henkilökohtasesti, ja ne jotka ei tästä tykkää nii voi toki vaihtaa sivua (= kukaan ei oo pakottanu ketään lukemaan tätä ?

  kiva blogi kyllä :----)
  sanon viel et älä ota henkilökohtasesti :D

  VastaaPoista
 9. titsku : Nii totta, ja en ymmärrä miten voi ottaa noin ison jutun kengistä ? haloo.. ja jos ei tykkää nii lopettakoon sitte lukemisen :D JA kiitos paljon noista mukavista sanoista :)

  -däriä : Nii totta :) hihi ja kiitos :P ! kiva että tykkäät !

  Anonyymi : oh kirjotitpa pitkän jutun ! :) KIva kiitos paljon et oot mun puolel vaikkei tässä tavallaa oo puolia mutta silti puolustat mua :) No siis tahallaanhan en lisää sellasia liian alastomia kuvia joissa nyt olis joku heru yms. koska just tiiän et niist voi seurata harmia mutta esim tossa edellisessä postauksessa en ajatellu että niistä parista kuvasta tulis nii iso kohu joillekkin. No juu.. :D Ja totta mistähän tämä tyyppi voi tietää että mihin kenelläkin anonyymillä on varaa.. luultavasti puhuu vain omasta puolesta, ja tietty kaikilla on erinlaiset varat ja yms. EN itsekkään saaa usein kauhen kalliita juttuja. Nii ja juu en ota henkilökohtaisesti mutta joskus ottaa vaan vähän pannuun noi kommentit :)

  VastaaPoista
 10. ootko värjänny hiukses ? :o tee pliis hiuspostaus !

  VastaaPoista
 11. no ei muakaan häiritse, so what? =D
  ole sellain kun olet koska siks just tykkään tästä blogista, äläkä ala muokkaa, tai miettii liikaa jos jotkuu anonyymit sanoo jotaa, huah ! (=
  TSEMII !

  VastaaPoista
 12. voii joillakin näkyy olevan elämä ku tommosist jutuist tulee noi isoi-.- mä ainaski tykkäilen tosi kovasti sun blogista! Ja tällasten blogien periaattees ideahan on, että esittelet omia vaatteitasi. Sulla tosiaan on ihania vaatteita, jotkut ehkä vähän kalliimpia, mutta miks et sais käyttää semmosia vaatteita mistä ite pidät?:)
  soori, tuli vähän pitkä:DD

  VastaaPoista
 13. ^^kyllä!!munki mielestä useimmat bloggaajat ottavat kuvia uusista ostoksistaan!että ei tuo mitenkään vaikuta minusta ''leijumiselta'' niinkuin tämä ANONYYMI on kommannut:\..mmm joo..no voin kyllä itsekkin myöntää että olen vähän kateellinen kun sulla on noin paljon ihania tavaroita ja vaatteita mutta ei minua häiritse vaikka bloggaatkin niistä. Päin vastoin!:) blogiesi perusteella arvostan sinua paljon ihmisenä ja vaikutat tosi kivalta tytöltä:)

  luv

  iitu

  VastaaPoista
 14. en usko et kaikkii ärsyttää sun leijuminen tavaroista, vaan enemmäki esim. se et pidät ittes tosi nättin ku et tosiaankaa oo mikää kaunotar..ja pidät blogii odotatko et kaikki tulee vaa kehuu sua :D mieti nyt vähä

  VastaaPoista
 15. en usko et kaikkii ärsyttää sun leijumine tavaroilla ennemmänki esim. et pidät ittees paljon nätimpän ku oot :D ja pidät blogii oletatko tosissaa et jokane tulee kehuu sua

  VastaaPoista
 16. en usko et ihmisii ärsyttää tavaroilla leijumises vaan enemmäkin et esim. pidät ittees paljon nätimpän mitä oot :D

  VastaaPoista
 17. kiva toi banneri :)) huoh noi kaikki anonyymit jotka valittaaa. sul on tosi kiva blogii <3

  VastaaPoista
 18. no voi elääämäääää -.---- tost kenkä jutustaki, yleensä myyjät sillee mainostaa ja kehuu niit et "nää on tosi kivat kengät" yms niii jos sä puhut siit se ei vitus oo mitää lesoiluuu. ja sit viel herust sulla on joku paras vartalo ja noi muut on vaa kateeellisii... huhhuh ottaa päähän noi jotkut -.-- juuls oot ihana ja sul on ihana blogi ja pidä pää pystys äläkä kuuntele tommosii valittajii :))<3

  VastaaPoista
 19. mun mielest sä et vaikuta mitenkää ylimieliseltä ! tietenki sä oot todella nätti mut en usko et sul on noussu kusi päähän. ärysttää noi dissaavat anonyymit ! hamittaa sun puolesta ): ja jos jostain ei tykkää ja sen haluaa kertoa, sen voi myös sanoa rakentavasti eikä tolleen dissaamalla. mut mä tykkään TOOSI paljon sun blogista ja oon aina ilone ku oot päivittäny (:(:(:

  VastaaPoista
 20. voi jumalauta noi anonyymit!
  ESIM: ""Anonyymi kirjoitti...
  en usko et kaikkii ärsyttää sun leijuminen tavaroista, vaan enemmäki esim. se et pidät ittes tosi nättin ku et tosiaankaa oo mikää kaunotar..ja pidät blogii odotatko et kaikki tulee vaa kehuu sua""

  huoooh pakko sanoo, oot tosi tosi tosi kaunis, etkä mun mielest todellakaa tee siit kuitenkaa mitää juttuu!

  LOVE YOUR BLOG!!

  äläkä ainakaa masennu noiden kommenteist, pidät upeeta blogia!

  VastaaPoista
 21. voooooiiii herttileijaaa toi "pidät ittees nätimpänä mitä oot" kaikilla on oma mielipide nii tollee ei vaa voi sanooo -.-

  VastaaPoista
 22. Anteeksi. Minulla oli huono päivä ja purin sen sinuun.. En todellakaan tarkoittanut sitä mitä sanoin ..

  "Anonyymi kirjoitti...

  :Dddd pitää sit viel mainita tost herust :D:D lol. ja aika kivat leijumiset 'madonnalki on nää kengät<3<3<3' Sori oli PAKKO sanoo." < tarkoitin tätä.

  VastaaPoista
 23. voi herranjumala noiden anonyymien kans -.- säälittävää ku ei oo parempaa tekemistä! älä lannistu, noi on luultavasti vaan kateellisia ! :)

  VastaaPoista
 24. mä niiiiin nauran noille anonyymeille jotka on haukkunu sua millää lailla tääl blogis ja oon kiitollinen niille jotka on nähny sut sinuna oikeena ittenäs, eikä millää leijumis heru muijana :D ja jos hei teillä jollai anonyymil ois jotkut kengät, jossa oli sanottu sillonku ostit ne nii siin myyjä ois vaa maininnu et madonnal ja joillai muillaki julkkiksil on samantyyliset kengät ( joka meinaa sita et ne on niiku muotii) nii kyl teistki vrm tuntuis kivalt kuulla et jollai julkkiksel on samantyyliset, se ei tee ihmisestä ylimielistä sanomalla jotai tollasta. Et ihmiset miettikää mitä kirjotatte tänne, koska juuliki on ihan ihminen, 14 vuotias tyttö jol on tunteet, ja joo tää blogi pitää kestää kritiikkii, mut tää ei oo sellanen blogi johon pitäis tulla purkaa just tän yhen anonyymin houono päivä. kunnon saarna mut alkaa vaa ärsyttää ku ite oon tuntenu juuli 11 vuotta ja tänne tullaa kirjottaa jotai nii paskaa. Mut hei oon ilonen et tosi moni tykkää täst juulin blogist, koska tää on just tosi piristävä ja ihana lukee ! :)

  VastaaPoista
 25. PEPPI veit sanat mun suusta :))))))) <3

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.